Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody_oraganizm

Pytanie o konto w millenium bank

Polecane posty

Gość młody_oraganizm

Pomóżcie, bo się nie znam. Mam konto w Millenium, naawet nie wiem jakie, chodzi o to czy jak od roku nie wpływały na nie żadne pieniądze, to jak teraz dostane na nie przelew (ok.200 skromnych zł.) to: - czy moje konto jeszcze istnieje? -czy potrącą mi z tego przelewu kasę za te wszystkie miesiące tytułem prowadzenia konta czy coś? -czy w ogóle nie jestem czasem dłużnikiem tego banku? Pomocy proszę, bo kompletnie się nie znam i nie cierpię spraw związanych z bankami, urzędami itd. Dzięki.

Gość młody_oraganizm
heeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppp

Gość 6pak!!!!!!!!!!!!
nie, bo tam jest zero za prowadzenie konta. Tak jakw mbanku.

Gość młody_organizm
Dzięki za odp. "Nie" to odpowiedź na wszystkie pytania? Z tego co pamiętam zawsze potrącali mi parę złotych, chociaż chyba nie regularnie co miesiąc, chociaż mi wpływało co miesiąc.

Gość młody_organizm
heeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllpppp ppppppppppppp

Gość mam konto w millennium
Zależy jakie masz konto, wejdź do nich na stronę i poczytaj cenniki, tam chyba nie ma konta za darmo, więc na pewno jesteś na minusie, choć moim zdaniem wiedziałbyś o tym - nie przysyłają Ci wyciągów? Nie możesz sprawdzić wyciągu na stronie internetowej? Moje konto kosztuje 15 zł miesięcznie, powyżej 5000 zł średniego salda miesięcznego - za darmo. Najlepszy sposób to zadzwonić do banku i zapytać, albo podejść do oddziału.

Gość młody_organizm
Dzięki. No właśnie od roku nie korzystania z konta nic mi chyba nie przysłali, do konta zajrzeć nie przez internet też nie mogę. A gdybym chciał usunąć konto, to jest to skomplikowane? Czy płaci się za to dodatkowe pieniądze? Czyli jak dostanę ten przelew 200zł, to mog eniewiele z niego zobaczyć? :/

Gość młody_org
heeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllpppp ppppppppppppp

Gość mam konto w millennium
Nie zadzwoniłeś tam nawet??? :D jeśli masz zaległości to prawdopodobnie jak wpłynął pieniądze to sobie pobiorą automatycznie. Żeby zlikwidować konto będziesz musiał tylko wyrównać zaległości, ale chyba za likwidację konta nie płaci się.