Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha ii ach

jest tylko jedna rzecz którą się mogą chwalić kobiety

Polecane posty

Gość aha ii ach

po 40tce w odniesieniu do swojego mężczyzny. I nie jest to "młodszość" partnera, jak usiłuje nam tu wmówić jakiś ofermiasty egoista. :O Każdy powinien wiedzieć co to jest. To "odpoiwedniość" tego partnera, pod każdym względem.

Gość aha ii ach
"odpowiedniość" oczywiscie 🖐️

Gość prawik......
Odpowiedniosc to masz na mysli to ze jeszcze mu w tym wieku staje ?

Gość prawdziwe zdania autorze
a co to jest "odpowiedniość" ? ;) LOL!

Gość prawik......
Dala w cudzyslowie, nie czepiaj sie jej bo zaraz napisza ze jestes prawiczkiem .

Gość aha ii ach
mam na myśli to, że jest dla niej odpowiedni pod każdym względem, czyli: ona się dobrze z nim czuje w sferze miłosnej, seksualnej, gospodarczej, intelektualnej itd. Czniać wiek, on tu nie ma żadnego znaczenia. Jeśli ma, to znaczy, że ten mężczyzna nie jest jednak odpowiedni, skoro ona czuje się niekomfortowo z tego powodu. Odpowiedni facet nigdy nie sprawi, aby jego kobieta czuła, ze coś z ich związkiem jest nie tak. I to jest JEDYNA cecha, ,którą ja bym się z chęcią pochwaliła, gdybym mogła. Wszystko inne jest nieważne.

Gość prawiczek na zawsze
Czyli nie piszesz o zadnym realnym mezczyznie tylko ze swiata Twoich fantazji ? Zdradze Ci tajemnice- takich nie ma .

Gość aha ii ach
nie odbieraj mi nadziei, że chociaż jeden dla mnie jest :P :D W dodatku wydaje mi się, że jest być może KILKA takich kobiet po 40tce, które mogłyby z przekonaniem napisać tu, że mam rację i one mogą się takim pochwalić, niezależnie ile on ma lat i czy jest od nich starszy, czy młodszy.

Gość aha ii ach
Jacuś, nie wymądrzaj się, proszę. Ja jestem mądrą kobietą, swoje przeszłam. Nie będzie Jacek pluł mi w twarz. NO MORE!!!!!!!!. Twojego imienia natomiast z różnych względów nie cierpię, uważam zresztą ze jesteś niesamowitym sztywniakiem, jak chyba wszystkie Jacki :P

Gość prawiczek na zawsze
Jestes na dobrej drodze do zostania stara panna czy singielka, jak wolisz. Wymyslilas sobie mezczyzne, ktory zawsze bedzie wierny, nigdy Cie nie skrzywdzi, zawsze bedzie Cie kochal i na zawsze pozostanie idealny.... bo nie istnieje tylko kiedy sie zorientujesz bedzie juz za pozno. Nie rozumiem dlaczego wszystkim odpierdala z ta miloscia, kazdy od tego czy ja ma czy nie uzaleznia swoje szczescie. Przeciez jest tyle wspanialych rzeczy na swiecie, tylko trzeba je zauwazyc i starac sie byc szczesliwym teraz, bo jesli nie bedziesz szczesliwa dzisiaj to nie bedziesz tez szczesliwa jutro. Milosc moze sie nigdy nie zjawic, a jak sie zjawi to na pewno nie na zawsze, nie warto na cos takiego czekac ani tego pragnac. Jesli jednak chcesz przezyc te swoja milosc to masz dwa wyjscia: Przezyc ja w fantazji ze swoim idealnym ksieciem albo w prawdziwym swiecie ze stajennym.

Gość Iris stara ale jaraEg
Egoist jest psychiczny, zazdrosci mi mlodego

Nie rozumiem dlaczego wszystkim odpie**ala z ta miloscia, kazdy od tego czy ja ma czy nie uzaleznia swoje szczescie. Przeciez jest tyle wspanialych rzeczy na swiecie, tylko trzeba je zauwazyc i starac sie byc szczesliwym teraz, bo jesli nie bedziesz szczesliwa dzisiaj to nie bedziesz tez szczesliwa jutro. Milosc moze sie nigdy nie zjawic, a jak sie zjawi to na pewno nie na zawsze, nie warto na cos takiego czekac ani tego pragnac. //////////////////////////////////////////////////// Piekne słowa -az mi się ciemno zrobiło od ich prawdziwości. I to wyrażone tak łagodnie że aż wlały się same do głowy. Jednak na Kaffe można spotkać mądrych ludzi. Nie czekac na miłośc i partnera- życ swoimi marzeniami i zachciankami. Jechac do Zakopanego na 14 dni. kupić na raty Ferrari - samemu sobie tworzyć szczęście a nie oczekiwać go od faceta.

Wymyslilas sobie mezczyzne, ktory zawsze 1. bedzie wierny, 2. nigdy Cie nie skrzywdzi, 3. zawsze bedzie Cie kochal 4. i na zawsze pozostanie idealny.... bo nie istnieje tylko kiedy sie zorientujesz bedzie juz za pozno. //////////////////////// TACY FACECI NIE ISTNIEJĄ WIECIE DLACZEGO? - bo mężczyźni tacy być nie chcą. A już na 100% wobec zwykłych z urody, przeciętnych dziewczyn. jest piękno i zgrabność u kobiety ? - facet jest aniołem. jest przeciętność fizyczna i zwykłość, facet jest wobec kobiety wściekłym zimnym draniem - bo chce odejść i szukać tej pięknej. Co zwycięża? - siła lepszych genów budujących wygląd. Efekt? - większa atrakcyjność ludzi z przyszłych pokoleń. Koszta? - złamane serca zwykłych kobiet. 1. będzie wierny, -----------> musisz mieć bardzo symetryczna twarz, i bardzo piękne zgrabne ciało by zyskać jego podziw szacunek uwielbienie zazdrość oddanie, a to wytworzy wierność. Mówię konkretnie o tym: 1. http://www.a-tribute-to.com/galleries/03/stacy_sanches95/hires/c02.jpg 2. http://www.autos-modificados.com.ar/chicastuning/MercedesTerrell_BMW/MercedesTerrell_BMW19.jpg 2. nigdy Cie nie skrzywdzi, -----------> to samo: potrzebna jest bardzo symetryczna twarz, i bardzo piękne zgrabne ciało, by zyskać jego podziw szacunek, uwielbienie, zazdrość, oddanie, a to wytworzy TROSKĘ. 3. zawsze będzie Cię kochał------------------> I ZNÓW TE SAME FUNDAMENTY: bardzo symetryczna twarz, i bardzo piękne zgrabne ciało. Faceci kochają za urodę w 75% a za osobowość w 35% 4. i na zawsze pozostanie idealny.... - opiekuńczy czuły troskliwy ładny i cudowny?. Przepraszam ale potrzebna jest do tego: ___________bardzo symetryczna twarz, i bardzo piękne zgrabne ciało. Kobiety sobie z tego nie zdają sprawy, ale to ich atrakcyjność fizyczna decyduje o tym, jak będą traktowane przez mężczyzn, a nie ich oczekiwania, i docieranie się w związku.

Gość pieprzysz egoist az zal
na przykladzie mojego dziadkó i rodziców moge stwierdzic,ze takie pary istnieja i ze nikt nie mierzył w nich symetrii twarzy., tym bardziej na stare lata:) W moim malzenstwie wszystko tez jest na tej samej, dobrej drodze.

Gość aha ii ach
Dzieci drogie, ja już mam męża, za którego wyszłam za maż z wielkiej miłości, własne dzieci też już mam. Nie cyka mi żaden zegar biologiczny ani nic. Niestety, ta sławetna miłość mnie zaślepiła i nie zauważyłam, że mężowi brakowało tej "odpowiedniości". Nadal zresztą jej nie nabył, nawiasem mówiąc. Wiec mam prawo sobie wyobrażać ideał i czekać aż ten ideał mnie znajdzie. Bo ja już, w przeciwieństwie do zdesperowanych singli i singielek, nie szukam. Wystarczy mi tego miodu, dzięki. :P Dla mnie, na szczęście, nie jest i nigdy nie będzie na nic za późno, czuję się z tym całkiem dobrze. 🖐️

Wiec mam prawo sobie wyobrażać ideał i czekać aż ten ideał mnie znajdzie. Bo ja już, w przeciwieństwie do zdesperowanych singli i singielek, nie szukam. /////////////// a kto ci do cholery powiedział ze single są zdesperowani i szukają ? Kto ci powiedział ze oni w ogóle kogokolwiek szukają ? Może jest im tak dobrze z ich wolnością i sex'ownym wyglądem,( są tak silni psychicznie dzięki temu ), ze maja poszukiwania w nosie ?. A ty nie jesteś czasem poranioną "singielką z dzieckiem"? -licząca po cichu na ideał, który zaleczy ci rany? Nie wyszydzaj wokół siebie innych jako zdesperowanych i szukających i nie gloryfikuj siebie samej, jako tej silnej która nie szuka.

Egoist, zeby zachowac dobry wyglad, musisz chodzic wczesniej spac. Regularny sen, przynajmniej 8h jest podstawa, zeby szybko sie nie zestarzec

Gość pierdy piszesz Egoist że aż
powiedz chłopie że wszystko co tu wypisujesz na kafe to jakaś ściema :Oi robisz sobie zwały prowokując:O

Gość aha ii ach-------------
=>aha ii ach W USA, i na Zachodzie jeszcze masz szanse, w Polsce masz prawie zerowe szanse.

sen jest naj.b. wartosciowy przed polnoca, powiedzy od 22-giej. spanie w czasie dnia jest nie tak dobre, chyba, ze musisz odespac nocna prace.

Gość aha ii ach
Kocham Janusz desznik:(:O

Gość aha ii ach
Ma 79 lat , to dziadek z kafe :O

Gość aha ii ach---myślełem że ty
stara panna po 40

Gość rsfssf
aha ii ach baby po 40 nadają sie do uśpienia