Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Janina Sluzebnica Pana

CUD sie stal! Moje jajniki ulegly REGENERACJI

Polecane posty

Gość A K I M A
Wypierdalaj OK

Bardzo nie milo mnie witacie, po tak dlugiej przerwie, przyszlam podzielic sie dobra nowina z moimi sympatykami :) Porodze dziecie niedlugo, oby to byl kolejny syn:) Imie Jan mu nadam:) Maly Janek :) pieknie:):):)

Gość aha ii ach
druga Gloria Polo, cholera jasna :o

Moje jajowody Drogie Dzieci ulegly pelnej regeneracji:) dacie wiare? CUD NAD CUDAMI, konowaly szpitalne wycieli mi wszelkie wnetrznosci a one sie zregenerowaly!!!!! Zaszlam w ciaze nieoczekiwana, moje chomiki tez sie rozmnozyly:) same dobre nowiny:):):):):):):)

moj Maz z radosci obdarowal mnie wieloma drogimi prezentami i lakociami, jem wlasnie wafelki na zmiane z pralinkami:) pyszne:) jako kobieta ciezarna musze sobie dogodzic:) lakociami i pychotkami:):):):):):):):):):)

Gość złoty nie piernicz
idioto dalej kochasz hitlera? :D

Gość kapelka.....
Ty Kamelia ,a ktoś p[isał,że Ty umarłąś na raka jajnika serio

Gość złoty nie piernicz
Nie wiem kim jesteś, ale wiem na pewno że jesteś chora na mózg!!! Jeśli na serio jesteś w ciąży to mam nadzieję, że o twojej mózgowej chorobie dowiedzą się tu i tam i Ci te dzieci pozabierają. Wracaj skąd przylazłaś debilko . I żryj dalej świnio.

Ksiadz Proboszcz z mej parafi bardzo sie ucieszyl na wisc o mojej regeneracji jajowodow i kolejnej ciazy Gratulowal, zyczyl zdrowia i dostalam od niego Wedlowskie ptasie mleczko Chyba bardzo mnie lubi moj Drogi Proboszcz:)

Moje dzieci dzis stal sie kolejny cud, mianowicie moj Maz dostal AWANS :):):) Przenosza go do nowego oddzialu w..... NOWEJ ZELANDII!!!!!!!!!!!!!! Nigdy tam nie bylam, jak doczekam rozwiazania to wybiore sie tam z Malenstwem:) Byliscie kiedys w NOWEJ ZELANDii????

Gość dfagdfgadfhg
smierdzi w tym topiku sekta:-) SPIERDDDALAM BO MNIE ZAWLADNA I ODDAM RENTE JAK BERETY RYDZYKOWI

Gość Volsung z Nihor
🌻Moje gratulacje Janiu! Lecz pamiętaj!"Kto proznuje ten w piecu sie znajduje." Toteż zamiast pieprzyć tu głupoty weź się wreszcie do roboty!

Drogie dzieci jem za 2:O dzis zjadlam: 2 czekolady mleczne z orzechami, batonik Mars, cukierki z nadzieniem galaretek owocowych, paluszki slone i prawie cala szarlotke, ktora przyniosla mi kuzynka:) mam strasznie duzy apetyt, to chyba normalne w ciazy prawda:)?