Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygralamtowzyciewiem

kiedys bylam bita ponizana prostytutka teraz jestem KIMS!!!

Polecane posty

pewnie ktos powie ze to prowo...ale jak tak mowi/mysli to chyba zycia niezna wyszlam za andrzeja majac zaledwie 1 lat a znalismy sie od piaskownicy moj ojciec byl bardzo przeciwny temu, wiedzial z jakiej rodziny pochodzi andrzej coprawda nie biednej o nie jego tata policjant matka pielegniarka ogolem pochodzili z zamoznej rodziny, jednak wszyscy wiedzieli jakie zycie ma matka andrzeja z z jego tatusiem ktory poprostu byl chamem i bezkarnym tyranem ja niewierzylam w zadne slowo ojca, wiedzialam ze andrzej jest inny i byl inny byl czuly, mily opiekunczy do czasu!!! kiedy nasza coreczka miala zaledwie 2 latka andrzej stracil prace zamkneli mu firme marketingowa bo byl kryzys i zaczelo sie pieklo ja pracowalam moja coreczka zajmowala sie moja matka ktora miala mnostwo czasu bo jej praca polegala na gospodarstwie swinki kurki itp wiec miala czas zeby zajac sie kingusia, a andrzej pil i pil i pil corazi coraz to wiecej doszlo do rekoczynow zaczal mnie bic, ponizac wyzywac:( to bylo straszne mam ochote to wymazac ale sie nieda niestety ale do sedna po jakims czasie moja mama zmarla:( musialam opuscic prace kiedy andrzej znalazl dorywczo gdzies w warsztacie samochodowym pewnego dnia siedzac w domu andrzej przyszedl tak upity ze go w zyciu niewidzialam w takim stanie, rzucicl sie namnie i na kingusie ktora miala wtedy 4 latka mieszkalismy na 2 pietrze ale to co zrobil...boze!!!! wyrzucil ja z okna 3 miesiace lezala na intensywnej terapii blagalam boga zeby zyla oczewiscie tatus policjant wiec uszlo mu to na sucho mi nikt tez niewierzyl ze mnie bije podczas gdy mala lezala w szpitalu jednego wieczora andrzej przyszedl i powiedzial ze ma dlamnie prace ucieszylam sie strasznie juz w glowie mialam to ze uzbieram pieniazki i uciekne od niego z corka jak najdalej pytalam sie go co i jak a on domnie zebym sie wykapala i ladnie ubrala wiec tak zrobilam pomyslalam sobie ze w sumie ma racje lepiej elegancko wygladac skoro ktos ma donas przyjsc i mam rozmawiac z ta osoba o prace:) niestety:( gdy tylkoprzyszedl jakis facet andrzej wzial od niego jakies pieniadze i kazal mi isc z tym czlowiekiem do pokoju NIECHAIALAM!!!! wciagnal mnie wiec do pokoju walnal z piesci w brzuch zaczal dusic i powiedzial ze mam zarabiac ze to moja praca!!!! tak bylo przez pol roku bylam zastraszana i pilnowana czy to robir czy nie:( do czasu... mialam ''klienta'' ktrego znalam od baaaaardzo dawna nigdy z nim tego niezrobilam on widzial co sie dzieje, placil ale niedotykal tylko rozmawial wkoncu pomogl mi uciec to bylo wtedy kiedy andrzej byl na jakies popijawce wzielam paszporty moje i corki i zwialam poprostu ten klient marek bardzo mi pomogl, mialam gdzie mieszkac znalazlam prace wynajelam mieszkanie niewiedzialam jak mialam mu sie odwdziewczyc andrzej wiadomo probowal mnie znalesc ale bez skutku po czasie zlozylam pozew o rozwod i alimenty oraz zalozylam mu sprawe za to ze kazal mi to robic oraz znecal sie nademna, jak sie pozniej okazalo bylo na to mnostwo siawdkow po czasie marek mi sie oswiadczyl nieprzyjelam zylam swoim zyciem zalozylam salon fryzjewrski o jakim dawno marzylam i fundacje dla ofiar dzisiaj jestem kims!!! po latach za marka wkoncu wyszlam kocham go ale zawsze sie balam, balam sie ze bedzie tak jak z andzrzejem dzis mam 35 lat swoja fundacje swoj salon zarabiam mieszkam z mezem kingusia i kacperkiem:) jestem szczesliwa kobieta a andrzej??andrzej odsiaduje swoj wyrok kobiety niepoddawajcie sie!!!kazda z nas potrafi!!

przepraszam wyszlam za andrzeja majac zaledwie 18 lat

Gość yvydijh
mogę wylizać ci dupę?

tak wiem ze to smiesznie brzmi ale oni jego rodzice byli z bogatej rodziny wiec i im sie super zylo mieli kasy coprawda nie jakies wille ale wtedy mieli najlepsze auto najlepsze meble itp

podczas gdy nam czasami brakowalo na prad czy cos w tamtych czasach inaczej bylo

Gość HGJHGJHG
jEZU ALE KICHA TAKA SCIEME WALIC, IDZ STAD BO GLUPOTA SMIERDZI NAWET PTRZEZ INTERNET

no wlasnie wy ludzie zyjecie rzeczami typu zdradzil mnie maz, niemam ochoty na seks, wkurza mnie moja matka a jak ktos szczerze psze to piszecie ze glupota

Gość coz lepiej byc skrzatem
toc to wersja kopciuszka w wersi nowoczesnej buehehehehh

mój mąż często mnie bije służbową pałka, a tyle razy mówiłam mu żeby roboty do domu nie przynosił :(

Gość HGJHGJHG
JESLI KTOS TI NIC NIE WIEO ZYCIU TO TYLKO TY AUTORKO, ZOSTALAS ZDEMASKOWANA

Gość a ja jej wierze. Wy tego nigdy
nie zrozumiecie, bo byliscie wychowywani w domach, gdzie jedynym problemem było, że babcia zmusza do obiadu, albo nikt sie nie chce z wami przyjaznic ma racje autorka- nie znacie zycia a takie rzeczy sie dzieja dookoła nas, znałam wiele podobnych sytuacji

Gość boże widzisz i nie grzmisz....
A zadanie domowe to dziecko odrobiłas?????? Jak tak to poćwicz troszkę orografię i gramatykę:-D

Gość tak to się dzieje , że jeszcze
za dużo czytania, ale jedno jest prawdziwe raz pod wozem raz na wozie. Gratulacje i wszystkiego dobrego!!!!!!

Gość ja lubiee
Zycie pisze niekiedy tragiczne scenariusze, Tobie udalo sie wyjsc z tego, ale co przezylas to przezylas. Wspolczuje smutnej przeszlosci i jednoczesnie gratuluje ze sobie poradzilas, i dzis jestes mysle szczesliwa kobieta. Nie bede pisac ze pewnie to prowokacja czy cos, wiem ze niestety przemoc fizyczna jak i psychiczna jest wciaz w wielu domach, nie tylko w pl, ale wszedzie. Szkoda ze tu na kafe nie da sie o tym porozmawiac na serio...