Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figa z makiem z pasternakiem

skąd ludzie w 2010 roku wiedzieli że Palikot odegra taką rolą w wyborach ?

Polecane posty

w telefonach do radia maryja ktoś mówił, że Palikot i Wajda pomogą wybijać się dalej Tuskowi

skąd ci ludzie to wszystko wiedzą ? kurcze jestem w szoku zaczynam wierzyć pisowi bez kitu to wszystko z góry jest zaplanowane

Gość VaVa9821
jak ktos siedzi w polityce to zna uklady

Gość ..VeroniCa..
nie martw sie oni wszystko wiedza a nami steruja jak malpami a co to z komorowskim bylo inaczej ? tez bylo wiadome ze ma zostac prezydentem

Gość meredith pfiaf
nie rozumiem tego :( paligniot startuje pierwszy raz i pewnie wejdzie do sejmu a korwin startuje w każdych wyborach i nigdy nie przekroczy 3% CZY LUDZIE SĄ DURNI?! :(

Gość Zdzisiek
gdzieś na youtube jest filmik jak bronek mówi że prezydent się rozwali a jeszcze żył

Gość tak to się dzieje , że jeszcze
bo ludzie z radiamaryja mają dostęp do Pana Boga i wiadomości z pierwszej ręki buhahahahahahahahaha i kutas Ryżyka.

Gość moim Premierem Jarosław
Zdzisiek a masz link do niego ? Coś słyszałem ale nie widziałem

Gość Jolanta1980
Kaczyński podpisał na siebie wyrok wspierając Gruzje. (wcale tak nie myślę, to moje urojenia. nie planuje samobójstwa)

Gość tak to się dzieje , że jeszcze
gówno prawda, diabelskie łapy Stalina i po jego śmierci jeszcze robią swoje.

Gość no tak............
:(

Gość jej czy cos dziwnego?
Palikot po 10 kwietnia byl przeciw aferze robionej za Smolenska , a wielu ludzi mialo tego dosc. Poza tym jest antyklerylkalny, jak bardzo duza grupa ludzi. Nic dziwnego,ze ma takie poparcie.

Gość jej czy cos dziwnego?
Delektuję się podgrzanym w ciepłym wnętrzu mej odbytnicy wepchniętym tam niedawno kałem mojego ojca :)

Gość ghfasftumn
Zastanawiam sie - proste pytanie - co znaczy Polska dla zwolennikow Palikotow, Tuskow , Pawlakow i innych. Czy jest im to obojetne co bedzie z naszym krajem aby tylko miska zupy byla. Polska to dla nich jezyk zreszta prymitywny co drugie slowo k***a pie****e, karp na wigilie ale chyba juz nic wiecej, a gdzie znajomosc historii, poczucie wspolnoty ???

"Zastanawiam sie - proste pytanie - co znaczy Polska dla zwolennikow Palikotow, Tuskow.." Manipulacja. PO stworzyło im poczucie zachodu, nowoczesności i dobrobytu. Przy okazji skorzystali z okazji, żeby odwieźć nas od wiary i wartości bo to jest teraz wyśmiewane, to nie jest cool ;) Tylko człowiek bez zasad będzie napędzał im kapitał. Tacy byli im potrzebni. Niektórzy powoli się przebudzają, widzą że to było tylko złudzenie za które będą płacić długie lata. Wielu ma kredyty na domy na mieszkania, kredyty na wczasy, kredyty na święta, kredyty na wyprawki do szkoły i kolejne kredyty aby spłacić poprzednie.