Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewers

ex mojego chłopaka rzuciła rękawicę

Polecane posty

Gość rewers

Hej. Pomóżcie proszę jak to rozegrać. W skrócie: była dziewczyna chłopaka napisała mi, że jak tylko zechce to ja pójdę w odstawkę i że niby bywa pod moją nieobecność w naszym mieszkaniu (nie jest to możliwe), czyli ewidentnie chce mnie wkur*** i namieszać :/ jak zabronię kontaktow z nia to wyjde na ta złą...

Gość andreas galota
jak rzuciła rekawice, to ją w ryj...

Olac. Niech se gada co chce. Laska ma nierowno pod sufitem, a ty nie masz zadnego obowiazku, i z tego co piszesz, wnioskuje ze i zadnych podstaw, zeby sie w tym taplac.

mojego tez probowala :D i do tego zgrywala niewiniątko :) były ciche dni z chlopakiem, ja stwierdzilam, ze jak ktos bedzie im wlazil w zycie to mam to w dupie :) i chlopak zrobil porzadek, poki co skutecznie

Gość ja miałam podobnie i zrobiłam
polazłam do jej pracy ,poszłam do jej pokoju ...zamknełam dokładnie drzwi i powiedziałam w cztery oczy co myśle o jej poczynaniach . I jesli jeszcze raz usłysze ,że wydzwania do niego albo łazi za nim do zakładu albo wpada"przypadkiem" na niego pod blokiem to... zrobie jej taką jazde w pracy ,że ze wstydu bedzie musiała ją zmienic ... oczywiście blefowałam -nie jestem idiotka !Ale powiem wam ,ze w tym samym dniu mój facet zadzwonił do niej i powiedział jej podobnie -bo juz miarka sie przebrała ...Ona sie pobeczała itd itp ale już 13 lat mamy spokój :D

Gość lalusia24
aaa to twój facet sie z nią kontaktuje? Ja bym mu w takim wypadku pokazała tę wiadomosć i zarządała urwania z nią kontaktów. Teraz masz uzasadnienie do tego:) Ogromneee i nie wyjdziesz na zadną złą... Skoro to jest "była" to dlaczego niby masz wyjść na złą? Dla mnie nie ma miejsca na byłych w nowym zwiazku

Gość lalusia24
Wg mnie chłopak to powinien urwac jeżeli mu zalezy na obecnej dziewczynie .... żadnego łażenia za panną, kontaktowania sie z nią...