Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska Marta :)

ilu partnerow mialyscie ?

Polecane posty

hej ! siedze tak sobie popijajac drinka ( pierwszego ) i z ciekawosci zapytam ile partnerow seksualnych mialyscie ? liczac zwiazki i te przygodne noce ? tylko szczeze :P

dobra :P powiem pierwsza :( mam 27 lat i ok 20 facetow w lozku mialam , wiem ze troche duzo ale czy az tak tragicznie ?

up

up pytam z ciekawosci

Gość mądrala nie wiadomo skąd
2

Gość agnieszka kawka
16 w tym pare razy pukałam się z taką ewką

Gość to super wychodzę
mam 30 lat i teraz mąż jest moim 5 partnerem seksualnym. 3 poważniejszych chłopaków (z każdym byłam prawie rok), jeden to przygoda na jedną noc po imprezie i teraz mąż jest piąty. Wygląda na to, że kiepsko :)

Gość lat 25, jednego, jest moim
mężem, a jak mnie zdradzi lub ewentualnie rzuci, to i tak będzie tym jedynym, bo mi się już nie będziesz chciało kolejnego faceta, a że uczuciowa jestem, to się pieprzyć nie będę z byle kim, byle gdzie itd.

Gość odniechcenia
mam 42 lata 3- ciego meza a partnerow sexualnych ponad 200

Gość kakawata
mam 20 lat, mialam 2 w lozku i 3 moj narzeczony :)

Gość everywhere...
21 lat i 14.

Gość no własnie...
25 lat, 5 partnerów, od trzech lat jeden i ten sam

o kurde to ja chyba duzo a ile jeszcze przede mna ? czas sie chyba ogarnac :(

nie no bez przesady gabrysia, znam duuuuzo gorsze przypadki :P poza tym jak nie mam stalego partnera to co mam sama sobie pomagac ?

Korzystaj z życia jeśli chcesz, co Ci da zdanie innych jak i tak każdy z nas wyląduje w ziemi, prędzej czy później. Jeżeli tak chcesz i lubisz zmieniać partnerów to ok, byleby nikogo tym nie krzywdzić. Ja się nie czuję dumna z tego, że mam i będę mieć jednego faceta, po prostu taka jestem.

wiem tylboje sie ze wpadne kiedys , albo ze sie zakocham i ta osoba bedzie znala kogos z kims wczesniej sex mialam . zabezpieczam sie , jestem na tabsach ale slyszalam ze i na tym sie wpada czasami :(

aha,jak oral sie liczy,to 7 :P dodam jeszcze,ze znam dziewczyne,ktora byla dziewica,ale calowala sie /miziala z ponad 45 mezczyznami,wiec sam stosunek jest dosyc wzgledna skala.

zabezpieczenia zabezpieczeniami a i tak można złapać jakiegoś syfa i dlatego właśnie warto uważać i nie dawać komu popradnie :)

Hm, no to ja mam jednego partnera, a całowałam się w życiu z dwoma mężczyznami, w tym właśnie z mężem.

W zasadzie to trochę kiepsko wygląda, no ale tak już było, nie ukrywam, że nie potrafiłam całować się na imprezach, z kimś do kogo nic nie czułam itd. A, że dopiero w mężu się zakochałam tak wyszło. Bo ten pierwszy raz to z kolegą, który był we mnie zakochany, a ja już jako 17-stka chciałam mieć ten pierwszy pocałunek za sobą, żeby mi dały spokój koleżanki;). Co śmieszne, nie mam małego temperamentu, większy niż mój małżonek, nie jestem pruderyjna itd., ale po prostu jestem beznadziejną romantyczką chyba.

Gość lauraaaaaaa22
ja mam 22 lata i kolo 70 partnerow. serio juz bym ich nie zliczyla bo to bylo zanim bylam w zwiazku czyli 1,5 roku temu. moj chlopak wiedzial. miesiac temu sie rozstalismy i jeszcze nie wrocilam na dawne tory ale kto wie... nikogo nie ranie, szanuje sie bo sypiam z tym kim ja chce i robie to co ja chce.

Uważaj tylko autorko na mężczyzn z małym doświadczeniem, bo oni będą mieć największy problem z Twoim. A tak, jeżeli uważasz na siebie, nikogo nie krzywdzisz, to co w tym złego? Trzeba tylko pamiętać o chorobach, uważać na siebie i tyle.

taka jest prawda , ze jak sie juz raz zasmakuje takiego zycia to ciezko przestac , imprezy , faceci a pozniej caly tydzien praca :( i to taka jedyna odskocznia :( ale fajna :P czasami jest tak ze strasznie mi sie ktos podoba z kim spalam po disco np ale taki koles zadko wraca , bo w sumie po co jak juz dostal co chcial , ahhhhh

Gość lauraaaaaaa22
marta, mialam to samo. wiesz ciezko pozniej byc w zwiazku i byc wierna jak sie zasmakuje takiego zycia. ale wierze, ze jest to mozliwe bo ja bylam. z iloma ty spalas?