Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocreativ spark

Jak wy dajecie rade jezdzic takimi wozkami?

Polecane posty

Gość a ja wam powiem...
A ja chętnie bym taki wózek ponownie miała, obecny doprowadza mnie do szału, jest lekki i niby wygodny, ale.. Czegoś mi brak. Taki był mój pierwszy wózek i może po prostu ręce mi do niego przywykły i nie umieją zaakceptować czegoś innego. chętnie bym taki kupiła, ale nie mam po co , planuję rozstać się z wózkami w ogóle na zimę.

Gość Uuu. A ja na zimę to dopiero
muszę jakiś kupić, bo na tej mojej dupie nikt nie odśnieża i nie będzie można przejechać małymi kółkami. Myślę o wózku do biegania na 3 kołach rowerowych.

mialam wlasnie taki wozek z allegro za bodajze 700 zeta (3 w 1) gondoli i fotelika uzywalam do 6 mies zycia mlodego- potem jechalismy na wakacje i kupilam lekka spacerowke wiec gondola i fotelik jak najbardzie ok (maly spokojnie spal na spacerach, duzo miejsca w koszyku na zakupy itd- spacerowka za ciezka- i to ze nie mial kretnych kol mi nie przeszkadzalo teraz mam graco ze skretnymi- i tez jestem zadowolona wiele moich kolezanek wymienialo wlasnie spacerowki 3 w 1 na lzejsze taka drobna dygresja :)

Jak dla mnie super,idealne na te nasze drogi. Miałam sporo wózków i ten właśnie "czołg" był najlepszy.Dużo miejsca w gondoli i spacerówce,nie prowadził się ciężko więc ja na mojego nie narzekałam:) Przyjaciółka miała też duży,ale na paskach i po 3 miesiącach go sprzedała bo nie dało się jeżdzić. Tak więc najlepiej zobaczyć na żywo ,sprawdzić jak się prowadzi a nie od razu przekreślać.