Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

brum brum bruuuuuum

Polecane posty

Termos, z seks szopu, w kratkę? 😴 chyba jeszcze śpię, bo czegoś tu nie rozumiem :o ;)

abo poranny kilku-km spacerek do autobusu, który sobie coraz czesciej serwuje :P coby nie zapomiec po co mi Bozia dała nóżki :P

dark kawa jest moja mogę podzielic sie nią jedynie z tobą :classic_cool: moze jeszcze wronie dam :P

Pees tobie się koorwa wszystko z jednym kojarzy 😴 Wiem wiem mam cie nimi objąc?:classic_cool:

mogą byc uzbrojona w 10 cm szpile?:classic_cool: bo chodzic się w czymś takim raczej srednio daje :D:D:D

mnie tam wódka raczej usypia a nie pobudza 😴 Ty bys musiała poczytac nasz temacik sprzed lat wronka tobys dopiero zgorszenia doznała :classic_cool:

Ajron wtedy nawet nie wiedział o istnieniu kafe:classic_cool: ja Pees i kilku innych dewiantów:D:D:D:D

Gość malaaa mi
Witam ! v34 - A mnie kawą też poczętujesz ? S_M ❤️

[zgłoś do usunięcia] czarna wrona fałka z samymi facetami urzedowałaś ?? Nie no :classic_cool: choc ich ilosc była miażdząca próbowałam tam coś niecoś z kobietą ale ona była ....jak to, Pees, okreslic?:P bardziej powściągliwa :D:D:D:D

No proszę, Wronowata i Mała Mi też się znalazły :D witajcie 😘 a ja trochę zabiegany jestem 😴

mała mi poszła na ogłoszenie towarzyskie pyta sie zigolaka ile bierze za godzinę trzymania za rączkę i patrzenia w oczka :classic_cool: ano szkoda pierzaku 👄

Najlepsi są tacy po 40ce, średniego wzrostu i z początkami łysiny :classic_cool: