Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmm123

Clostilbegyt i Duphaston

Polecane posty

Gość Hmmm123

Witam Od jutra zaczynam cykl z Clostilbegyt i Duphaston. Czy którejś z was pomógł ten zestaw? I jak długo oczekiwałyście na dwie kreseczki??

Gość Hmmm123
Chyba nikogo nie ma;]

Gość Hmmm123
poniewaz ten duphaston mam zazywac do 25 dc jesli nie nadejdzie @ mam go nadal stosowac??

Gość tak mi pomógł
brałam duphaston od 16dc i na nim zaszłam dziś jestem w 18tygodniu :) powodzenia

Gość hmmm123
Dobrze usłyszec ze Tobie się udało :) mam nadzieje ze mi równiez wkoncu sie powiedzie... :) Trzeba byc dobrej mysli..a jak długo trwały wczesniej starania? Bo u mnie to juz ponad 2 lata bezskutecznie...

Staraliśmy się +/- 8 miesięcy w końcu poszłam do lekarza,dwa torbiele na jajnikach co zaburzało mi owu, nadżerka, tarczyca. Dostałam Clostilbegyt i Duphaston udało się w pierwszym cyklu.Obecnie 24 tydzien ciąży. Duphaston brałam 2x1 a ten drugi pół tabletki na początku cyklu już teraz nie pamiętam. Znajoma moja też miała problem to jej lekarz kazał brać 2x1 Clo i już mija jej 3 cykl, podobno lekarze nie chcą dłużej leczyć jak 3 cykle tym lekiem niestety jej nie pomógł.

Dziewczyny pomocy ... Staramy się już z mężem o dziecko 2 lata, jestem w 2 cyklu stosowania CLO, w pierwszym cyklu wyhodowałam sobie pęcherzyki ale niestety nie udało się, ten cykl trwał 34 dni a teraz obecnie przy 2mcu stosowania CLO jestem już w 35 d.c. i nie zapowiada się na @ a test ciążowy robiłam 31 d.c. i niestety I kreseczka :( czy cykle przy CLO powinny być równe? Co w ogóle o tym sądzicie? Czytałam też że dziewczyny dostawały jakieś zastrzyki? Pomocy Kochane :( doradźcie coś :( czemu ten cykl tyle trwa????????