Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słaba kobieta

chwilowa słabość

Polecane posty

Gość słaba kobieta
czyli zmaiast uzywac tylu słów. napisz krótko szczery. że jestem głupia.

Szczery, Ty do mnie nie zaczynaj. po ludzku mow kobieto, po ludzku Skoro tak twierdzisz, to pewnie jesteś z tych ciulów forumowych , co to bajeruje kobitki przez neta. oj tak, bajeruje az sie kurzy .a potem ewnetualnie czuje się pokrzywdzony. ja? :-) durna istoto, masz meza, wiec to ty masz dbac o to by NIKT cie nie zbajerowal, jak masz problemy to rozmawiaj z mezem o tych problemach

że jestem głupia mozliwe, przede wszystkim najprawdopodobniej mialas zle wzorce w domu, lub "kochalas za bardzo" lub za bardzo boisz sie odrzucenia i samotnosci, masz byc moze niskie poczucie wartosci efekty sa jakie sa i twoje zachowanie bylo chore - w znaczeniu dzialania na wlasna szkode

Gość słaba kobieta
teraz to nie rozumiem, to jednak powinnam ulec i nawiącać romans ?

Gość wfiejgirhtihj
Szczery, co Ty pierniczysz? chcesz, bym po ludzku mówiła? W końcu powyżej stwierdziłam, że jestem małpa i tego się trzymam.:classic_cool: durna istoto, masz meza, wiec to ty masz dbac o to by NIKT cie nie zbajerowal, jak masz problemy to rozmawiaj z mezem o tych problemach A tu z kolei poruszasz ważną kwestię, a mianowicie to, że faceci to pustaki. Zgodnie z Twoim poglądem, to kobieta ma się pilnować i nie dać się zdybać facetowi, bo ten ma spermę zamiast mózgu i gotów "wytrzepać wszystko co możliwe".Sam biedny nie myśli. :D

Gość tak długo jak te laski nie pój
da na terpię to żaden związek im się nie uda. stawiam 5 do 1 że wszystkie są DDA

"A tu z kolei poruszasz ważną kwestię, a mianowicie to, że faceci to pustaki. Zgodnie z Twoim poglądem, to kobieta ma się pilnować i nie dać się zdybać facetowi, bo ten ma spermę zamiast mózgu i gotów "wytrzepać wszystko co możliwe".Sam biedny nie myśli." to niech sobie ryja wytrze

Zgodnie z Twoim poglądem, to kobieta ma się pilnować i nie dać się zdybać facetowi, bo ten ma spermę zamiast mózgu i gotów "wytrzepać wszystko co możliwe".Sam biedny nie myśli ok, slowem jestes pier.nieta poza skale tak, kobieta w zwiazku ma sie pilnowac, tak jak pilnowac ma sie facet, ktory jest w zwiazku, to taaakie trudne :-)

Gość ewidentnie małpa
"A tu z kolei poruszasz ważną kwestię, a mianowicie to, że faceci to pustaki. Zgodnie z Twoim poglądem, to kobieta ma się pilnować i nie dać się zdybać facetowi, bo ten ma spermę zamiast mózgu i gotów "wytrzepać wszystko co możliwe".Sam biedny nie myśli. " przecież temat jest o KOBIECIE:classic_cool:🖐️ a nie o mężu co mu się nie udało z romansem i narzeka na starą żonę :P

"Zgodnie z Twoim poglądem, to kobieta ma się pilnować i nie dać się zdybać facetowi, bo ten ma spermę zamiast mózgu i gotów "wytrzepać wszystko co możliwe".Sam biedny nie myśli."" ja jestem jedna z takich głupich debilek która sie dała zdobyc i zapłaciłam za to wysoka cene...za wyskoka...przepłaciłam

Gość słaba kobieta
nie dopuścic, nie pozwolic sobie na słabosc :O a kiedy poczuc sie szczesliwa i kochaną ? kobieta spełniona ? i do konca zycia zyc w przswiadczeniou, ze moglam ale sie bałam i nie sprobowalam, bo zasady ?

autorko, jestes typem kobiety, ktora nie ma szans byc spelniona kazdy kolejny facet, nawet jak zerwiesz z obecnym bedzie obracany na te sama modle, tez sie przyzwyczai, tez przestanie mu zalezec i bedziesz plakac identycznie jak teraz przykro mi, reklamacje zloz rodzicom

Gość słaba kobieta
wokól widac tych zonatych pilnujacych sie :9 szczery czy Ty cos bierzesz ?

Gość wfiejgirhtihj
tak, kobieta w zwiazku ma sie pilnowac, tak jak pilnowac ma sie facet, ktory jest w zwiazku, to taaakie trudne Kotuś, patrząc na Twoje wypowiedzi, to to pilnowanie idzie mi baaaardzo łatwo. :D

"ja jestem jedna z takich głupich debilek która sie dała zdobyc i zapłaciłam za to wysoka cene...za wyskoka...przepłaciłam" "wlasnie "dala" a mogla nie dac, tu jest akcent' zgadza sie i skonczyło sie tym ze meza nienawidze a tamtym gardze ... co mówiac normalniej ... i vice kurwa verca

Gość słaba kobieta
nie na takiej zasadzie ale czasem piszesz tak, jakbys byl nie z tego swiata

Gość tak sobie myślę...
on miał posprzątane... on miał obiad... on miał seks... i co, i to całe Twoje wielkie staranie, autorko? Przecież to normalne, że trzeba posprzątać, ugotować. Czymś normalnym jest seks w związku. Inna sprawa, że do tego faceta przyzwyczaiłaś, a teraz wielki płacz, bo on się nie stara... Pytałaś gdzieś, czy powinnaś być zołzą - otóż TAK, czasami by się przydało. A tak to masz na co sama pozwoliłaś... I nagle się obudziłaś i czegoś innego szukasz...?

Gość słaba kobieta
Boję się, że dam mojemu facetowi szanse a on nic nie zrobi, że miną kolejne lata związku w ktorym nic się nie dzieje, nie ma uczuć, nie ma miłości. Co z tego że jest dobrze jak za nim nie tesknie, jak nie ciesze się ze go widzę, jak on wiekszośc dnia spedza przed kompem, jak nigdzie nie wychodzimy bo mu sie nie chce? ZS piszesz "my" ale jak to zrobic zeby on sie się bardziej starał? zebym nie musiala robić wszystkiego sama?

i skonczyło sie tym ze meza nienawidze a tamtym gardze spoko luz musisz uzdrowic siebie, to jest priorytet, nastepnie zaczniesz odbudowywac swiat wokol siebie masz dzieci?

Gość mialam podobnie...
miałam podobna sytuacje.kilka lat związku on przestał się interesować domem i mną do tego źle mnie traktował był to toksyczny związek z którego nie potrafiłam wyjść.W pewnym momencie pojawił się ON zupełnie inny jak mój teraz już ex.dzięki niemu poczułam ta sile żeby zakończyć ten chory związek a dziś jestem już sama.jestem wdzięczna ze mi pomógł i powiem jedno kobiety nie uzależniajcie się od facetów bo to do niczego nie prowadzi,jeżeli czujecie się nie szczęśliwe to nie ma sensu ciągnąc takiego związku i patrzeć jak wam życie ucieka.lepiej teraz odejść niż potem obudzić się pewnego dnia po kilku latach i stwierdzić ze to nie to.młodość jest tylko jedna a skoro wasi partnerzy tacy są to już się nie zmienia niestety ale tak ich natura stworzyła

Gość słaba kobieta
wedlug Ciebie szczery, nie zbuduje zwiazku, ktory da mi satysfakcje bo "cos" wciąz bedzie nie tak ?

Gość wfiejgirhtihj
[zgłoś do usunięcia] zawsze szczery wokól widac tych zonatych pilnujacych sie :9 wszyscy kradna to ja tez bede A nie mówiłam? To jeden z tych ciulów, co zarywa babki na kafe..

wedlug Ciebie szczery, nie zbuduje zwiazku, ktory da mi satysfakcje bo "cos" wciąz bedzie nie tak ? tak, to ten sam schemat jaki wystepuje przy kobietach alkoholikow lub kobietach damskich bokserow jedyna szansa dla ciebie to zrozumienie, gdzie ty robisz blad (a nie on) i unikanie tych bledow w przyszlosci