Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhfsiufkxjcvis

STRASZNE ! Katarzyna Lenart z SLD Zrobiła MEGA OBCIACHOWY spot wyborczy

Polecane posty

Gość dziadek mróz z Moskwy
Ryj jak niewypał i mikrocycki. Nienawidzę lewaków. :classic_cool:

Gość hahahahahaha.ahahah
Ta kobieta zrobiła spot wzorując się na filmie nagi instynkt :O :O :O :O

Gość ja bym zrobila tak ......
ale z buzi ladna jest :-)

p.s - moj nick nie ma nic wspolnego z tym tematem :-P

Gość hahahahahaha.ahahah
striptiz? ładna z buzi? Ludzie ta kobieta chce być w polityce? Do tego potrzebny jest mózg, i kultura osobista ani jednego ani drugiego ta goła baba nie ma

no tak , prawie stiptis , ale przeciez brzydka nie jest - pomijajac polityke , spoty, wybory etc

Gość ifiew
współczuje tej kobiecie :o jej rodzinie też gdybym miała taką córkę moje życie straciłoby sens

przesadzacie..... jest bardzo seksi w tym spocie - fakt, że może to niezbyt odpowiednia metoda - ale myślę, że faceci zagłosują :P jakby gadała że zmieni Polskę na lepsze - byłaby bardziej wiarygodna???

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
już samo głosowanie na SLD czy PO jest totalnym obciachem i wsią. :P

Gość rimmir.
a na pis to nie obciach?

Gość moim zdaniem lepsze
PO i SLD niz pis :-0 Wszystko lepsze niz pis

Gość rimmir.
ludzie mówią, że głosowanie na Palikota to to samo jak gółosowanie na tuska. Możecie mi wytłumaczyć dlaczego? Nie znam sie na polityce i nie rozumiem tego

Gość kechenka gazowa
Tez się nie znam i tez to słyszałem. Ta kobieta na sto procent jest już wyśmiewana w swojej wsi. Nikt normalny nie powie, że to spot wyborczy na poziomie. Ktos ja do tego pewnie namówił. o Partii zrobiło się głośno. I tylko po to chodziło ..potrzebny był tylko taki kozioł ofiarny jak ta pani. To moja osobista opinia na temat tego jak to mogło byc.

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
14:20 [zgłoś do usunięcia] rimmir. a na pis to nie obciach?" Na pewno mniejszy niż głosowanie na partie błazna tuska. Bo kto to widział żeby stary , sześćdziesięcioletni, łysiejący , ryży facet biegał w krótkich spodenkach za kawałkiem skóry. :P Przecież to niepoważne. :( Kompromitacja. :(

Gość specjalnie gadaja o tuskupalik
o tuskupalikocie ,zeby ludzi znichecic i zeby zdobyc wiecej glosow :-0 wiadomo kto :-0

Gość rimmir
czyli głosujac na palikota nie oddaje sie głosu na ryżego?

Gość fdgdgfgsfdgf
dyrektore Fajne piersiątka:) szczerze myślałam, że jest taka wysoka i raczej płaska... na tamtych zdjeciach to za niewiele tam miałaś, a na tym zdjęciu...:) Świetny push-up albo tamte zdjęcia nie twoje:)

to nie ludzie gadają, że głosując na PO glosuje się na Palikota tylko Kaczyński. Co do biegania za piłka - sama lubię sport i podobaja mi się ludzie, którzy tez go lubią. Zawsze to lepiej niż siedziec przed telewizorem i zjadać czipsy.

Gość 2323232323232323232323
Kto to zrobił ? Krasnoludki ? NIE, to niestety PO Likwidacja stoczni polskich podczas gdy Niemcy dofinansowują swoje upadające Afera przekrętów Karnowskiego w Sopocie Afera z 50 krotnym zmniejszeniem podatków od pól golfowych -Drzewiecki dla Wejherta ITI Uzależnienie na lata od rosyjskiego gazu Tusk gra w piłkę, a dowożą go trzy rządowe limuzyny Dobre stosunki z Rosją. Bardzo dobre. Polska umorzy rosyjskiemu Gazpromowi 1,2 miliarda złotych. W czasie, kiedy kolejne rządy szukają dywersyfikujących rozwiązań dostawy paliw, po cichu rozdawane są polskie zasoby ropy i gazu obcym firmom. Oficjalna wersja Głównego Geologa Kraju jest taka: „Przekazujemy zasoby w celu ich rozpoznania, nie posiadamy środków na ten cel i nowoczesnych technologii.

Gość ja wiem jedno
gdyby pare lat temu podpisano pewna umowe , to dzisiaj Polska by miala rurociad i nie bala sie gaz , a tak to moze Ruskim na kant doopy naskoczyc i trzas portkami . A jak ruskie kurek zakreca to wtedy bedzie nieciekawie . A pewna osoba mysli ,ze jest mocniejsz od ruskich - myli sie . Inteligentniejsze osoby beda wiedzialy o co chodzi :-0

Gość ja wiem jedno
ktos pare lat temu popelnil blad i to nie bylo PO , bo to bylo jeszcze przed PO :-0 Polska nie bala by sie o gaz , a teraz powinna . A jak niemcy i ruskie sie wkurza , dzieki niektorym osobom,moim zdaniem ,,niebezpiecznym w swoich teoriach ,, :-0 ... zobaczycie co bedzie sie dzialo :-0

Gość jaka jest prawdda
jak się słucham ryżego w tv to odnoszę wrażenie, że on gardzi palikotem. A rzeczywiście często się słyszy, że głos oddany na palikota to punkty dla ryżego.

Gość tak to się dzieje , że jeszcze
ci co gadają źle o tym spocie, to albo zazdrosne pasztety, albo wstrętne geje. Dziewczyna jest bardzo ładna i niezwykle pomysłowa, bo bardzo małymi , wręcz nikłym nakladem uzyskała to co ta kupa durni z Kaczorem na czele za miliony zł naszych podatków. A jak ci autorze żal, to wsadź sobie w dupsko pal i nim o ziemie wal, koniotłuku pisowski.

Gość jaka jest prawdda
ja uważam, że ten spot jest uwłaczający dla kobiety. Zrobiła z siebie ladacznice. Rozbieranie w polityce? chybiony pomysł. To powinna byc reklama kobiety do towarzystwa. Polityka jest dla rozsadnych ludzi z ogromna wiedza..nie dla kogoś kto potrafi przyciagac uwage tylko za przeproszeniem cyckami :O :O Nikt normalny nie zazdrosci tej dziewczynie, że sie zbłaźniła :O

Gość tak to się dzieje , że jeszcze
nie prawda jest taka, polityka jest kurzawą nonsensu i każdy chwyt, aby był skuteczny jest dozwolony. Dziewczyna jest na 24 miejscu na liście i po takiej reklamie w prasie i tv jestem więcej niz pewny, że wejdzie do sejmu.

Gość jaka jest prawdda
nawet jesli masz racje to nigdy nie bedzie szanowana zawsze bedzie laska w staniku :O ośmieszyła się i to czy bedzie wysoko na listach czy nie tego faktu nie zmieni chodzi mi o to ze ona w pewnym sensie sie zbłaźniła i to będzie sie juz za nią ciągneło klasę się ma albo sie jej nie ma ona nigdy nie bedzie postrzegana jako kobieta z klasą..straciła na to wszelkie szanse dno