Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona poziomka ...........

Zrobiłam dzisiaj coś debilnego :/

Polecane posty

kupiłam buty za 350 zł i najlepsze jest to że jak je w domu zmierzyłam jeszcze raz to już mi się nie podobają :/

,

Gość gerdja
głupia nierozsądną baba jesteś kierującą się emocjami

i tak się łudziłam że chociaż modne są te kozaki w tym roku a tu się okazauje że moda na nie minęła, no kurde nie zasnę z nerwów

każdy się kieruje emocjami przy wyborze, takie głupie gadanie ! A czym mam się kierować kierunkiem wiatru ?!

Gość To że ci się nie podobają
nie znaczy iż są brzydkie. Moda a Piękno to czasem dwie różne rzeczy. To czy uważasz za nierozsądne kupno butów za 3 i pół stówki to zależy od tego jakie kto ma możliwości. Można kupić butki i za tysiąc pln. Jak się taka możliwość ma. Zasadniczo czasem obserwuje ludzi jacy może kasa nie grzeszą ale mimo wszystko stawiając na jakość wydają więcej. Potem w jakiś sposób taki zakup się zwraca.

Gość El Matadore.
I w nawiązaniu do jakże słusznego postu wyżej pokaż fotke tych kozaków to orzekniemy czy są spoko:)

To za chwilkę. Muszę uruchomić kreator narzędzi w kompie.No wiecie. Kaloryfer dopiero co był malowany więc jak nim teraz będę chciała zrobić zdjęcie i wrzucić na komp to trzeba sprzęt zainstalować na nowo

Gość El Matadore.
04:00 [zgłoś do usunięcia] kafeteriusz85 Wydając tyle na buty trzeba było choć raz się zastanowić. Poczytaj trochę książek psychologicznych i nie atakuj tak autorki bo kobiety mają trochę inny program konsumpcji:) zasadniczo z męskim punktem widzenia styka się on tam gdzie się styka czyli-w punkcie tego by poczuć się choć troszkę szczęśliwym w tym życiu:);)

To fajnie, każdy ma jakieś zachcianki ale jak przyjdzie mi taka i powie, że sporo wydała, ale nie jest zadowolona to przy braku jedzeniu tym właśnie się będzie żywiła.

Gość Bunt na Bounty@
Kafeteriusz85-:D :D No wiesz. Trudno się wypowiadać o zakupach tego typu w sytuacji gdy brakuje na podstawowe potrzeby życiowe. Miejmy nadzieje,że autorka ma na spożywcze artykuły do końca miesiąca.W przeciwnym wypadku to można nawet do pewnego stopnia napisać,że to coś głupiego bo jak już się tak kupuje nie raczej nie żałuje:D ps w nawiązaniu do tego co napisałeś napisze,że na jednym ze radzieckich okrętów bojowych,który utkwił w lodach podbiegunowego koła na dłuższy czas-w obliczu malejących zapasów żywności zdecydowano się na eksperymenty kulinarne z konsumpcją harmonii czy skórzanych, pasków-na szczęście załoga jakoś z tego wyszła-ale jak widać wszystko jest możliwe:classic_cool:

Gość gdfgdfbghnhy
w prima modzie np nie mozna zwracac...istnieje tylko wymiana towaru...z venezia pewnie podobnie...

I po co ten podszyw z 4:01 :/ nudzi wam się ludzie. To są dokładnie takie buty jak te http://www.we-dwoje.pl/czarne;kozaki;aldo;muszkieterki;-;jesien-zima;2010;2011,8,foto,6167.html i żałuję że je kupiłam nie dlatego że są brzydkie ale dlatego że mało praktyczne a za to miałabym 3 pary różnych butów. Tak jestem debilką.

Gość fffffffffffffffffffffff
mam takie same:) tyle ze w tamtym roku kupowałam i dalej uwzam ze sa swietne i modne:)

No to je wymień, jak ci się przestały podobać. Kurcze, a ja myslałam, że tylko moja mama tak ma. Wszystko co kupi, to na drugi dzień odmienia

Gość fffffffffffffffffffffff
nie wymieniaj, sa swietne!

Gość fksauefaa
boże jakie baby sa głupie kupią cos a potem żałują !! nie kumam was

fffffffffffffffffffffff no właśnie ja się obawiam że one już modne nie są ale widze że w sumie dziewczyny w takich nadal chodza więc chyba nie wyszły aż tak bardzo z mody. Tylko załamuje mnie to że są niepraktyczne bo jak tak się zastanowiłam to ubiore je tylko do leginsów i tyle a do dzinsowych spodni musze kupić jakieś inne krótkie buty.

Gość rozbrajająca ola90
buty są beznadziejne dziwki w takich buciorach chodzą pewnie masz 160 i będziesz wyglądać jak idiotka :D:D:D

mam 172 mądralo

Ja jakiś czas temu kupiłam buty, a później, po krótkim soacerze okazało się, że.. są za małe ;).

Gość robinson wydm.
bo bay to nigdy nie wiedzą czego chcą, wydadzą 400 zł na buty a godzine później juz jej się nie podoba

Gość TakaJedna11111
Proste - zwróć do sklepu

nie zwróce bo mi się podobają ale uważam że są za mało praktyczne, poza leginsami nie mam ich do czego nosić :/ a sklep i tak nie przyjmie zwrotu, ewentualnie reklamację albo wymienienie na inne buty.

nie było tam innych które by mi się podobały :/

Gość WERTYUJTHGFSDASDSFDGCHV
ja zawsze kupuje tylko w sklepach w ktorych moge rzecz oddac. w domu na spokojnie przymierzam do rozncyh rzeczy i sie zastanawiam czy zostawic. a takie buty mozesz nosic do spodnic roznej dlugosci :) jesli chodzisz w spodniczkach. ja w tym roku mma kase na 1 pare butow i kupuje takie traperki kobiece bo i do spodnicy i do spodni. mialam takie do lydki w zeszlym roku ale sie zniszczyly, niepraktyczne, bo ubrane na spodnie wygladaly wiesniacko bo byly jasnobezowe, a spodnie ciezko bylo na nie nalozyc chociaz nie nosze obcislych rurek