Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz jest mi smutno:-(

Nakrzyczał

Polecane posty

Ale nakrzyczał na mnie facet przez telefon...:-( Aż nie miałam odwagi żeby się odezwać i się rozpłakałam:-( A ja tylko chciałam żeby czasem się odezwał...:-(

Gość zi zi mi mim miimi
butelka wódki uleczy smutki :)

Gość mir ist kalt !!!!!
jaki facet ? twój chłopak ?

Mój, mój, kochany... Wczoraj wogóle się nie odzywał, napisałam mu więc wieczorem, że mi przykro, że nawt głupiego smsa nie może napisac, a on napisał jak wrócił w nocy od znajomych...:-( No to się wkurzyłam bo miał wczoraj do mnie przyjechać a nie dość że nawet nie zadzwonił to jeszcze pojechał do kolegów. Więc rano wyrzuciłam mu swoje żale. A on tak na mnie nakrzyczał jakbym prosiła go o niewiadomo co...

Ok, ja mu nie bronię żeby wyszedł do kolegów, ale czy nie mógłby mi o tym powiedzieć? Jeden krótki sms i nie ma problemu. A on tak się na mnie wydarł, że jak mam problem to sama mogę zadzwonić, JAK MAM PROBLE!!! a jak chce tak tylko pogadać to już nie dzwonić? Tylko że umawialiśmy się tak że to on zawsze dzwoni bo ma nienormowany czas pracy i ja nie chce mu przeszkadzać. A tu kurwa taka awantura.... Ale mi przykro, niby o taką głupotę...:-(

Gość A K I M A
facet pojebany

Gość maniusiaa
kawal ch*** i tyle, nie znosze takich facetow. Jak krzyczy teraz na Ciebie o taka glupote to co bedzie w przyszlosci. Zostaw go dziewczyno poki czas.

Gość choć cię przytulę
a potem zedrę z ciebie rajstopy :P

Faceci mają inny tok myślenia,nie przejmuj się jeszcze Cię bedzie przepraszac . Mój facet czasem mnie tak wkutwia ze wole tego nie komentowac . ehhh....

Gość hm............................
Zaraz, zaraz... Mieliście się spotkać, nie przyjechał, nie uprzedził, odpisał, gdzie był dopiero jak ty napisałaś; następnego dnia dzwonisz po wyjaśnienia a on na ciebie krzyczy? Dobrze zrozumiałam??? Wystawił cię, olał, nakrzyczał. A ci jest... przykro??? Ja co najmniej byłabym wściekła;(