Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

brum brum bruuuuuum

Polecane posty

kurcze, powiem, że serio fajnie się jeździ na skuterzu! mój nowy nabytek sprawdza się idealnie :) sprawuje także! szkoda tylko, że się powoli sezon kończy. a tak w ogóle to serdecznie wszystkich witam, miłego dnia, wieczora, nocy i reszty życia tak, nawet wam, marudne pomarańczowe hcuje :)

Gość zmarszczony
Mój kolega w czasach studenckich zabrał laske na wyjazd motorem. W jakiejs relacji powiedzial," i wiesz, wypierdooo..łem ją na zakręcie" Potem jak go zobaczylem bez zadrapań i siniaków zrozumialem ze z tym zakrętem to się po prostu chwalił.

czesc ajron a kochałes sie kiedys na takim sprzecie?:classic_cool:🖐️

Witaj bosska Veeee :D Seks na skuterze, podczas jazdy :classic_cool:? to by był ciekawy trójkąt :P Facet mógłby jednocześnie ujeżdżać sprzęt i swoją ukochaną ...

czesc S_M przystojniaczku :classic_cool: Jazda czymś takim musiałaby sie odbywac na wertepach :P ale o nie w naszym kraju nie trudno :D:D:D:D

5 smaków taaa, same emulgulatory, ulepszacze i całagama E. ciekawe w czym tych ulepszaczy brak?:classic_cool:

to powiem ci ze mniej na organizm szkodzą E składniki niz zawartosc cukru czy tłuszczu :classic_cool:

kiedys widywałam jako dziecko takich z klamerkami na nogawkach :classic_cool: Próbuje w ten obraz wpasowac Ajrona :D:D

jak sie ciepło zrobi będą ci muszki w zęby wlatywać :classic_cool: a zimówki masz?😴