Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilkaaa912

Ile kosztuje wizyta u weterynarza?

Polecane posty

Dużo zależy od tego co dolega Twojemu zwierzakowi. Ja byłam niedawno z moim psem na sterylizacji w przychodni www.drhau.pl. Jeśli także jesteś z Krakowa możesz się z nimi skontaktować i zapytać o szczegóły wizyty.

Gość KlaudiaaWr

Niestety nigdy nie miałam jaszczurki. Cena zależy też pewnie od celu wizyty i miasta. Najlepiej skontaktować się z weterynarzem bezpośrednio. Ja niedawno byłam ze swoim psem w gabinecie www.weterynarz-radzi.pl . Jeśli mieszkasz we Wrocławiu to szczerzę Ci mogę go polecić.

Gość gość

Koszt wizyty u weterynarza jest zależny od tego z czym się do niego zgłosimy. Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina to polecam wam wybrać się do lecznicy dla zwierząt www.weterynarz-szczecin.info Tam pracują uczciwi specjaliści, którzy nie zdzierają z ludzi.

Gość lucencja

Kiedyś trafiliśmy na weterynarza który zamiast pomóc zaszkodził naszemu psiakowi.. Przez jego niedopatrzenie porobiło się trochę komplikacji. Od tamtej pory chodzimy tylko i wyłącznie do weterynarzchorzow.com . Super podejście do zwierzaków - widać, że kochają zwierzęta i naprawdę chcą im pomóc. Jeżeli chcecie fachowej pomocy to tylko u nich.

Gość gwenn

Ja od dwóch lat korzystam ze zwierzakami z przychodni weterynaryjnej ANIVET w Toruniu www.weterynarz-torun.com.pl/ Moje zwierzaki mają tam doskonałą opiekę i ceny nie są tam wzięte z sufitu. Przychodnia ma świetnych specjalistów i bardzo szeroki zakres usług usług, w tym także porady behawioralne specjalisty czy wizyty domowe.