Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

amazon

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jesteście szmatami i zerami jeśli kupujecie coś z AMAZON. To mieliście mnie tam wysłać. A wy wysłaliście mnie na magazyny DE - sierotę, którą gwałcił wasz WIELKI BOHATER NARODOWY i sobie go zeżryjcie. A ode mnie odwalcie wy gnioty umysłowe polskie - od was to się tylko powiesić wy zera głupie i chore umysłowo. NIGDY NIE DOSTANIECIE AMAZON przeze mnie najwyżej ksiązki De i tyle. I prawidłowo. Za dużo byście chcieli wy GÓWNA Z DUPY. AMEN :(

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Najwyżej możecie dostać NIEMIECKIE ksiązki i tyle. Jak je sobie przyniesiecie. Bo tyle mogłam dostać normalnie. To sobie je noście i tyle. Beze mnie na szczęscie i tyle wam napiszę. Ale z was gówna z dupy w tej Polsce. Ja tylko przegrałam, że nie rozumiałam tej waszej chuja w dupie niewartej literki R i tyle. I tak dalej. No i zostałam tu bez mieszkania. A gdzie indziej też się dowiem. Nie - gdzie indziej już sobie poradzę bo rozumiem co się stało, ale ja nie piłam w szkole. Wy głupie chuje polskie - po co mi wyciągaliście listy ze skrzynki i po co mnie rzucaliście wy gówna z dupy i tak dalej. Króle i królowe - tyle wam napiszę. I sobie róbcie co chcecie. Zwłaszcza w Irlandii. A ja chciałam być dla was dobra. Ja przez was nawet wilkiem nie umiałam być. A Niemcy nic nie lepsi. I tyle. I koniec. Jakoś sobie w życiu poradzę i tyle. Ale mnie urządziliście. ja nie mogę. Tyle umiecie w sumie i się mordować. I tyle :(

Gość Marian11
Tak, dziala free delivery do polski. Musisz tylko szukac produktow ktore maja ta opcje (wszytskie sprzedawane przez amazon a nie przez ich partnerow). No i cale zamowienie musi być chyba na co najmniej 20 Funtow, ale kwoty nie pamietam... ---------------- Wygraj weekend z Toyotą Yaris! Konkurs na Fanklub Toyota. http://www.fanklubtoyota.pl/konkurs-yaris