Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochana moja My world itp

LADY LOVE JESTEŚ?

Polecane posty

Mam prośbe. Zrobiłabyś zdjęcie twojego widoku z okna alw teraz wieczorem? Jestem STRASZNIE ciekawa jak to wygląda :D ;) Prosze 🌻

hehe :d teraz raczej nic nie widac:P mam badziewny aparat wiec uja zobaczysz ale jak nalegasz to moge cyknac foto :P

Dawaj kochana :P

za to kiedys jak robilam zdjecie to wyszla mi na nim tak jakby twarz :D nie wiem czy to przypadek czy cos :D zaraz poszukam to Wam pokaze :D

Gość a o co chodzi
lady love nastepna nadziana obok jenny :)?

Gość jennifer878787
Bedziemy sobie cipki lizac wzajemnie ? :) Wpadam !!!!

Gość a o co chodzi
no to o co chodzi? jestes na wakacjach, ze masz taki ladny widok z okna? wyjasnij, tak pytam, nie jestem zawistna :P

Gość a o co chodzi
jenny nie trzeba sie wstydzic swojego dobrego statusu majatkowego :) ale to szlachetne, ze jestes skromna :)🌼

hehehe nie :D mieszkam tutaj juz jakis czas ;) mieszkanie jest mojego mena, dostal kiedys tam na urodziny :D ale to tylko tyle ;) z reszta radzimy sobie sami :) zycie tutaj nie jest drogie

Gość a o co chodzi
tutaj,czyli? no i super, fajny prezent urodzinowy :D

w tamtym roku bylo dosyc zimno, chlodne dni zaczly sie od wrzesnia i trwaly do marca, w grudniu bylo ok 5 stopni tyle ze zima tutaj jest gorsza niz w _Polsce, bardziej odczuwalne zimno jest.. bryza caly czas pada ( tak to sie mowi nie? ;P ) i jest straszny wiatr z nad oceanu 6 lat temu takie mieszkanie kosztowalo 80 tysiecy euro - jest to mieszkanie pietrowe, metraz duzy cos ponad 100 ma, tyle ze wiekszosc miejsca zajmuja przedpokoje ( to jest kawalerka, ma pokoj dzienny i ogromna sypialnie ktora podzielilismy na 2 pokoje, 2 ubikacje i duza kuchnie + ogrodek i spory balkon ) blok strzezony z basenem o czym juz wiecie :) ) teraz mieszkania te poszly w gore, ostatnio widzielismy ogloszenie od sasiada i zarzadal 200tysiakow, tyle ze z calym wyposazeniem "czynsz kosztuje 600euro rocznie" - my wynajmujemy mieszkanie rodzinie na 2 tygodnie latem wiec jest to automatycznie splacone, za wode placimy ok 10 euro, za gaz w tym miesiacu az 7,5... prad za 2 miesiace ok 50 wiec jest calkiem niezle :)

a no i jak kupujesz tutaj mieszkanie to kuchnie masz juz cala urzadzona, razem z pralka i zmywarka, podlogi sa zrobione przewaznie w kawelkach, tylko pokoje sa puste

Gość a o co chodzi
lady love zazdroszcze mieszkania !! ale twoj men to mąż, czy nie ? i pytalam, co to za kraj, bo nie wiem :)

wybacz nie zauwazylam :) Portugalia :) nie moj men to jeszcze nie moj maz :) poki co narzeczony ale nie dlugo sie to zmieni :) planujemy slub na przyszly rok zreszta mieszkamy ze soba juz troche czasu i dla nas to juz bez roznicy :D jak moj facet przedstawia mnie swoim znajomym to mowi np: to moja zona A... :)

Gość a o co chodzi
to tam gadasz po portugalsku :D?

Gość a o co chodzi
mialam jeszcze spytac czy Twoj facet to Polak