Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabkowaniecorki

jak zachowywaly sie wasze dzieci w okresie zabkowania?

Polecane posty

Gość zabkowaniecorki

Moja cora od samego poczatku gdy szly jej zeby przestawala jesc na ten kres ( jadala malo i to co lubila tylko) a zawsze jadla za dwoje dzieci. W tej chwili juz 4 miesiac cos jej sie stalo z tym jedzeniem :/ Jednak nie narzekam zbytnio jednak ciekawi mnie - czy to moze byc przyczyna zebow? Czy zdarzyło sie waszym dzieciom by wybrzydzały w jedzeniu na kilka miesiecy przez zeby? U mojej od 4 miesiecy ani widu ani sladu zebow - jedynie ma standardowo napuchniete dziąsła . Aktualnie jada tylko jogurty z musli, pije sporo mleka, sokow . O jakims obiedzie gdzie sa warzywa czy mieso mozna zapomniec :/

Gość mamama27
mojemu wychodza teraz 4 naraz ale je wszystko - za to jest goraczka i budzenie się w nocy po 1000 razy

Gość kakakakaka
No właśnie jak to jest z tym budzeniem sie w nocy po setki razy?????Mój syn ma 7mies i dwa zęby budzi się w nocy co godzinę -czy przyczyną mogą być wyżynające się ząbki ?????

Gość Jak mojemu synkowi
Wychodziły ząbki to nie miał jakiś tam szczególnych objawów tylko śwędziały go strasznie dziąsła, pchał piąstki do buzi .dawałam mu suchą skórke chleba i sobie wytarł i ząbek na wierzchu. Jak już jeden wyszedł to pózniej reszta pokolei już szła :) a teraz to nie wiem jak będzie jak urodze to będe wiedziała :)

koszmarnie :/ od ponad miesiąca idzie. Co tydzień jestem u lekarza bo nowe objawy dochodzą i wychodzi na to że całe zło świata jest przez te pieprznięte zęby :/ już jest cholera prawie na wierzchu (dwa ) ale coś cięzko mają się przebić przez dziąsło.Nie je i nie śpi. Jeszcze troche i mnie do wariatkowa wywiozą na taczce :P

Moja córka straszliwie się śliniła. Na szczęście obyło się bez gorączek i wrzasków, po prostu któregoś dnia zobaczyłam koniuszek ząbka, w ciągu kilku dni wyszły kolejne 3.