Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzylam sie dzis

higiena w laboratorium

Polecane posty

Gość wkurzylam sie dzis

jak i gdzie zglosic brak podstawowych zasad higieny w laboratorium medycznym w przychodni? lub u dentysty? bylam dzis z mal;ym pobrac krew do badania i pani laborantka nie zmienila rekawiczek po poprzednim pacjencie , i pobierala mojemu dziecku krew w tych samych rekawiczkach. nie powinna ich zmieniac przypadkiem po kazdym pacjencie? po drugie w tej samej przychodni stomatolog wogole nie zaklada rekawiczek. gdzie to mozna zglosic? przeciez to brak wszelkich zasad higieny.!!!!

Gość wkurzylam sie dzis
gon sie stulejarzu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość powiem i ja .....
takie rzeczy to się zgłasza do sanepidu

Gość wkurzylam sie dzis
i mam podawac swoje dane? no bo pani z laboratorium jest mi znana i ona tez mnie zna, tak jak i ta dentystka. czy jak zglosze to oni przyjada i beda sprawdzac ot tak, czy powiedza ze mieli zgloszenie i ze ta i ta osoba zglosila nieprawidlowosci? wolalabym pozostac anonimowa.

Brak zachowania zasad higieny zgłasza się w sanepidzie. Zastanów się tylko czy alby na pewno o to masz pretensję..... Skoro Twoje dziecko było przerażone w laboratorium, na pewno Ty także , to czy czasem nie chodzi o odreagowanie i chęć "zemsty" ??

Gość wkurzylam sie dzis
nie nie mam checi zemsty. tylko zastanawia mnie dlaczego nie zmieniaja rekawiczek? przeciez nie sa one takie drogie!!! a stomatolog to wogole nie zaklada tylko grzebie ta swoja gola lapa w buzi i roznosi zarazki po innych pacjentach.

Gość wkurzylam sie dzis
wynika wiec z tego ze powinnam sie wyposazyc w rekawiczki przed kazda wizyta u dentysty i wlaboratorium:( pani doktor dziecinna jest jednoczesnie lekarzem rodzinnym i przyjmuje pacjentow roznych: i dzieci i doroslych i tez miedzy jednym a drugim pacjentem nie myje rak. a POWINNA!!!1 i tez nie mam racji tylko chec zemsty?

Gość wkurzylam sie dzis
szczepienie tez nie wyglada inaczej, brak rekawiczek, nie myje pielegniarka szczepiaca dzieci swoich rak, pani doktor rowniez ....co za ignorancja.