Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleksMb

Jak często ludzie w związkach uprawiają sex ??

Polecane posty

Gość pochwa to pochwa
jaśko poważnie podchodzi do sprawy a nie jak niektórzy..

Gość Saroyeva
akurat, wszyscy tak zmyslacie, nie wciskajcie kitu ze tak czesto sie kochacie bo w te baje nie uwierze

Gość Jaśko
Nie wierzy zazwyczaj ten, kto ma w życiu inaczej niż reszta. Od ślubu nie pamiętam tygodnia bez sexu. Są takie, gdy robimy to 3 razy ale są takie gdzie robimy tzw. kółeczko czyli 7 razy ;) Kiedy żona ma te dni wtedy tylko sex oralny i to czasem 2 razy w ciągu dnia. W inne dni robimy to jak mamy ochotę. Nie widzę w tym nic dziwnego, ani tym bardziej niczego zmyślanego. To że ktoś puka się raz w tygodniu to jego problem :P

Gość pochwa to pochwa
jaśko ktoś już dostał opier... za to że to temat nie dla małżeństw..

Gość Jaśko
Nic się nie zmieniło od ślubu bo przed nim było dokładnie tak samo więc nie widzę różnicy pomiędzy jednym i drugim. Jak ktoś jest zgrany i ma wysokie libido to jaka niby zmiana ma być po zawarciu tej formalności.

Gość pochwa to pochwa
jaśko rozumiem :)

Gość terefererererere
ja odkąd zamieszkałam z moim (2 miesiace temu) to seks byl tylko 2 razy :( :( ://////

Gość tommi17073
pracuje 3-4 tygodnie za granica w domu jestem okolo tygodnia.bywa ze zero.przez czas pobytu bo to glowa boli bo to serial w tv leci a to spac sie chce .....kobiety.potrafia tylko pienazki wydawac i narzekac jak to ciezko jest

Gość mySsia
tommi to jak ty bes sexu tyle czasu żyjesz?

Gość xxl-l
Ja uprawiam seks, ale poza zwiazkiem.

Gość mySsia
to po co jesteś w związku?

Gość xxl-m
SORRY, zle sie wyrazilem. NIe jestem w zwiazku. Ale czasem mam seks z kobieta w zwiazku.

Gość mySsia
aha..to ja często uprawiasz sex?:)

Gość xxl-m
To roznie, ostatnio srednio 3 razy w miesiacu.

Gość mySsia
odkąd mieszkamy razem to różnie ..czasem mamy fazy że cały tydzień po kilka razy czasem są ciche dni że 6 razy w miesiącu..jak to w życiu bywa

Gość xxl-m
Seks w zwiazku, to wlasciwie zaden problem jezeli oboje maja ochote. Ja musze najpierw znalezc ta chetna na seks.

Gość mySsia
tu się akurat nie zgodzę że trudno znaleźć chętna..kobiety teraz bardziej się wyzwoliły. nawetak wychodzę z moim partnerem na imprezę to zaraz panienki się do niego przystawiają.. do mnie faceci ale to akurat lubię:)

Gość xxl-m
I co, tak szczerze, mialas juz seks pozamalzenski?

Gość xxl-m
Z tym przystawianiem to masz racje. Ja ostatnio mialem babke ktora pracuje w hotelu w recepcji. Jestem czestym gosciem w tym hotelu.

Gość mySsia
jeszcze nie ale mam duże potrzeby sexualne więc kto wie.. czasem mmi się marzy..ale chyba sumienie by mnie zjadło

Gość Dobrawka88
jestem w małżenstwie więc nie będę pisała jak z sexem w moim związku i M. ale przed widywalismy się w weekend więc wtedy był sex w ciągu tygodnia się nie widzielismy więc z tej owej przyczyny nie było. A teraz pozwolę sobie jednak napisac - w ciągu tyg jest rzadko po prostu nam się nie chce chyba za dużo roboty. W weekendy też nie zawsze. Ale jak już wybuchniemy to hoho:P

Gość porażka....!
Przed ślubem było raz na tydzień. Ciężko było, ale czego się nie robi z miłości. Jakoś dawałem radę. Teraz jest raz na miesiąc, a jak jestem bardzo grzeczny (pozmywam, posprzątam) to dostanę czasem lodzika w gratisie (1-2 razy na miesiąc). I już nie wytrzymuję. Dlatego szukam chętnej panny (do 32 lat) na sex. Oferuję klasyk, oral, palcówkę, anal. Generalnie wszystko za wyjątkiem pissingu i dominacji w moją stronę. mój kontakt to mizebra@wp.pl