Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotykalska

patrzenie na seks innych

Polecane posty

Gość krajan 44
my nie zdajemy się na przypadek, lubimy takie doświadczenia i mamy na to sposób. po czterdziestce stać nas na to i owo, lubimy też ostre rozrywki - tak raz na 2-3 miesiące. Sposób mamy dość niezawodny - poza sezonem (żeby nie było tłoczno) jedziemy do jakiegoś luksusowego hotelu ze spa. Parę do wspólnej zabawy typujemy w spa i saunach - swobodnie zachowująca się parka do 30-ki aranżujemy wspólną kawę. Fundujemy sugerujemy jakąś wspólną atrakcję tak żeby wyszło jako zupełnie naturalne że to my będziemy finansować. Np. jakaś zabawa ekstremalna oferowana przez hotel. Jak się namówi to potem naturalne jest zaproszenie do apartamentu na konieczne zrelaksowanie. No i wtedy zwykły scenariusz - drink, czasem (jak pasuje rozmiar) moja pani proponuje przymierzenie jakiegoś ciuszka (oczywiście obłędnie seksownego) atmosfera się rozluźnia, jakiś filmik i ... Nie jesteśmy pruderyjni więc nierzadko kończy się tak że moja pani ma do dyspozycji młodego ogiera a ja poobracam jakąś młódkę. Niespecjalnie mam się co obawiać że żona mnie opuści - bo kto jej zapewni takie atrakcje i swobodę, może to i smutne ale to jest siła szmalu.

Gość krajan 44
może ci się nie podobać, ale wszystko jest: po pierwsze naturalne - fundujemy bo naprawdę możemy zafundować po drugie w każdej chwili każdy może się wycofać - drzwi są otwarte po trzecie podstawą "typowania" jest zaobserwowanie daleko posuniętej swobody w zachowaniu. Nie tylko odsłonięte cycki ale sygnalizowanie jakiś gestów erotycznych w naszej obecności, oczywiście dajemy w tym delikatne przykłady.

Gość krajan 44
najczęściej jednak każdy dupcy swoją, czasem też kobiety się popieszczą jak my dupcymy. Przy okazji - zabawne że młode kobiety bardziej wstydzą się pocałunków z inną kobietą niż zdjęcia majtek.

Gość neger
A chce ktos popatrzec w realu?

Gość para33
My wybieramy sie dzisiaj na sylwestra do klubu. Bedzie super zabawa.

Gość sproket
fajny temat, jak czytałem to z wrażenia uciekło mi mleko:)

Gość gość
Oglądamy z żoną kochanka się pieszcząc, jak moja żonka odbywa stosunek z jej mężem. Gdy skończą to oni przytuleni do siebie oglądają nasz stosunek. Innych obcych podczas seksu nie oglądaliśmy.

Gość gość
Masz poprawnom pisowniem

Gość gość
Wczoraj widziałem parę w aucie na parkingu leśnym zachowywali się tak głośno że chociaż było ciemno wiedziałem co tam się dzieje, podszedłem i miałem spektakl za darmo nawet mnie nie zauważyli.Oj nacieszyłem oko a potem w sypialni żona mówiła że nie wiedziała że taki ze mnie ogier

Gość gość
W lecie wszedłem w las gdzie stojące przy drodze kobiety zaprowadzały mężczyzn. Z ukrycia z bardzo bliska miałem kilka godzin oglądanie wszelkich rodzajów seksu. To najprostszy sposób oglądanie wypiętych kobiecych pup i spuszczających się w nie.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)

Gość klarnet007
Ja od ok. 2 lat takie seanse mam za darmo co kilka tygodni. Wystarczy, że wyjdę na wspólny balkon z sąsiednim mieszkaniem. Mieszkanie obok wynajmują Hiszpanie. Średnio raz w miesiącu odchodzą takie orgie, że szok. Bzykają się po kilka osób we wszelkich możliwych konfiguracjach. A jeden z nich prawie co wieczór jak już się ściemnia ale jeszcze widno potrafi wyjść na balkon ze stojącą fujarą żeby zapalić papierosa. O wstydu.

Gość gość
Super sprawa i sam bym chętnie popatrzył zwłaszcza, że sam nigdy nie miałem i pewnie nie będę mieć seksu.