Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhfsiufkxjcvis

STRASZNE ! Katarzyna Lenart z SLD Zrobiła MEGA OBCIACHOWY spot wyborczy

Polecane posty

Gość tak to się dzieje , że jeszcze
klasa , klasą ale biustonosz ma pierwsza klasa, w ładnym kolorze i co tu dużo gadać , śliczna dziewczyna, bo od takich piękności jak Kempa, czy Nelly Rokita, to raczej wymiotować się chce, a jeśli się dobrze popatrzy to np posłanka Mucha, nie dość że śliczna to i mądra i ma wagowo lepszy doktorat niż ten Kartofel co Merkiel ubliża.

Gość jaka jest prawdda
człowieku ty chcesz mi powiedzieć ze będziesz wybierał po wyglądzie? TO JEST POLITYKA..NIE DLA GŁUPICH LUDZI od tych ludzi zalezy los kraju a ta panna do polityki sie nie nadaje..do tanczenia w klatce na wiejskiej dyskotece tak o tobie zle swiadczy ze to co zrobila ci sie podoba ja tam od babki w staniku wole babke z mozgiem a jak ludzie wybieraja tak jak ty, przystojniejszych to pozniej ten kraj wyglada tak jak teraz.syf z malarnią

Gość anya rybykk
ma wielki nos, male i wredne oczka i ogolnie nie jest ladna. jedyne co mi sie podoba to wlosy. i figura tez moze byc. a co do opinii na temat ryzych tuskow i palichujow to wole sie nie wypowiadac bo mam swietny dzien po 3 piwkach z kumpelka i nie zamierzam sobie go psuc rozpatrywaniem nad tym jacy ludzie sa pierdolnieci glosujac na ryzego ktory chce rozjebac ten zafajdany kraj do konca, wyprzedajac go a szary motloch uczynic niewolnikami albo palichuju ktory chce osadzic na stolkach ministrow osoby ktore gwalcily i mordowaly dzieci, kobiety i zabijaly niewinnych ludzi. dla mnie kazdy kto na te scierwo glosuje powinien skonczyc dwa metry pod ziemia albo na madagaskarze

sejm jest jak kuchnia, gdzie jest kucherek pięknych sześć, nie ma co jeść, ale jest co poklepać i podziubdziać.

Gość anya rybykk
nadzieja tylko w tym ze i u nas wyjdzie gdzies z ukrycia drugi breivik i u nas urzadzi to samo co w norwegii z tym ze ofiarami jego nie beda arabki, murzynki czy inni niewinni ludzie ale elektorat po, rpp i sld :D

weź coś na kaca, bo perdolisz jak potłuczona.