Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusek tusek tusek

argumenty POwców sa smieszne

Polecane posty

Gość tusek tusek tusek

:D::D:D:D:D:D:D:D::D

Gość Teraz Usłyszycie Same Kłamstwo
antypisowskie argumenty bo innych nie mają :D

Gość tusek tusek tusek
bo krajem nie może rządzić człowiek który całe życie mieszka z mamusią :D:D:D:D bo ma kota bo nie ma konta bo jest niski bo yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy polityk ma byc skuteczny ale to juz jest ponad wyobrazenia debili popierajacych PO

Gość tusek tusek tusek
Oni zagłosują na Tuska tylko i wyłącznie dlatego by zrobić na złość PISowi ,ale pacany sprawy sobie nie zdają z tego ze robią również sobie na złość N a złość mamie odmrożą sobie uszy :D:D:D:D:D:

Gość prawda o PO
tak idz na wawel albo postaw nastepny krzyz i cya hhahha kolejny argument

Gość tutaj mam perełkę
Prezes PiS przyznał, że w szkole nie zawsze mu - jak to mówią - szło. - Moje czasy szkolne kryją pewną tajemnicę. Otóż zdarzyło mi się nie zdać z 10. do 11. klasy i mimo to wylądowałem w ostatniej klasie, a następnie po odkręceniu tego znalazłem się w liceum na Woli - pisze w swej książce. Nie precyzuje specjalnie, co to znaczy "odkręcić niezdaną klasę" i pozostawia czytelnika z pewnymi wątpliwościami, które można wyartykułować pytaniem: kto, u licha, dał mu maturę? No cóż, prezes, już chyba sam nie wie, jak to się wszystko stało. Przyznaje jednocześnie, że sprawa jego promocji do następnej klasy wygląda na... nielegalną. - Zdaje się więc, że prawdopodobnie nielegalnie skończyłem 11. klasę i zdałem maturę, a potem poszedłem na studia" - pisze Jarosław Kaczyński.

Gość prawda o PO
ale prywatnej zaocznej szkoły nie skonczył ----jak wiekszosc wyborców PO :D:D:D:D:D

Gość tutaj mam perełkę
za czasów PRL prywatnych nie było :)

Gość iaudh
Wolę tysiąc razy Tuska, niz Kaczkę-faszystę.

Tóskobus wyruszył, będzie jeździł po całym Kraju :) świetna sprawa! 9 października wrzuć "bandę czworonoga do śmietnika" To My KIBOLE! NOP!

Gość lepiej smieszno niz straszno
a o kocie wiecej pisza PISowcy niz PO. Uwazacie,ze POwcy kotow nie mają? I ze akurat kotem sie najbardziej przejmuja? Kota niech sobie ma , z mamusia niech mieszka, wzrost pobojetny - to nie w tym problem.

Panie Kaczyński , mówi Pan o nowoczesnym państwie i o Pańskim rządzeniu krajem, a niech mi Pan odpowie, czy umie Pan prowadzić samochód? - Nie umiem; obsługiwać komputer - nie umiem; korzystać z Internetu - nie umiem; założyć i utrzymać rodzinę - nie umiem; rozsądnie wydać pieniądze na zakupach - nie umiem; założyć konto w banku - nie umiem; żyć bez kierowcy, sekretarki i kogoś, kto umie włączyć odkurzacz, posprząta, ugotuje i uprasuje - nie umiem; kopnąć czysto piłkę - nie umiem; jeździć na rowerze no przyznam się, że nie; pływać - nie umiem; to może coś bardziej intelektualnego, grać w szachy - nie umiem; grać w brydża - nie umiem; zrozumieć proste prawa fizyki(poziom gimnazjum), zgodnie z którymi samochód rozpędzony do ponad 200km/h w zderzeniu z brzózką o grubości 30 cm nie ma szans, a co dopiero skrzydło samolotu - nie umiem; szanować przeciwnika politycznego - nie umiem; pozbyć się jednej z najpaskudniejszych cech człowieka, mściwości - nie umiem; zaakceptować fakt, że to Wałęsa był przywódcą Solidarności i z zazdrości nie próbować go wdeptać w ziemię - nie umiem; przyjąć do wiadomości, że Polska świetnie sobie radzi bez Kaczyńskiego u władzy - nie umiem; nie robić ze strachu przed debatą z Tuskiem w portki ( a co dopiero międzynarodowymi negocjacjami) - nie umiem; przestać notorycznie kłamać - nie umiem; traktować wszystkich, którzy się z panem nie zgadzają, jak zdrajców, kretynów i złodziei - nie umiem; nie zniżać się do poziomu komunistycznej SB stosującej insynuacje i pomówienia wobec oponentów - nie umiem; postępować zgodnie z nakazami religii katolickiej nakazującej szanowanie godności człowieka, wybaczanie, okazywanie wyrozumiałości dla odmienności, pozbycie się pyszałkowatości i próżności - nie umiem; a co Pan potrafi, Panie Nic-Nie-Umiem? Zgnoić i poniżyć każdego, kto mi w drogę wejdzie, by nie wystawał ponad mój wielki majestat i tak mi dopomóż Ziobro, Macierewicz, Hofman, Kurski vel Leśniczówka- za-grosze, Kempa, kibole z maczetami oraz ABW, CBA, FBI, CIA, KGB i wszyscy wrogowie naszych wrogów, amen

lepiej smieszno niz straszno To by jeszcze nie byl wielki problem,ale jak sie rządzic nie potrafi to już nic twoje argumenty nie pomogą

Gość on35on
Co do wyksztalcenia to Kaczynski ma lepsze od magistra Tuska, wiec co to za głupoty o jakiejs 10 czy 11 klasie.

Gość uwielbiamkaczyńskiego
tusk zniszczy Polske do reszty i zrobi państwo policyjne bedzie zero demokracji to samo co za komuny zobaczycie