Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona poziomka ...........

Zrobiłam dzisiaj coś debilnego :/

Polecane posty

Gość WERTYUJTHGFSDASDSFDGCHV
a w jakim sklepie je kupilas? moze mozna oddac nienoszone. ja bym je oddala a takie podobne widzialam na allegro za stowke (z eko-skory oczywiscie). jak i tak w nic hnie bedziesz czesto chodzic to po co takie drogie. bedziesz miala dwie pary

Gość TakaJedna11111
A dużo masz kasy? Jeśli tak to czym się przejmujesz :D Pieniądze raz są raz ich nie ma - a buty zostaną ;)

No właśnie kasy dużo nie mam, buty są z CCC to są buty "lasocki" nie wiem w sumie czy tam można oddawać buty ... Taki muszkieterki chciałam zawsze mieć ale kurde przepłaciłam co innego gdybym chodziła w nich często ale wiadomo raz na jakiś czas tylko możńa je ubrać a butów na co dzień jak nie miałam tak nie mam, ech moja głupota sięga granic.

Gość erwinka26
w CCC nie możńa oddawać butów no chyba że na gwarancję.

no tak własnie myślałam :/

Gość olpaalalalalala
buty są zajebiste przydadzą ci się bo każda kobieta powinna takie mieć, szkoda tylko że takie drogie bo znalazłabys o wiele tańsze i niczym się nie różniące.

Gość oczywiście że można oddać
buty w CCC! chyba 2 tygodnie są na to, nie pamiętam

Gość olpaalalalalala
zamsz na śnieg i zimę to zły pomysł bo zaraz ci się odbarwią od soli na śniegu

Gość cyckowskaaa
Buty w CCC mozesz oddać kub wymienić w ciągu 30 dni od daty zakupu - razem z kartonem, paragonem bez śladów użytkowania. Wiem, bo tam pracuję :)

Gość potwierdzam, mozna oddac
sama kiedys oddawalam. mozesz oddac w kazdym sklepie ccc, niekoniecznie w tym co kupilas :) jak nie masz duzo kasy to oddaj i poszukaj moze czegos praktyczeniejszego :)

no i teraz to ja nie wiem co robić :o no i ja wyrzucilam taki papier który był w pudełku czy bez tego papieru mozna oddać ?? Oczywiście metki ceny i wzystko jest jak było.

Gość pole obowiązkowe o
nie oddawaj buty są fajne w sumie możesz je ubrać tylko do leginsów i spódnic no ale zawsze to coś :P ja bym nie oddawała zresztą to wstyd oddawać buty :D:D:D

Gość urlikka
o kurwa 350 za buty :o w życiu bym nie dała nie ma takiej opcji !!! Oddawaj nawet się nie zastanawiaj !

to zaden wstyd oddawac buty. lepiej oddac niz pozniej zalowac ze sie nie oddalo i ma sie nieuzyteczne buty i brak kasy na nowe. autorko zrob jak uwazasz, ja sama rok temu kupilam sobie w ccc kozaki tez lasocki za 300zl i wydawaly mi sie ok, a w tym juz zupelnie mi sie nie podobaja, ale po pierwsze nie mam kasy na nowe, a po drugie nawet gdybym miala to szkoda by mi bylo wydawac na nowe bo zeszloroczne sa jeszcze dobre.

a można oddać buty bez tego papieru pergaminowego który był w środku bo już go wyrzuciłam.

mysle ze mozna, dla nich to zaden klopot wsadzic nowy papier, a czasem nawet jak sie kupuje to nie ma tego papieru.

butów nie można oddać :/ jedyne co mogłam zrobić to wyminić na inne w tej samej cenie ale żadne mi się nie podobały więc zostawiłam te co kupiłam :/