Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DOKTOR SEXU

BUDZISZ SIĘ A TU SAMI FACECI NA ZIEMI

Polecane posty

ach, piszczenie muszelki kiedy tylko będę miała ochotę. Nie będzie zazdrości innych babek bo nie bedzie konkurencji. mój sok stałby się nektarem :D

@5 smaków ach, piszczenie muszelki kiedy tylko będę miała ochotę. Nie miałabyś ochoty bo całym dniami będziemy lizać i ruchać Twoją piczkę

@siwy gej Byłbyś w swoim żywiole :0 @ 5 smaków Jak byś decydowała kiedy cała planeta samców? Bez żadnego zdania cały dzień ruchania :0

nie, nie, jako jedyna z innego "rodzaju" byłabym królową niczym kleopatra (samomianowaną). I to ja miałabym głos decydujący. Własna służba, własni roochacze :D wszystko starannie wyselekcjonowane

ale tak nie można. Moja delikatna muszelka nie wytrzymałaby tego. Takie cudo należy hołubić ... a nie tak, zgrają wpaść ...

Z perspektywy kobiety to mogłaby być ciekawa wizja, ale sądzę, że szybko by się przejadła, bo jak tu się cieszyć seksem, gdy wkoło pełno brudnych skarpetek :P Chyba jednak wolę opcję z Królewną Śnieżką i krasnoludkami. Przesyt nie jest dobry w żadnym przypadku :-)

msz racje 74, nie wziełam pod uwage tych cholernych skarpet. Moja wyobraźnia zaczeła działac tylko w jednym kierunku, dlaczego? hmm.. ona to ja ja to ona ;) ona to ja ja to ona ;)

Gość ja wogóle nie mam muzgu
Cała planeta pełna samców????? Poodgryzali by sobie ogony po kilku godzinach :D

Gość pakowanie w tylek staloby
sie powszechne a panowie szybciutko zmieniliby orientacje

5 smaków napisała: "msz racje 74, nie wziełam pod uwage tych cholernych skarpet. Moja wyobraźnia zaczeła działac tylko w jednym kierunku, dlaczego? hmm.." Może, dlatego że byłaś "głodna"? ;-) Albo dlatego, że człowiek jest stworzeniem, które obmyśla metody prowadzące do spełniania marzeń (również erotycznych)? Wykluczam oczywiście tak prymitywne instynkty, jak chęć wykluczenia konkurencji i zagarnięcia wszystkiego (wszystkich) dla siebie :D Oczywiście zgadzam się na pewno w jakiejś części z ostatnimi dwiema wypowiedziami w tym temacie ;-)