Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba coś wyjaśnić______

Po co kobiety chwalą się młodszością partnerów? - wiążą sobie pętlę na szyję

Polecane posty

Gość nicunic
Kobietę młodą,która wiąże się ze starszm partenrem mogę ostatecznie zrozumieć,ale nigdy nie zrozumiem po co młodemu facetowi starsza kobieta.Nawet gdy ta kobieta jest fajna,to jednak starzeje się ,nie młodnieje,więc po co młodszy bierze się za starszą.

Gość nicunic
nie małolatka jestem--Czy Ty będąć młodszą kobietą byłaś LENIWA??

nicunic ""nigdy nie zrozumiem po co młodemu facetowi starsza kobieta.Nawet gdy ta kobieta jest fajna,to jednak starzeje się ,nie młodnieje,więc po co młodszy bierze się za starszą."" bo jest łatwa, ma lęk starzenia się, szybko da sobie ściągnąć majtki, nie stawia żadnych wymagań co do pozycji społecznej faceta, kasy majątku planów perspektyw, i z góry jest nastawiona na naturalne odejście młodszego do młodszej - wlicza to w bieg spraw. Sama Młodszość jest nobilitacją, i zapłatą za wszystko. Ta sam kobieta (łatwa dla młodszych w wieku starszym) w czasie swoich np: 25 lat, od rówieśników wymagała: dobrego zawodu, dobrej pracy świetnego wykształcenia, ładnej twarzy, świetnej zgrabnej budowy, oddania, klasy zachowań, zabierania do najdroższych restauracji, umiejętności dobierania ciuchów ze smakiem. Facet miał być "Jamesem Bondem". A potem czułości opiekuńczości wierności itp. Przed 40-ką zapłatą jest młodszość, bo ona określa jej wartość biologiczną aspiracje ambicje czy pozycję wśród koleżanek. Za młodszość daje swoją łatwość - jest "na pstryknięcie".

25latka np: "Hanna X" która ma młodości w nadmiarze wymaga od faceta czegoś, co ją znobilituje jako silną młodą, . czegoś co uczyni ją jeszcze lepszą w środowisku rówieśniczek: ----------------190cm wzrostu, ładnej twarzy, płaskiego brzucha, ukończenia dobrych studiów, dobrej godnej pracy np: stanowiska kierowniczego, zarobków 2300netto, starszości o 4,5,6 lat(starszość faceta, daje wprowadzenie w świat: silnych mądrych dorosłych) ładnego samochodu, samodzielności mieszkaniowo-zarobkowej. Ta sam Hanna X w wieku 38lat wymaga od faceta zupełnie innych rzeczy:-------------w wieku 38 lat nie ejst juz tak silna biologicznie i urodowo. Znobilituje ja, i uczyni lepszą od innych kobiet, w tym wieku: na 1 miejscu: młodszość faceta. Kandydat moze mieć: 177cm (nie musi mieć 190 jak kiedyś), przyzwoitą twarz (ładna nie jest tak potrzebna, do płodzenia ładnego potomstwa, to juz urodziła). Studia,? - nie muszą być (jest tolerancyjna wobec osób mniej zdolnych). Rewelacyjna praca?, - tez nie jest potrzebna -"młody niech się bawi to normlane". Zarobki do 1500 brutto. - byle on miał na siebie, (ona zapłaci w kawiarni za zaszczyt, bycia z młodszym). Samochód ?- może być 14-letni - młodszy nie musi jeździć luksusowym autem, ma "fiu bździu" w głowie, a samochód wrak, to symbol młodości i hipisowskiego szaleństwa wręcz :) . Samodzielność? - niech mieszka z rodzicami, w końcu jest młody, życie przed nim. Cały związek z młodszym, jest najczęściej: okazywaniem wdzięczności, usługiwaniem, przymykaniem oczu, opłacaniem, wybaczaniem, korzeniem się, godzeniem na role zabawki, i ciągłym odwdzięczaniem, za łaskę i dar chwilowego posiadania młodszego faceta. Co zatyka usta koleżankom przed 40-ką.

Gość Iris stara ale jara
trzeba coś wyjaśnić______Egoist odczep sie ode mnie nienormalny frustracie :D

Gość przeciez nikt się ciebie
nie czepia. Zwyczajnie związek z mlodszym niesie na przyszłość zagrożenie brutalnego odrzucenia. a to nie jest fajne

Gość jestes ok Iris
ale twoje decyzję sa zgubne

Gość Egoist*_31
Kocham Jaroslawe-84.

"Kobietę młodą,która wiąże się ze starszm partenrem mogę ostatecznie zrozumieć,ale nigdy nie zrozumiem po co młodemu facetowi starsza kobieta.Nawet gdy ta kobieta jest fajna,to jednak starzeje się ,nie młodnieje,więc po co młodszy bierze się za starszą" Czyli faceci z wiekiem młodnieją?Super, mają klawe życie;-)

Gość Przypadek Jacek
Zastanawiam się po co ludzie zakładają takie tematy. Żeby się wyżyć? Odegrać? Za co? Przecież to brzmi jak krzyk zranionego samca. Pewnie autor to starzejący się były lowelas, przyzwyczajony kiedyś do awansów płci przeciwnej, łatwych zdobyczy, łatwego życia, nie szanowania tego co ma. Tacy ludzie mają problem z upływem czasu. Dla nich życie to "piękne lale na ulicy", szpanowanie ciałem (niekoniecznie swoim) na plaży i na imprezach - to bije z tych wypowiedzi. Nigdy nie dorastają, nie zauważają kiedy żyjący w nich Piotruś Pan staje się nagle Pietruchem Ramolem, na którego nawet rówieśnice nie mogą patrzeć. Pewnie jakaś wymieniła go na młodszy model, a on leczy frustracje na forum. Wcale mi go nie żal.

Gość Iris stara ale jara
Przypadek Jacek wytlumacz to Egoistowi ktory zalozyl ten topik :O

Gość ja zerwalem ze strasza bo
miała krótkie nogi i bardzo rzadkie włosy od upływu lat

Gość moja starsza miała krzywe zęby
za jej czasów nie bylo prywatnych ortodontów

Gość nicunic
kwietniowa burza kobieto,na pewno starsza już,nie zrozumiałas o co mi chodziło. Kazdy się starzeje,ale jezeli kobieta jest starsza i to sporo,to jej facet,duzo młodszy też sie starzeje,ale jest jednak jeszcze młody w stosunku do starszej partnerki np.25 latek z 45 latką po 5 latach znajomosci ma dopiero 30 lat,a ona ma juz 50 lat.

Gość Poniedziałek Jacek
nicunic ale masz problem człowieku, co ty myślisz, że takie pary nie potrafią dodawać? Widocznie tak im pasuje, może kiedyś im sie odwidzi, ale teraz jest im dobrze. Ludzie, czemu Wam tak przeszkadzają takie związki? Ubliżacie, szydzicie, prorokujecie - zajmijcie sie soba, swoim szczęsciem, bo za chwile sami będziecie starzy i oblesni.

Gość heheh dobre__+
Widocznie tak im pasuje, może kiedyś im sie odwidzi, ale teraz jest im dobrze. "" widziałes chłopie kobietę kiedy jej młodszemu się odwidziało ? - to wrak starszy o dodatkowe 15lat. Starsze kobiety winny wiedziec że mogą być zabawkmi na parę miesięcy dla młodych ludzi którzy nie maja nic do stracenia. One stracą godność i dobre wyobrażenie o sobie na zawsze -zostana upokorzone. ich partnerzy młodsi jedynie czas na nie. Udowodnią sobie cos na starszych, i poleca do znacznie piękniejszych rówieśniczek lub młodszych, przed którymi będzie cała młodość.

Gość heheh dobre__+
upokorzenie

Gość przykrywka
ale pieprzysz z tym upokorzeniem Wydaje ci sie, ze strsze babki to idiotki ktore jak tylko złapią młodego to zaraz chcą się z nim wiązac? zazwyczaj to znudzone mężatki, które wcale nie chcą sobie komplikowac życia tylko pokorzystac trochę z uciech z młodszym facetem Pewnie autora taka puściła w trąbę :)

Gość A:::see
i co z tego że chcą poużywać? - skąd wiadomo że młodszy im to uzycie da. kiedy moja starsza partnerka się nastawiała na użycie, ja się wycofywałem, dajac jej "prztyczka w nos". Za jakiś czas przerywalem relację. Bo kobieta dawała mi się zdobywać zbyt łatwo, prosto i bez klasy - a to błąd. Miala mnie za glupiego napaleńca, który poleci na podciągnięta spódnicę? - zapałciła za to moją niechęcią, wzgardzeniem, i rozstaniem. Jeżeli starsze nie trzymają klasy, i zachowują się głupio, są odrzucane z miejsca. często te mlodsze 24-28 mają więcej godności i dumy niz starsze.

Gość przykrywka
A:::see Taaak? A cos ty myslał, że im sie chce tracic czas na prawiczka co nie jest zdecydowany? :D Wydziwiasz naiwniaku. Długo to sobie możesz zdobywac starą pannę, która jak juz się zdecyduje ci dac to napewno bedzie chciala slubu i obraczki i milosci do grobowej deski.

Gość Zuzanna Amelia !
Egoist jest durny ale ty przykrywka jeszcze durniejsza - stara panna czy nie, nie musi chciec zeniaczki. Moze chce seksu albo czego podobnego.

Gość przykrywka
Właśnie o to mi chodzi. Jeśli kobieta chce tylko seksu to po co miałaby się krygowac i udawać cnotkę? A:::see pisze głupoty żeby tylko błysnąć i cos tam udowodnić. Chyba że faktycznie szuka starszej na dłuższy związek, ale to akurat zaprzecza idei tego topiku. Egoist zaczyna się plątać? :D

Gość Zuzanna Amelia !
Egoist zawsze sie placze - raz chce 17 letnich, pozniej pisze co innego. Czytalam ze mial 17 letnia dziewczyne.

Gość przykrywka
Pewnie sie gdzieś pochwalił "mlodszością" partnerki. :D To już mi go żal, ktoś mu dumę nadepnął i sie mści, biedactwo. Dobranoc.

Gość a to przecież ty
bardzo dobrze robią te 40 latki, wszak przeciętny facet w ich wieku to już totalne próchno. Zwłaszcza Polak. Sad but true. Pomijając to, że ja na plaży widzę też kobiety przed 30tką, które są grube, mają celulit, obwisły biust. Młoda nie zawsze oznacza super lala, tak jak starsza nie zawsze oznacza sflaczała i z celulitem. Tym bardziej, że mówimy o kobiecie zaledwie 40 letniej. No i nie każdy młody ma szanse u super lali - rówieśnicy. A po ostatnie - nie powielajcie durnych schematów.

Gość Iris stara ale jara
Podajcie ten topik w ktorym pisal o 17 :O

Gość pisał że ma 17letnią,durny kut
a

przykrywka Właśnie o to mi chodzi. Jeśli kobieta chce tylko seksu to po co miałaby się krygowac i udawać cnotkę? ////////////////////////////// bo o ten seks trzeba umiejętnie poprosić. Umiejętnie wysłać sygnał. Nie można tego napisać na kartce markerem, i podstawić pod oczy. Trzeba dać sygnał: bliskim podejściem na 10cm, spojrzeniem prosto w oczy, miną , pocałunkiem. Takie informacje należy wysyłać dosyć kunsztownie. Jeżeli kobieta tego nie potrafi, nic nie zyska prócz niesmaku i pogardy. Teraz Wiesz czemu ma udawać cnotkę ? - dla gry, dla zachowania szacunku do siebie, i partnera czy sytuacji która ich łączy. By nie robić z siebie pośmiewiska. Temu.

przykrywka Wydziwiasz naiwniaku. Długo to sobie możesz zdobywac starą pannę, /////////////////// zaraz zaraz to Ty jako ta około40-ki, deklarujesz nam na tym forum że jestes: łatwa, szybka i ze nie trzeba się o ciebie starać? Widzisz -dlaczego jesteście jako starsze postrzegane jako łatwe, głupawe trochę, be klasy, dumy, i wymagań. :)