Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pink_Panther

Co sądzicie o tańczeniu?

Polecane posty

Gość ale on musiałby z nią
pogowac :classic_cool: a to tez jest pedalski taniec :classic_cool:

Niebrzydka, normalna, ale totalnie denerwująca przez swoje zarozumialstwo, bzdury plecie o popkulturze i ma się za jednostkę odstającą rozwojowo od reszty, bo nie kultywuje "prymitywnych", ogólnie przyjętych rozrywek. :D Nie obśmiewać mi tu densingu proszę. Moorland, nosisz glany? :P

Do niczego nie należę, ale podobają mi się wysokie glany - pasują mi bo jestem taką delikatną, uroczą kobietą...;) Poza tym mają grubą podeszwę i nie rozwalają się w takim tempie jak inne moje buty (podobno).

Nie, Moorland, miałem na myśłi tamtą znajomą P_P, ale Ty też jesteś spoko :P

Gość twims
Moorland lepiej kup martensy, są wygodniejsze.

Bo każdy kto nie żyje według narzuconych norm to jest zły, tak? Czyli co, ja mam zacząć zapierrdalać do kościoła, żenić się w kościele, utrzymywać całą rodzinkę a potem zdechnąć jak dziad nie przeżywszy niczego ciekawego?

Nie ma absolutnie nic złego w byciu indywidualnym, ale co jest oryginalnego w byciu mhrocznym jak dupa szatana antyfanem popu w glanach? :D

Wojskowe obuwie (i podobne) jest niekobiece. Nie wiem jak można po cywilniaku w glanach nakoorwiać. Ja nakoorwiam, tyle tylko że ma to konkretny cel.

Gość 8eliar
pokazanie mojego społecznego niedostosowania do życia

Nie wiem, nie znam się. Mnie się "wojskowe" obuwie podoba (co ciekawe, np. glany steel to po prostu buty robocze xD). Co złego w indywidualności?

Pomarańczo, jestem dostosowany do życia rewelacyjnie. Tyle tylko że na swój sposób. 🖐️

Gość 8eliar
Dlatego całe dnie siedzę na kafe i rzucam kurwami oraz chwalę się swoją dekadencją pomimo smętnego prawictwa w wieku lat 17. :classic_cool:

Nie rozumiesz Beliar jednej rzeczy.:P Wolność i indywidualność są dla mnie jak najbardziej ok. Po prostu jest taki okres rozwojowy w życiu człowieka, że całą uwagę koncentruje na sobie i chciałby być kimś niezwykłym. Niektórym to przechodzi, a innym to zostaje i urastają w swoim mniemaniu do rangi prekursorów jakichś nowych nurtów ideowych, a tak naprawdę w większości są tylko niedojrzałymi ludźmi z za dużym mniemaniem o sobie. Zazwyczaj jeszcze powielają jakiś modny, chwytliwy wizerunek. Na przykład niektóre metale nienawidzą popu i się czują lepsze myśląc, że ich rodzaj muzyki to wyższy stopień rozwojowy w sztuce. Taka jest ta moja koleżanka i denerwuje mnie swoim zarozumialstwem. Tyle w temacie. :P

Gość twims
"ale co jest oryginalnego w byciu mhrocznym jak d**a szatana antyfanem popu w glanach?" TEż mnie to śmieszy. W ogóle przedstawiciele subkultur mnie śmieszą, bo uważają się za oryginałów biegając stadami identycznie ubranych i identycznie myślących ludzików. A glany są okropnie niewygodne i robi się od nich taki ciężki chód...naprawdę, już lepsze są martensy. Chociaż jak dla mnie obuwie nie na co dzień, no chyba, że ktoś mieszka na wiosce i musi popylać przez błota ku cywilizacji.

Gość Beliar przezywa bunt
okresu dojrzewania 🖐️

P_P, brak poszanowania dla schematów to nie objaw niedojrzałości, tylko właśnie wyżej postawionej intelektualnie umiejętności analizy szajsu jaki nas otacza.

twims - dzięki wielkie, ja się na tym nie znam więc wiesz :P Ale właśnie znalazłam ładne Martensy z wytłoczoną różą na boku - śliczne, śliczne, śliczne A co do chodu - ja właśnie mam bardzo ciężki, mało kobiecy chód...nie ma obcasów których bym nie wykończyła.

Gość lubię placki ziemniaczane
Analfabeta uważa że książki są złe, bo tylko się od nich wzrok psuje. Małe dziecko jest pewne, że zupa jest niesmaczna, mimo że jeszcze nawet nie spróbowało. A nie umiejący tańczyć uważa że taniec jest niemęski i pedalski. I każdy z nich może mieć rację: komuś od czytania książek może popsuć się wzrok, zupa może być niesmaczna, a facet niezgrabnie próbujący tańczyć może wyglądać beznadziejnie. Tylko że wystarczy by ktoś umiał tańczyć i okazuje się, że taniec może być ciekawy. Bo jak ktoś przestępuje z nogi na nogę (rytmicznie bądź nie), to rzeczywiście nie ma w tym nic ciekawego, a w takim tańczeniu chodzi tylko by jak najszybciej się skończył. Ale jeśli ktoś umie poprowadzić różne ciekawe figury, zna fajne układy, to taniec może być naprawdę bardzo fajny. Polecam np. salsę. Kiedyś raz w tygodniu grałem w piłkę. Teraz 2 razy w tygodniu chodzę na salsę. Nie uważam, żeby to było mniej męskie niż piłka nożna. I wcale w tym nie chodzi o "macanie dziewczyn", tylko o dobrą zabawę. Są np. formy tańca takie jak rueda, gdzie tańczy się w parach ale tworząc pewien okrąg i pewna osoba co jakiś czas podaje nazwę jakieś figury, którą wszystkie pary na komendę wykonują i płynie co jakiś czas zmienia partnerkę. Taniec naprawdę może być bardziej skomplikowany niż przestępowanie z nogi na nogę. Ale jak ktoś jest analfabetą, to nie zrozumie po co są książki i będzie nimi wbijał gwoździe narzekając, że są beznadziejne, bo młotek jest lepszy. Podobnie jest z tańcem ;-)

Gość twims
Lojalnie uprzedzam, że rozchodzenie martensów trzeba okupić bólem i krwią ;) no ja mam chód też nieciekawy, bo na ogół się spieszę i stawiam ogromne kroki - jestem wysoka+nogi długie, więc pomykam sobie jak żyrafa. A obcasów w ogóle nie tykam, nie pasują mi z wielu przyczyn.

Jakby miała wyżej postawioną analizę rzeczywistości, to by wiedziała, że powielanie schematu odstającego intelektualnie outsaidera jest na równi prymitywne, jak obśmiewane motywy wykorzystywane na okrągło w popkulturze. :classic_cool: Inteligentny człowiek nie kpi z jakichś tam zauważonych zależności w społeczeństwie i kulturze, żeby podnieść swoje mniemanie o sobie, bo wie, że to intelekt NACIĄGANY i to w dodatku tylko we własnej głowie.:P

A piszcie sobie co chcecie. Wypisywane przez was pseudointelektualne gnioty mnie nie ruszają, prawda taka że jak sie jest człowiekiem to się nie giba jak małpiszon. Albo się jest między ludźmi albo idzie się do buszu, łapie małpy za łapy i tam tańczy dubstepa. Łubudubu. Przeciętnej inteligencji orangutan jest w stanie stworzyć taką musykę waląc łbem o pień bambusa. Amen.

Gość aha ii ach
kocham :)

Gość 8eliar
a teraz walnę focha, jak przystało na inteligentnego przestawiciela rasy virginatus frustratus :classic_cool:

Beliar, pseudointelektualnym gniotem są gadki o wyżej postawionej umiejętności analizy w związku z mhrocznym makijażem i obśmiewaniem popu. Tacy ludzie więcej wspólnego z małpami mają niż Ci do gibią tyłkiem do dubstepów, bo się zatrzymali w rozwoju emocjonalnym i nie czają, że rozrywka dla rozrywki to nic złego. Amen. :classic_cool: