Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nanami-san

Spotkanie :(

Polecane posty

Zwracam się z prośba do wszystkich, kreatywnych użytkowniczek i użytkowników odwiedzających to forum : ) Otoż za parę dni ma przyjechać do mnie znajomy, z którym poznałam się przez internet. Zakładam, że spędzimy ze sobą połowę bądź cały dzień ale nie mam pomysłów jak zorganizować to spotkanie żeby wypadło fajnie :( Jakbyście je zorganizowali na moim miejscu? Mieszkam w średniej wielkości miejscowości. Proszę o poważne podjęcie tematu!!! :D

Pół dnia z kimś kogo się nie zna? Moim zdaniem to przesada. Wystarczyła by wam godzina dwie jak na pierwsze spotkanie a potem dopiero coś więcej jeżeli się sobie spodobacie

Gość zzzzzzaziuz
czemu sie tak stresujesz? luz cie uratuje :) najlepiej robcie to o czym rozmawialiscie i co was ewentualnie moze oboje zaciekawic, ty i on bedziecie milo spedzac czas

na nic sie nie uawialiśmy jeszcze póki co, a na takie spotkanie w realu zgadywaliśmy sie bardzo wiele razy ale ciagle nie wypalalo. znamy sie bardzo dlugo bo 7 lat ale tylko wirtualnie ;) no i wlasnie dlatego sie stresuje i chce to jakos zorganizowac zeby pozniej sie cieszyc samym spotkaniem a nie utknac w jednym miejscu i sie wtedy zastanowic co robic gdzie isc :p nie spedzimy ze soba zadnych nocy xD