Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nenia

Sprzedam suknię ślubną księżniczka

Polecane posty

Witam, SPrzedam suknię ślubną zakupioną we Lwowie. Jej stan jest idealny i choć mam do niej straszny sentyment jestem zmuszona ją sprzedac...Mam nadzieję ze spodoba się którejś z przyszłych Panien młodych. Link do zdjęć: http://komisslubny.pl/index.php?module=oferty&oid=41218&limit_od=0&limit_do=21 i tu: http://szafa.pl/c7429540-przepiekna-suknia-slubna-z-lwowa.html

Gość fdsgsgs
bardzo ładna szkoda ze ja już po slubie ;) napewno za tą cenę znajdziesz chętną do kupienia :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
Tandetna bez klasy

ładna kiedyś widziałam filmik na you tube z ukraińskiego salonu sukni ślubnych i tam mają suknie dużo bardziej ozdobne niż u nas i tańsze. u nas teraz wszystko skromne większosc jak koszulka nocna a tam własnie odwrotnie pełno błyskotek. lubie takie suknie. ładnie wyglądałaś:) tylko ten gorset taki dziwny wydaje się jakby był strasznie miękki widac na zdjeciu. lepiej by było jakby był trochę usztywniony

lips- gorset jest usztywniony w kilku miejscach:) Widocznie tylko na zdjęciu tak wygląda...Być moze gdybym miała założone ramiączka do sukni to wyglądało by innaczej. Zapomniałam dodać przy sukni są ramiączka wiązane na szyji- także ozdabiane kryształkami. Dziękuję że komus rowniez podoba sie moja suknia.

Ale powiedz tak szczerze dużo za nią zapłaciłas w tym salonie we lwowie? tak tanio chcesz ją sprzedac.... u nas takie suknie są bardzo drogie. Sama chce podobną, podobają mi się właśnie takie księzniczyki z tiulowym dołem. A w ogóle to mam też upatrzoną taką fryzure jak twoja bo mam identyczne włosy. ale ja jeszcze 11 mies:)

Lipss- powiem ci szczerze za suknię zapłaciłam 1500zł. Sam diadem który miałam wpięty we włosy bokiem kosztował mnie tam 170 zł. Wiem że 700 zł to mało ale ja chce poprostu ją sprzedac ponieważ sie przeprowadzam i nie chce jej ze sobą transportować . Szkoda mi żeby marnowała się w szafie- chciałabym żeby jeszcze komuś posłużyła...Jeżeli mogę ci coś poradzić nie rób sobie tej fryzury na wesele- ja gdybym miała drugi raz wybrac uczesanie nie zdecydowałabym sie na nią, poniewaz nie jest trwała. Po oczepinach nie wygląda efektownie.

dlaczego? tak szybko ci się rozwaliła? tylko ja własnie nie chce spinac całych włosów bo mam ładne włosy i chciałam czesc z nich puścic luzno na bok. po za tym brzydko mi jak mam wszystkie do tyłu, tak łyso wyglądam:D. hmmm musialabym sama zobaczyc jak to się trzyma

lato jest ciepłe a ja mimo iz mam podatne wlosy do krecenia to pod wplywem ciepla one sie rozprostowują, pozatym tańcząc wypadło mi kilka wsowek i fryzura troche sie rozwaliła...na szczescie po oczepinach:)

Gość Patiiiiiii
Witam jestem zainteresowana kupnem sukni

Gość a co w styczniu nie przekroczy
a za ile??

Gość fffffffffffffffffffdff
suknia sliczna a Ty autorko--ideal kobiety..jestem tez women ale Ty naprawde sliczna jestes...podrawiam

a ja tak z ciekawości zapytam - jesteś Polką? Bo masz bardzo niesłowiańską urodę :)

Niesłowiańską urodę? Kurcze tyle razy już to słyszałam ale ponownie muszę przyznac że Tak jestem 100-u procentową Polką:)

http://allegro.pl/skromna-slubna-kolnierzyk-3-opcje-38-ivory-ecru-i2044849836.html zapraszam - sprzedaję suknię ślubną według mojego projektu z bardzo modnym kołnierzykiem bardzo oryginalna, a przy tym skromna i z klasą - nie przyćmi urody Panny Młodej!!! Suknia została zaprojektowana tak, by móc zmieniac stylizacje w czasie ślubu i wesela materiał: ''inteligentny jedwab'', czyli mniej się gniecie potwierdzam!!! więcej info pod linkiem http://allegro.pl/skromna-slubna-kolnierzyk-3-opcje-38-ivory-ecru-i2044849836.html