chaotyczna 0 Napisano Październik 6, 2011 Witam! Dwa miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i zdecydowaliśmy się na maleństwo. We wrześniu miałam okres 15.09 i pod koniec miesiąca dni płodne, w trakcie których staraliśmy się o maleństwo. Od kilku dni boli mnie podbrzusze i ogólnie czuję się jakoś słabo, bolą mnie mięśnie, zastanawiałam się czy to oznaka choroby? Dzisiaj zrobiłam test, który wyszedł negatywnie, tylko czy nie jest zbyt wcześnie na robienie testów? Czy mogę być w ciąży? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowaxa Napisano Październik 6, 2011 zdecydowanie poczekaj do dnia spodziewanej @ i wtedy testuj, objawy czesto sa mylace i nie ma sie co nakrecac, aczkolwiek zycze aby to byla fasolka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 6, 2011 Oczywiście, że jest za wcześnie na test. Ból mięśnie nie jest objawem ciąży tylko grypy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 6, 2011 *mięsni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach