Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetocholiczkaaaa

Ranking ulubionych kosmetykow

Polecane posty

Gość kosmetocholiczkaaaa

Mam dziewczyny propozycje zeby kaza z nas napisala kilka ulubionych produktow z wzsokiej jak iz nizszej polki: Wysoka polka: 1.pomadka - ysl Rouge Volupte i mac 2.podklad lancome teint idole 3.cienie- urban decay 4. pielegnacja twarzy- clinique Nizsza polka: 1.pomadka sleek 2. podklad gosh lift me uo 3. cienie sleek inglot 4pielegnacja twarzy ziaja

Gość kosmetocholiczkaaaa
up

Moja wysoka półka to tylko tusze do rzęs Max Factor, poza tym raczej nie używam takich drogich kosmetyków. Niska półka: 1. krem do twarzy galanea 2. mus i masło do ciała galanea 3. odżywka syoss (wszystkie są dla mnie hitem)

Gość Alicja mm
Niższa półka: Krem Nivea Błyszczyk w tubce Gosh Eyelinery Golden Rose Wyższa półka: Podkłady-Teint Idole Lancome, Even Better Clinique,Double Wear Estee Lauder, Teint Innocence Chanel. Tusz do rzęs: Lancome Drama,Max Factor 2000 Calorie (średnia półka ?) Balsam do ciała Biotherm Baume Corps (morelowy) Błyszczyki: Chanel Levres Scintillantes, Estee Lauder, Ysl Golden Gloss.

Gość kosmetocholiczkaaaa
DZIeWczYnY A co to za firma galenea nigdzy nie slyszalam:) Ja tez lubie max factor 2000 calorii polka srednia ale jakos wysoka! lepszy niz nie jeden drozszy:) Jesli chodzi o podklady macie jakiegos faworyta w przystpenej cenie do cery mieszanej?

Galanea to są kosmetyki takiej polskiej firmy - http://www.galanea.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=2 Dostępne są w aptekach i są naprawdę super, warto wypróbować. Ja od jakiegoś czasu stosuję kosmetyki tej firmy i jeszcze się nie zawiodłam. Najfajniejsze są mus i masło do ciała - pachną lepiej niż niejedne perfumy :)

a czy któraś stosuje naturalne produkty? Ja lubie mieszac lub kupowac gotowe zestawy do stworzenia własnego kosmetyku, od kiedy je stosuje praktycznie wyeliminowalam uczulenia i podraznienia, mam pewnosc co jest w środku. Co o tym sądzicie? jaki polecicie podkład dobrze kryjący ale nie zatykający porów? jak do tej pory przetestowałam sporo i żaden nie dał 100% satysfakcji