Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooooooo

Chcę wyglądać na bogatą. Co mam na siebie zakładać ? ;)

Polecane posty

Gość booooooooo

Piszczie i podawajcie przyklady , chcialabym wyglądac na bogatą paniusie z dobrego domu (mam 23lata)

Gość filc filc filc
ubrania z klasą - żadnych sporotwych ciuszków ani infantylknych dziecinnych koronek. Stonowane kolory, dobrej jakosci ubrania

Gość ms cs
bizuteria, ladny zegarek. Oczywiscie nie jak choinka, nie za duzo. Kolczyki ladne, zegarek, bransoletka.pierscionek

Gość Mis Push-upek
Autor topicka - megalomania, a moze problemy z dowartosciowaniem sie? Owszem mozna udawac bogatsza sie niz jest, ale to tylko wyjdzie na gorsze. Powodzenia w udawaniu Alexis z Dynastii :).

Gość _V_B
gwarantuje ci ,ze bedziesz wyglądala jak choinka bożonarodzeniowa , zamiast szyku i elegancji bedzie nowobogacki kicz 🖐️

jak chcesz wyglądać jak dziewczyna z dobrego domu ubierając się w lumpeksach to ubieraj się codziennie baaardzo elegancko- szara ołówkowa spódnica, jakiś topik do tego, żakiet, garsonka. Ale uważaj też żebyś nie była postrzegana jak własna babcia. Unikaj jaskrawych kolorów, sztucznej biżuterii, jakiś wielkich cyrkonii czy kamyczków

Gość A ja mam serio bogata kolezank
i ona zaklada na siebie ciuchy szyte na zamowienie, fajne, ale nie eleganckie (no chyba ze spodnie), z materialow naturalnych bawelna, welna i skora. I do tego bizuteria z galerii. Czy taka osoba wyglada na bogata? Ja nie umiem ocenic bo ja sie na tych rzeczach nie znam.Widze tylko ze ma inne niz na ulicy i mnie sie podonaja

Gość obklej się studolarówkami
albo jeszcze lepiej frankami szwajcarskimi

Gość akurat bogaci ltaja w dzinsach
i TShirtach, bo im to wisi...

Gość brum bum brum
j.w Jeśli marzy ci sie styl Alexis albo księznej Diany a nie masz na to kasy , nie masz gustu to daruj sobie takie przebieranki. Nie ma nic bardziej żalosnego niż udawanie bogacza 💤

Gość babcia.anieli1090
Kochanie Mam całą szafę ciuchów z lat 50-60.Teraz sa one na wagę złota i projektanci błagają mnie bym im pożyczała do sesji.Jesli chcesz to Ci wysle sukienki,tuniki,spodnie a nawet majtki.Wszystko jest uprane i w super stanie.Mam też masę kapeluszy.Odezwij sie,jestem jeszcze ok 10minut.

Gość booooooooo
to fakt, bogata nie jestem ale chcę żeby obcy ludzie tak mnie odbierali :)

no ale po co chcesz na bogatą wyglądać? to nie tylko ubiór, to klasa, umiejętność zachowywania się w każdej sytuacji, fakt że stać Cię by pójść na kolacje do dobrej restauracji i jeszcze umieć się tam zachować. Ubiór to nie wszytko. A chęć do takiego odbierania, kiedy jest się biednym jest PONIŻAJĄCE!

Gość brum bum brum
:D:D:D

Gość babcia.anieli1090
Słonko-a jak u Ciebie z kaligrafią,wiedzą,manierami,nawykami,dobrym wykształceniem,znajomoscia jezyków obcych,oczytaniem? To wszystko idzie w parze. http://www.dobre-maniery.com/

stomatoloszka- gadasz jak potłuczona:D masz kompleks lepszości wobec plebsu?;) ciocia dobra rada:D

Gość z racji zawodu wiele przebuwam
wsrod tzw bogatych - ambasadorow, szefów wielkich firm. Jasne,ze na spotkania oficjalne ubieraja sie elegancko ( przy czym najwazniejszy jest gatunek materiału, dobry krój, nie wybuieganie do przodu z mda, a głownie umiejestoisc dostosowania stroju do okazji). Na co dzien , na wycieczkach to naprawde moze byc TShirt - wcale nie markowy! tylko kupiony po prostu na pierwszym lepszym straganie, ktory jest pod reka, np w Bangkoku , liczy sie czas i wygoda.

ja tu mówię o treści a nie objętości;) poza tym pierwsze słyszę, że poznaje się dziewczynę z dobrego domu po spódnicy ołówkowej:D sama masz pewnie ze 3 komplety?:D

Gość o kurffffaa
Tak tak , ubierze sie w ciuszki Made in Italy , otworzy usta i klapa :D Najbardziej smiesza mnie panienki ktore probują pozować na bogaczki a jezdzą autobusami bez biletu , mają brudne buty ,paskudne zęby i ogolnie twarz niewyjsciową :D Ale co tam ,wazne ze jest lansik :D Wazne ,ze panowie ogoleni na zero w dresach pumy się slinią buhahaha

Gość ubranie to sprawa
trzeciorzedna, wazniejsze sa włosy, cera, zęby , no i głownie sposób bycia. Ale pytanie- chcesz wygladac na bogata czy kobiete z klasą - bo to nie zawsze idzie w parze.

Gość precz z PO
'''Po czym można rozpoznać kulturalnego człowieka nawet, jeśli byłby ubrany w łachmany. To ruch ciała, mimika, sposób bycia, wysławiania się, uśmiechu, postępowania nawet w drobnych spawach wszystko to mówi nam o tym, kim jesteśmy. To dobre wychowanie czyni z nas kulturalnych ludzi, budzących sympatię i szacunek. A w czym tkwi istota savoir vivre? Po prostu to wgląd na innych. W tym tkwi ambaras dobrego wychowania, aby obcować z ludźmi w sposób kulturalny. '''' http://www.dobre-maniery.com/

- jeansy d&g - koszula bossa - płaszcz bossa lub armaniego - buty szpilki prady - kurtka skórzana armaniego - w reke torebka lv - na nos okulary diora paznokcie zrob u kosmetyczki, wlosy zaczesz w kucyka kup nowiutkie bmw 6 w kolorze czerwonym z kremową tapicerka hmmm to chyba tyle... wydaje mi sie ze w tym zestawie bedziesz wygladala na bogatą...

Gość 5678u7y5678978675654
mam kolezanke ktora ma kupe kasy i preferuje styl sportowy. i chociaz ubiera rzeczy o prostych krojach, czesto jednokolorowe, to widac ze wszystko jest dobrej jakosci, rozne detale typu zamki blyskawiczne itd. nie sa tandetne i plastikowe. ona ubiera sie w takich sklepach jak bennetton, esprit, gap, s.olivier itp.

Gość provoooooo
a po sie ograniczac blacharra? :D są drozsze ciuchy :D - jeansy Dsquared2 - koszula Balmain albo Yves Saint Laurent - płaszcz Burberry albo Lanvin - szpilki Louboutin - portfel Fendi lub gucci - okulary Bottega Veneta - torebeczka LV albo Hermesa BMW? To złom dla dresiarzy i plebsu , prawdziwa dama jeździ Astonem Martinem , Ferrari albo Lamborghini, jesli jest miejską lanserką wystarczy jej ''Mini'' lub porsche 911 :classic_cool: PS : koniecznie wakacje w Nowej Kaledonii ,Fidżi , safari w Kenii ,wynajem wyspy na Antylach i medytacja z mnichami w Nepalu :classic_cool: