Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuska_g1

nowy facet

Polecane posty

Gość martuska_g1

ech...mialam w zyciu dwoch partnerow(we wszystkich tego slowa znaczeniach) ostatnio...jaki banal...poznalam chlopaka na dyskotece... okazalo sie ze jest w moim miescie kilka tygodni niedlugo wyjezdza on twierdzi ze to sie moze udac, ze bedziemy razem... ja mam opory czy w to wierzyc, bo to byloby zbyt piekne... podoba mi sie kreci mnie niesamowicie...ja jego tez zreszta glupie pytanie ''po jakim czasie'' nie chodzi mi o to... zastanawiam sie tylko czy nawet jesli mielibysmy sie nigdy wiecej nie spotkac to czy ja (o zgrozo) nie bede zalowac, ze z nim tego nie zrobilam... zmieniam zdanie co chwila...z jednej strony ten nacisk spoleczenstwa ,,nie wypada'' z drugiej nieziemska rozkosz ktora moze mnie ominac...co robic? pomozcie... i tak nie pomozecie:P ale chociaz dyskutujcie...

Gość iwonkaaaa
Ze '' nie zrobilas tego''? jezu, jak sie mozna puszczac? nie lepej zaczekac na tego jedynego? bo to jest stworzone nie dla wale nia sie tam i nazet, a dla dzieci , wiec .. jak nie ejst twoja miloscia lepej zostaw jak jest

Gość martuska_g1
no chyba nie o taka odpowiedz mi chodzilo:P

Gość iwonkaaaa
ciekawie ile masz lat? ;d

Gość martuska_g1
nie rozumiecie mnie... ja nie mysle tylko o tym zeby mnie przelecial... ja mysle o tym ze cos dla mnie znaczy a przez odleglosc jaka nas dzieli roznie moze sie ulozyc

Gość martuska_g1
ja lat mam 23, i nie jestem puszczalska kretynka. specjalnie napisalam ze w zyciu mialam dwoch partnerow i ze z obydwoma laczylo mnie uczucie. bylam z nimi w zwiazku i nigdy nie mialam zadnych watpliwosci. nie prosze o odpowiedzi i oceny w stylu ''czeka sie do slubu'' ja nie czekalam i nie zaluje. ale teraz, z nim to co innego. czuje ze to jest to,ale te dziwne stereotypy mnie hamuja a jezeli chodzi o te dziwne wypowiedzi z moim nickiem TO NIE JA TYLKO JAKAS.... no

Gość martuska_g1
zreszta mam nadzieje ze widac pewna roznice w stylu wypowiedzi miedzy mna a martuskowa podróbą...

Gość ładne dziewczę
wieczorem po wstaniu z łóżka i otrzepaniu sie siadam w fotelu po czym szydełkuje 15metrowy szalik dla tutejszej drużyny badmintona BKS Kamykowo Górne a nastepnie siadam do wieczerzy na ktora skladaja sie 4 jajka na twardo uprażone w kamiennym piecu po czym popijając wywar z babki lancetowatej i siemienia lnianego klade sie spac zamykajac tym samym kolejny rozdzial w moim szalonym nieprzewidywalnyym i pełnym niespodzianek życiu

Gość jaaamadra
co za problem? zrób i tyle :P

Gość dfd
ja mam na duzo mniej alt ; d

Gość po pierwsze...
to może się okazać, że takie coś na szybko wcale nie będzie takie super i to zaważy na waszej przyszłej relacji. Po drugie jak lubisz się walić to się nawet nie zastanawiaj i do roboty.

Gość martuska_g1
dfd? ej no sekunde...a czym różnią się według Ciebie intymne pieszczoty od samego sexu... czasem te własnie pieszczoty czy jak Ty to nazwalas/les sa bardziej wyuzdane i niegodne niz sam sex. czym jest dziewczyna ktora nigdy nie uprawiala sexu a ''piescila sie'' z polowa firmy/szkoly/osiedla???? ja nie chce sie z nim bzyknac i nara. nie rozumiesz o co mi chodzi

Gość martuska_g1
i nie mowie ze mam ochote na sex jako taki. mam ochote na to zeby zrobic to z nim. spedzamy ze soba cale dnie, rozmawiamy, tesknie za nim juz teraz. Ale nie chcialabym byc zle zrozumiana przez niego (tak jak przez was zreszta zostalam), chociaz wiem ze on tez o tym mysli