Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereska943n

pójdziecie ??

Polecane posty

Gość tereska943n

kafeterianie, pójdziecie na wybory ?? jesli tak to na kogo chcecie głosować i jeśli nie to dlaczego wolicie biernie patrzec co sie dzieje? nie rozumiem takiego podejscia.

Gość A K I M A
Nieeeeeeeee!!!Nie idę.

Gość zawsze glosuje
Ja pójde napewno, nie chcę żeby o moim kraju i życiu decydowali tacy ludzie : http://www.youtube.com/watch?v=0jrhMDAR2EI , a oni na wybory pójda. Chcę żyć w cywilizowanym i rozwijającym się kraju, a nie jakimś wyizolowanym zaśćianku jaki by z Polski zrobił PiS :/

Gość aarniiiixx77
ja tez pojde, zawsze chodze, nie wyobrazam sobie inaczej

Gość niepalaca juz mama biedna
na ruch palikota jak cos albo nieqazny glos oddam i finito, wszystko to banda zlodziei

Gość jukatan
to bez roznicy ile osob pojdzie kto ma wygrac to wygrac przeciez glosy leniuchow,ktorzy sie nie wybieraja do urn to nie glosy jedne partii - ale rozlozylyby sie rownomiernie na wszystkie partie wynik przy 45% frekwencji czy 80% frekwencji bedzie taki sam

Gość 2323232323232323232323
Kto to zrobił ? Krasnoludki ? NIE, to niestety PO Likwidacja stoczni polskich podczas gdy Niemcy dofinansowują swoje upadające Afera przekrętów Karnowskiego w Sopocie Afera z 50 krotnym zmniejszeniem podatków od pól golfowych -Drzewiecki dla Wejherta ITI Uzależnienie na lata od rosyjskiego gazu Tusk gra w piłkę, a dowożą go trzy rządowe limuzyny Dobre stosunki z Rosją. Bardzo dobre. Polska umorzy rosyjskiemu Gazpromowi 1,2 miliarda złotych. Na PiS lub Nową Prawicę J.K.M.