Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stosypomaranczy

pogadajcie o byle czym...

Polecane posty

hahahaha, ostatnio jestem " mało kobieca" w toku myslenia i przed żartem trzeba się zaanonsować żeby mieć pewność , że intencje pokryły sie z odbiorem :)

jestem daleka od stwierdzenia , że brak mi kobiecości, jedynie jednotorowy tok myslenia jest odrobine męski. ps. co by zaprzeczyć mimo wszystko tym wywodom swietnie daje sobie radę obsługując i kafe.. i pracując więc podzielność uwagi i wielopłaszczyznowość jak najbardziej potwierdza kobiecość:) czyżby moje flirty nie wzbudzały efektu? hahahaha

mam za sobą nie przestaną noc może w tym tkwi przyczyna nie zbudzania efektu, bo prawdę mówiąc miałem pisać, że czekam na flirt, ale widzę że już był, haha. Nieszczęsny ja nie potrafię wyłapać kobiecych zaczepek.

hahaha, Ty pomyślałaś, że nie udolne bo nie chwyciły, ja ich nawet zbytnio nie widziałem bo gdyby dało radę to bym teraz wstawał. Twój dobry humor.

" kafeteriusz85 Może zalotnie nie odpowiadam, ale to że tu jestem też o czymś chyba świadczy. " a powinno ? :) ps. zarumieniłam sie teraz hahahaha

no cóż, w takim razie może to i lepiej, ze nieświadomie hahaha mimo wszystko pozostał we mnie niedosyt z braku umiejetności kokietowania hahaha ale cóż nigdy nie było to moją mocnoa stroną ;)

Pewnie nie jest tak źle, na mnie po prostu już wiele nie działa. Może obiektywnie nie umiem ocenić, w każdym razie za próby i starania należy się :* W sumie to chyba Ciebie rozumiem, po prostu chciałabyś, żebym Ciebie porwał hahaha oczywiście tekstem.

Szczerze mówiąc nie do końca, wolę lekki dystans i usmiech, pozatym sprawia mi frajdę droczenie się z tobą i to jest miłe , za buziaka dziekuję ps. z tym niedosytem chyba przesadziłam :)

Niestety, żeby nie obniżać lotów czy też nie robić tego w przyszłości trzeba na równi z superkomputerami być, haha. Mnie bardzo zadowala, że wcale tak nie trzeba. Z tym dystansem sama powinnaś ustalić... jeden bo wcześniej był lekki, teraz większy.