Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Kafeteryjna zagadeczka nr któryś z kolei......

Polecane posty

eeeeeeeej ale wczoraj nie rozwiązano zagadki :( albo mnie coś ominęło? wczoraj na jakimś topiku na mnie sie rzucili i zaczeli pisać moją biografie :D ja tych ludzi nie znam, oni mnie jak widać bardzo dobrze, myślisz, że powinnam się bać? :classic_cool:

Toksy to zależy gdzie u mnie nie zapowiada sie na deszcz a jakiego rejonu jesteś - umnie się chmurzy ale chyba lekko słońce wychodzi 🖐️

Gość No ładna z Ciebie
laseczka dziubusiu😘

**Mychol Ty bać???? Z Twoim psem???? chyba tylko bombardowania rosyjskiego i meteorytu od którego zginęły dinozaury :P choć sądzę, że Twój pies i ten meteoryt by przetrwał 😭 :classic_cool:

dyrektore nie jesteś pewien jaką masz pogodę za oknem?? :P ja z południa Polski a ty ??

Gość chylę czoło
przed twa doskonałością o Dyrektorke, mistrzyni elokwencji, potęgo inteligencji

chylę czoło przed twa doskonałością o Dyrektorke, mistrzyni elokwencji, potęgo inteligencji możesz mile pogłaskać moje ego i założyć taki temat :P z pewnością będzie 1000 wpisów :classic_cool: 🖐️

Gość chylę czoło
przemów jedwabistym tonem swego głosu a tłum sie zachwyci

Gość chylę czoło
mile głaskam lecz nie wiem czym godzien twej łaski

**Mychol z ruskami akurat się świetnie rozumie na tym polu jest znacznie lepszy ode mnie 😭 przydałby się ktoś z Rosji - w celach wyłącznie językowych :classic_cool: 🖐️

Gość chylę czoło
kobieto o ruchach gładkich jak czarna pantera, która skrada sie by pochwycić serca kafeteriuszy i rozszarpać je pazurami na strzępy

Gość chylę czoło
skromnym człekiem jestem, nieco bardziej urodziwym niz dzwonnik z Notterdam, lecz łaskawość twoja wielka i skromnością grzeszysz dnia każdego, dostrzegasz dusze i piękno wnętrzarza miast widzieć zasobność portfela...

częstotliwość zmiany fotek jakoś mniejsza ... czyżby na blogu nie było nic nowego ?? :classic_cool:

Toksy częstotliwość zmiany fotek jakoś mniejsza ... czyżby na blogu nie było nic nowego ?? przygotowanie fotki zajmuje trochę czasu - nei zawsze go mam tyle - poza tym nie zawsze mi się chce ;) przykro mi że nie spełniam Twoich oczekiwań - ale tym bardziej miło, że dopytujesz i pytasz :) nie możesz widocznie żyć bez następnej :) 🖐️

wprost przeciwnie nie spodziewam się niczego zaskakującego po tych fotkach :classic_cool: ale dla zabicia nudy można z toba podyskutować :classic_cool: 🖐️

UUuuuu Toksy -- musisz mieć strasznie nudne życie skoro jedynym Twoim zajęciem jest dyskusja o tych fotkach :D

nie takim jedynym, myślę że ty bywasz na kafe znacznie częściej niż ja :P i to nie jest moje jedyne zajęcie :P 🖐️