Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda-tak mam9

Cały mój facet, zaczyna, pisze w złosci masę przykrych rzeczy a potem wina jest

Polecane posty

Gość Magda-tak mam9

Wina jest moja... Oto moja wczorajsza historia, mój ukochany wyjechał za granice, bo tam pracuje a do Polski przyjezdza raz na miesiac. Kiedy dojechał zadzwonił do mnie, rozmowa zaczęła się normalnie, ale czułam ze pan X jest zdenerwowany, zaczął sie na mnie wyżywać. Kiedy powiedziałam,ze ma się nie unosić... ooooo i tak własnie zaczełam afere, rozłączył sie i napisał mi to: Nie ma sensu nasz zwiazek, nie pisz do mnie rób sobie co chcesz, bo ja sie KURWA strałem nara... To sobie myśle o Ty palancie jeden. A już dzisiaj bardzo mnie kochai co dziwne stwierdził,ze mna nie zerwał. Hmmm, chyba nie umiem interpretować tekstów pisanych. To niejedna taka moja historia, raz kazał mi wypierdalać, rzucał rzeczami. A dziś jeszcze dowiedziałam,sie,ze mało się staram i to wszystko to moja echhh. Czy ktoś też ma takiego złosliwca?

Gość Magda-tak mam9
ale i tak kocham tego mojego dziubaska ktory sie na mnie wyzywa:) a wiecie dlaczego? bo lubie byc pomiatana no i te jego 20 cm w spodniach...

Gość dzię dobły
takich zlosliwcow usuwam ze swojego zycia :D

Zasadza jest prosta... RZUĆ GO!!!!!!! Poczekaj niech się ogarnie przez tydzien może 2 bądź singielką. Jeśli cię przeprosi kilka razy tz że mu zależy. Jeśli nie tz że mu nie zależy tylko z tobą był od tak.

Gość Magda-tak mam9
czekałam na podszywa. To nie jest tak,ze wybaczę mu zawsze, bo sama jestem impulsywna. Wiem,ze mu zalezy, jest kochany, ale kiedy jest zdenerwowany to potrafi powiedzieć coś nieodwracalnie.