Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaaaaa2333

jestem beznadziejna??

Polecane posty

Gość paulinkaaaaaa2333

moje zycie seksualne: 11 parnerow - seks klasyczny i oralny plus paru sam oralny bylo tez wiele macanek pieszczot ,pocalunkow ,ale tych nie licze spalam z 1 zonatym, dzieciatym i o wiele starszym spalam z chlopakiem bliskiej kolezanki(tego najbardziej chyba zaluje) mialam sponsora mam 23 lata. uwazacie ze jestem dziwka? moze to glupie ,ale czasem sie srednio z tym czuje ,ze tylu mialam choc sama sie oczywiscie na to godze mowie sobie wtedy : dlaczego taka ladna dziewczyna sie tak szmaci? to przykre ,ze nie ma szacunku do siebie bo nie jest ani brzydka ani glupia.. a czasem podchodze do tego na luzie staram sie nie myslec bo tak najlatwiej

Pociesz się, że miałaś jakiekolwiek życie seksualne. Ja jestem w tym samym wieku - 0 partnerów, 0 seksu, 0 pieszczot,0 pocałunków, 0 związków. Ty będziesz przynajmniej mogła coś wspominać.

Gość paulinkaaaaaa2333
i zebym jeszcze z samymi takimi co mi sie podobali.. ale nie i tego chyba zaluje najbardziej.. zycie jest po to zeby sie bawic to prawda,ale najbardziej zaluje wlasnie tych ktorzy mi sie nawet nie podobali.. kurwa i po co ja sie z nimi przespalam?

Pisze że "stara się o tym nie myśleć". Dlaczego uważasz że warto nie myśleć? Ja uważam, że warto się zastanawiać. Powiedz, czemu się nie szanujesz?

Gość paulinkaaaaaa2333
,,Pociesz się, że miałaś jakiekolwiek życie seksualne. Ja jestem w tym samym wieku - 0 partnerów, 0 seksu, 0 pieszczot,0 pocałunków, 0 związków. Ty będziesz przynajmniej mogła coś wspominać." ale dlaczego? z wlasnego wyboru?

Gość taka jedna malo sprytna
hahaha ładna dziewczyna a to dobre! za czytanie ksiązek sie wez obszczymurze

Gość paulinkaaaaaa2333
bo chcialam sie bawic ,jakos dowartosciowac bo mialam ,,ciezkie dziecinstwo" i jakkolwiek naiwnie to brzmi to akurat prawda a najgorsze ze niektorzy mnie odzrucili przez moje zachowanie tzn znikanie nagle na imprezach , czasem nawet mnie przylapali z jakims facetem np jak sie szybko ubieralismy i opinia poszla pewnie ,ale mnie nikt oczywiscie o plotkach nie powie nie kazdy seks byl udany tych nieudanych szczegolnie zaluje ,albo tego ze poszlam z kims do lozka ,a nawet mnie nie pociagal

paulinkaaaaaa2333 - jasne, z własnego wyboru. Dziewczyno, a jaka panna w naszym wieku nie ma najmniejszych doświadczeń z własnego wyboru? Chyba kandydatka na zakonnicę, a ja się do zakonu nie wybieram. Oczywiście, że nie z własnego, po prostu żaden facet mnie nie chciał na poważnie.

Gość paulinkaaaaaa2333
no i tego sponsora zaluje bo to byl oblesny facet jak dla mnie ,a kase mialam. ale nie , ja musialam miec na firmowe rzeczy wiec sie puszczalam bardzo madrze.. bo fajnie bylo tak poprostu isc sobie do sklepu kupic co sie tylko chce ,chodzic regularnie do kosmetyczki na manicure itd i niczym sie nie martwic

Gość paulinkaaaaaa2333
na powaznie to wiekszosc tez o mnie nie myslala.. wiec sie nie martw. byli tacy co sie zakochiwali ,ale chyba moze z raz czy dwa ta milosc byla odwzajemniona jakbym czekala na prawdziwa milosc tez bym byc moze byla dziewica

paulinkaaaaaa2333 - ja nie czekam na prawdziwą miłość, tylko na faceta, który będzie chciał się ze mną spotykać, a nie wykorzystać po pijaku i porzucić. I, że po trzeźwemu mnie nie chcą, to też jestem, czym jestem.

Gość paulinkaaaaaa2333
a narazie to smutno mi dzisiaj , mam dola.. moze i zasluzylam wiem ,ale jakos sie nie moge czasem w tym wszytskim odnalexc . dla niektorzych dziewczyn to nie problem ,a ja czuje czasem taka pustke czasem

Gość kobieto masz mózg?
Rowanią znów to robisz :D

jeśli Twój system moralny jest na tyle rozwinięty, żeby to zaakceptować, to nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, szczególnie, że jak piszesz jesteś tego w pełni świadoma i robisz to dla przyjemności (?) osobiście czułabym się z tym strasznie źle, nie pozwoliłabym na upadek mojej moralności, w tak młodym wieku i w ogóle w życiu. ale to kwestia względna.

paulinkaaaaaa2333 - no to obie mamy doła, tylko każda z innego powodu. Ja się dołuję, że umrę w samotności i mnie własne koty zjedzą :)

Gość paulinkaaaaaa2333
ale Ty nie jestes brzydka jesli to Twoja fotka wiec nie wiem niby dlaczego a widzialam naprawde bardzo brzydkie dziewczyny co sie puszczaly lub maja facetow

paulinkaaaaaa2333 - jakoś nie mam aż takich potrzeb seksualnych, żeby uprawiać seks bez zobowiązań. Za twarde zasady moralne mam. Ale faceta nie miałam i nad tym boleję. Bo się na zmianę nie zanosi. Cóż, zaczynamy wkraczać w wiek, w którym większość fajnych facetów jest pozajmowana... :(

Gość paulinkaaaaaa2333
ja mialam paru facetow i zdradzalam ich ,ale niektorzy na to zasluzyli ale wiekszosc statystycznie nie chce sie wiazac czesto o tym wprost mowia teraz poznalam fajnego chlopaka ,ale nie wiem czy mi sie z nim ulozy jakby znal moja przeszlosc to by chyba mnie nie chcial

Gość paulinkaaaaaa2333
nie wiem czy ja sie w ogole nadaje do stalego zwiazku? takiego normalnego? bylam w zwiazkach ,ale toksycznych wiec w sumie to nie za bardzo wiem jak to jest zeby bylo tak normalnie jak u niektorzych

Podobno każdy się nadaje. Tego, że zdradzałaś nie pochwalam, ale to Twoje życie i Twoje decyzje. Musisz po prostu szukać innych facetów, niż ci których do tej pory poznawałaś. A przynajmniej daj sobie chwilę, żeby się zastanowić, czy warto iść do łóżka z facetem, który wprost mówi, że chce tylko zaliczyć.

Gość paulinkaaaaaa2333
no powinnam wiem.. ale nie wiem co bedzie np za 10 lat ,za 20? niby studiuje na dobrym kierunku, niby uchodze za ambitna a dobrego domu itd ,ale juz sobie u pewnych ludzi popsulam opinie

No, popsułaś. Ale może jest szansa, żebyś zaczęła się zachowywać inaczej? Olej to, co mówią inni i zmień może troszkę swoje nastawienie, jeśli Ci to przeszkadza.

Gość paulinkaaaaaa2333
ok dzieki.. nie wiem szczezrze czy sie to uda ,ale zobaczymy ..

Jeśli uwierzysz w Siebie, powinno być dobrze. Popełniłaś parę błędów w życiu, ale jesteś młoda ;) wszystko da się naprawić.

Gość paulinkaaaaaa2333
zobaczymy...