Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczony snami

Czy Wy tez macie sny o waszych bylych?

Polecane posty

Gość zmeczony snami

Od rozstania minelo juz prawie 9 miesiecy, a ja ciagle mam tego typu sny. Sa one prawie kazdej nocy. Co zrobic? Jest jakies lekarstwo? Nie chce juz powrotu, zreszta to niemozliwe. Strasznie to jest meczace :/ zal mi dawnych chwil i ogolnei tego co bylo, ale powrot jest juz niemozliwy.

Gość zmeczony snami
Sa tu jakies osoby z ktorymi mozna normalnie pogadac?

Gość kozucha niekłamczucha
MI POMAGA MODLITWA ale u mie te sny to prawdziwe koszmary... powrót męża (on zmarł przed laty).

Gość widać, ze nadal nosisz ja w
sercu i jest w twych myślach. Dlatego nic nie zrobisz, musi minąć jakiś czas i samo przejdzie :) Co do tego, ze to niemozliwe byście byli razem, to nigdy nie mów nigdy ;)

Gość zmeczony snami
U mnie chyba modlitwy nie pomagaja :/ Mecze sie w tych snach patrzac jak ona jest z innym. Chcialbym znalezc sobie kogos inego i zapomniec juz o niej, ale tez nic na sile...

Gość zmeczony snami
Niemozliwe bo ta dizewczyna jest z kims i wezma slub.

Gość zmeczony snami
Zerwalem zupelnie kontakt, bo strasznie zle bym sie czul, gdybym wiedzial co u niej.

Gość zmeczony snami
To juz tyle czasu. Byly okresy, ze juz nie mialem tego typu snow a teraz to wszystko wrocilo. O dupe to wszystko rozbic. Chcialbym byc juz z kims i byc szczesliwym.

Gość zmeczony snami
A jakbym poszukal sobie jakiejs przyjaciolki, nawet zmusil sie do tego , zeby kogos takiego sobie znalezc? Moze to by pomoglo. W przyszlosci moze byloby z tego cos wiecej.

To wybijanie klina klinem, i bardzo nieetyczne, mozesz skrzywdzic niewinną kobietę, chyba, ze od początku by wiedziała, że jest tylko substytutem... Wychodź z domu, szukaj hobby, samo przejdzie, już wkrótce.

Gość zmeczony snami
Wychodze z domu. Wlasnie chodzi o to, ze nei zalezy mi na bycie z kims byle zapomniec. Chcialbym, zeby to nie byl ktos na zastepstwo, jakis substytut. Chce, zeby bylo to cos powaznego. Ogolnei dokucza mi samotnosc, nie ze wzgledu na to, ze nei mam znajomych tylko tej jednej jedynej.

Gość zmeczony snami
Bojesie ze samo nie przejdzie. Sporo czasu minelo. Ona jest juz z kism innym, powaznie mysla o sobie, a ja tkwie w tym g....

mi sie raz przysniło ze szeptal mi do ucha "spróbujmy jeszcze raz" ale co dalej było to nie wiem ogolnie było to pare dobrych lat temu i jak widac to tylko zwykłe sny :)

Gość zmeczony snami
Tak to zwykle sny. Tylko, ze to uczucie pozniej zostaje na caly dzien.

Gość zmeczony snami
No wlasnie. Stosunek. Zauwazylem, ze im bardziej probuje ja wypchnac ze swojej swiadomosci tym gorsze mam sny o niej, bardziej meczace. Moze, to tak wlasnie jest ze jak sie na sile probuje wypchnac cos ze swiadomosci to przeklada sie to na podswiadomosc, czyli sny? Dzisiaj we snie widzialem ja szczesliwa z kims innym. Ona ze mna rozmawiala i opowiadala o tym jak jest jej dobrze. Strasznie nieprzyjemne to bylo.

Gość 23232323232323232323232
a ja mam sen, ze Polacy zmądrzeli i odsunęli PO od władzy Kto to zrobił ? Krasnoludki ? NIE, to niestety PO Likwidacja stoczni polskich podczas gdy Niemcy dofinansowują swoje upadające Afera przekrętów Karnowskiego w Sopocie Afera z 50 krotnym zmniejszeniem podatków od pól golfowych -Drzewiecki dla Wejherta ITI Uzależnienie na lata od rosyjskiego gazu Tusk gra w piłkę, a dowożą go trzy rządowe limuzyny Dobre stosunki z Rosją. Bardzo dobre. Polska umorzy rosyjskiemu Gazpromowi 1,2 miliarda złotych.

Gość zmeczony snami
Pewnie tez temu rozstaniu zawdzieczam nizsza samoocene. Widac to po tresci snow. Dzieki za odpisanie.

ZMIEŃ PORĘ WSTAWANIA ustaw budzik na inną godzinę to moze nie będziesz pamiętał snów.

Gość Belinea738
Mimo że mam już chłopaka też czasami śni mi się mój były, dziwna sprawa...Denerwuje mnie to, bo przecież mam już kogoś innego na kim bardzo mi zależy a do poprzedniego chłop;aka nie żywię już żadnych uczuć.

Gość anka daleko
cześć zmęczony snami:) Ze mną zerwał chłopak prawie rok temu i nie potrafię o nim zapomnieć. Nie było od tamtego momentu dnia, abym o nim nie myślałam i jak chciałam na początku o nim dużo nie rozmyślać to też miałam sny. Śni mi się nadal. W tedy nie wiedziałam, co do niego czuję, a teraz wiem. Od czasu do czasu się widujemy, a jak już przejdzie, to czuję olbrzymi ból w klatce i na łzy mi się zbiera. Bardzo go pokochałam, ale boję się mu to powiedzieć:( Jak na tydzień zapamiętam kilkanaście snów, to on zajmuje 90% z nich. Na początku byłam tym podłamana, ale teraz lepiej sobie z tym radzę:) Ostatnio śni mi się, że biegnę do niego i płuca mnie już bolą z oddychania, a biegnę, aby wyznać mu swoje uczucia i tak się kończy.

Gość anka daleko
z czasem będzie lepiej. Przynajmniej ja tak myślę o sobie:)

Gość zmeczony snami
Nie myslalem, ze jeszcze ktos napisze:) Mysle, ze jesli cos czujesz do niego "anka daleko" to nie wskazane sa kontakty. Duzo ciezej bedzie Ci zapomniec i zakochac sie w kims innym. Znam to z doswiadczenia, ze to wszystko jeszcze bardziej utrudnia pozbieranie sie. Pomysl, czy warto sie w ten sposob katowac i zyc nadzieja, ze bedzie cos z tego. Jesli on zechce i cos poczuje do Ciebie to z pewnoscia odezwie sie. Jesli macie byc jeszcze kiedys razem to bedziecie. Zycze Ci zeby w koncu bylo lepiej ;) Belinea738 moze to poprostu przypadek. Gorzej by bylo gdyby takie sny sie powtarzaly.

Gość anka z daleka
dziękuję bardzo "zmęczony snami":) Tobie również życzę wszystkiego dobrego i przyjemniejszych snów:D

Ja też czasem mam sny o byłym.. nie codziennie, ale zawsze, jak akurat więcej o nim myślałam... a myślę często, minęły 2 miesiące. Nie pierwszy raz wychodzę z czegoś takiego. Moja rada: zająć czymś myśli. Nie kimś, ale czymś, nowe wyzwanie, pasja, praca, hobby, wyjazd za granicę, nowe towarzystwo. A przede wszystkim: powiedzieć sobie, że to nie ma sensu, że nie warto tęsknić za kimś, kto za nami nie tęskni.

Gość to ja ;-)
Przejdzie samo , czas robi swoje. Ja po prawie roku od rozstania mogę powiedzieć , że już jest dobrze chociaż zdarzają się jeszcze takie sny . Najgorsze jest to , że po takiej nocy następny dzień jest koszmarem .

"No wlasnie. Stosunek. Zauwazylem, ze im bardziej probuje ja wypchnac ze swojej swiadomosci tym gorsze mam sny o niej, bardziej meczace. Moze, to tak wlasnie jest ze jak sie na sile probuje wypchnac cos ze swiadomosci to przeklada sie to na podswiadomosc, czyli sny? Dzisiaj we snie widzialem ja szczesliwa z kims innym. Ona ze mna rozmawiala i opowiadala o tym jak jest jej dobrze. Strasznie nieprzyjemne to bylo.' wiesz kiedy ja miałam ten sen? raz mi sie tylko przysnił on tylko raz jedyny a pozniej nic...po rozstaniu z nim miałam mega koszmary, psy, noc, las ...no masakra a po dłuzszym czasie przysniło mi sie to co napsiałam wyzej ... "Duzo ciezej bedzie Ci zapomniec i zakochac sie w kims innym." alez dziciaczki co wy mówicie ...