Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaxa

czy to okres?

Polecane posty

Gość nowaxa

czesc mam problem i nie wiem juz co myslec o tym wszystkim. Otoz staramy sie z mezem o dzieckow dniu spodziewanej miesiaczki dostalam plamienia mocno brazowe, ale skape, ktore trwaja do dzis( czyli 2 dni) wczoraj zrobilam test i wyszedl negatywny. od mniej wiecej polowy cyklu bola mnie piersi i wlasnie zaczynam sie juz martwic bo to plamienie nie rozkrecilo sie do normalnego okresu jak zawsze. myslicie ze sa jeszcze szanse ze to ciaza? czy potraktowac te plamienia jako okres i liczyc cykl od nowa?

Gość brązowe plamienia
z reguły (choć nie zawsze) oznaczają problem z pęcherzykiem

Gość nowaxa
dzieki za jakakolwiek reakcje, poczekam jeszcze pare dni zrobie znow test i chyba pojde do lekarza bo to nie jest normalna sytuacja

Gość degenerada
Wiesz co ja raz tak miałam. Zaczęło się od różowego plamienia potem było brązowe. Brzuch mnie napierdzielał niemiłosiernie a do tego wymioty doszły. Dopiero w trzecim dniu ustą piło wszystko i pojawiła się normalna krew. Nie wiem co to było ale nie chce drugi raz czegos takiego

Gość nowaxa
dzis jest 4 dzien i te plamienia ani słabsze ani mocniejsze:( czy ktos tez tak mial? a co z okresem na poczatku ciazy? jak to wyglada wtedy?, jutro robie kolejny test....

Gość nowaxa
do tej pory czekalam ze moze rozkreci sie do normalnego okresu skoro test wyszedl negatywny, ale chyba nic z tego, poczekam jeszcze do poniedzialku, jeszcze licze na to ze test sie pomylil...

Gość no napewno to
plamienia liczą się do poprzedniego cyklu. dopiero konkretne krwawienie oznacza nowy cykl.