Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedofilka?

moja historia, chce się z tym podzielić

Polecane posty

Gość pedofilka?

opwoesc w skrocie, nie chche przeciagac, a jednoczesnie sie wygadac, wiem ze mnie zbesztacie, ale wiem ze tu jestem anonimowa, w miarę a wiec mam 23 lata, rok temu wynajelam mieszkanie, mam psa owczarka kaukaskiego, mam też sąsiada, który ma syna i bardzo lubi psy, po pół roku, znajomosci z sasiadami młody zapytal czy moze czasem wyjsc z psem na spacer, wiem ze jest porzadny poukladany itd wiec pozwoliłam mu. wychodzil z nim bardzo czesto, czasem spotykal mnie na korytarzu i szlismy razem do parku, rozmawialismy o weilu sprawach dotyczacych naszego bloku, psów szkoły, on ma dopiero 15 lat, ale jest dojrzaly jak na swoj wiek, pozniej zaczal rowniez opowiadac o dziewczynach, ze chcialby miec jakas ale wszystkie jego kolezanki były dl niego jak zauwazyl dziecinne, poradzilam mu by zaczekal a potem by znalazl sobie starsza i to był moj bład. przycgodzil do mnie bym mu pomogla w lekcjach, lub chcial pomoc mi kapac psa. czasem jednak siedzial dłuzej, az w koncu jego rodzice pojechali na urlop, to było pod koniec sierpnia i na poczatku wrzesnia wie on chodzil juz do szkoly, rodzice poprosili mnie bym czasem do niego zajrzala, zgodzilam sie bez zadnego problemu. a wie pare razy ja do niego zagladalam. siedzielismy u niego w pokoju opowiadał i o swoich zainteresowaniach, pokazywal swoje prace, czasem ja zostalam dłuzej u cos mu ugotowałam. raz zapukalam do niego przyszłam z gołabkami, pukam pukam a on nic w koncu zaniepokojona weszlam, a okazalo sie ze on jest wlaziecne nie slyszal jak weszłam i wyszedł calkiem nagi, ja sie oczywiscie odwrocilam choc nie powiem byl naprawd siwetnie zbudowany jak na swoj wiek a ja od roku nie uprawialam seksu i pomyslalam o czyms niegrzecznym ale oczywiscie potem puknelam sie w czolo, zostawialam golabki ui poszlam, on wieczorem przyszedł do mnie, powiedzial ze nie slyszal ze cos tam, tłumaczyl sie po prostu, ja powiedzialam ze nic sie nie stalo. naprade nie chcialam pomyslec ze mi sie spodobal, wpuscialam go powiedzial ze leci fajny film na jakims kanale i czy moze obejrzec i posiedziec z psem. zgodzilam sie i sama poszłam do kuchni zrobic jakas saletke, kiedy wrocilam pies spal na kanapie, a jego nie bylo, pomyslalam ze jest w lazience, wiec usiadlam na kanapie sama ogladajac film, chwile potem on do mnie podszedl i zaczal dotykac włosow powiedzial ze bardzo mu sie podobam, ze nigdy nie poznal takiej kobiety, mnie przeszedł dreszcz, z jednej strony powinnam byla zaprotestowac ale on był przystojny i mial w sobie takie cos czemu nie moglam sie oprzec, był wysoki meski mial piekne oczy, cudownie pachnial, nadal stojac za mna siegal do moich piersi, wtedy stracil kontrole wstalam i rozebralam sie po protu i zapytalam czy mnie pragnie i czy nie bedzie zalowal.. podszedł do mnie zaczelismy sie clowac jak szaleni, w koncu poszlismy do sypialni i zamknelismy sie rozebralam go, i wzielam do buzi jego penisa po paru ruchasch doszedł, potem zalozyl gumke (a jednak byl przygotowany) i we mnie wszedl było mi tak dobrze...... nie ma co opisywac co bylo potem, wpadłam w poploc kazalam mu wyjsc i po paru dniach wyprowadzialm sie mam OGROMNE WYRZYTY SUMIENIA jestem straszna!!! wiem mialo byc krotko sory

Gość pedofilka?
Nie miewam bolów głowy, zdrowo się odzywiam i uprawiam sport. Sny jesli miewam to ich nie pamietam

Gość teraz_powinnas
dać dupy jakiemuś jedenastolatkowi, jeśli Cię to podnieci to jest coś nie tak.

Gość intermediatetj.gjmjg
napisalas to na fali ostatnio opublikowanego artykolu o pedofilkach?

Gość poruszenie_W_bokserkach
drygnął mi :classic_cool:

Gość pedofilka?
nie, jezeli ów artyjuł pojawił się w internecie, to nie bo nie mialam do niego dostepu przez pewien okres, w tym mieszkaniu dopiero nam zalozyli

Gość Wcaław IV Waza
A ja akurat jestem w stanie w to uwierzyć. Miałem kiedyś taką sytuację jak miałem 15 lat. Gdybym szybciej zajarzył o co chodzi pewnej atrakcyjnej pani (ok.30) której malowałem pokój to bym sobie nieźle zadupczył. Głupi byłem. A tak naprawdę niedojrzały.

Gość pedofilka?
on był nad wyraz dojrzały, a to ja okazalam sie niedojrzała, gdyby chociaz byl pelnoletni... ale wtedy nie myslalam o tym, tak dawno nie widzialam nagiego faceta z czekajacym sterczacym peniskiem. ah ale i tak zaluje swojej glupoty

Gość Wcaław IV Waza
nie próbował się z Tobą kontaktować? Może mu fajnie było?

Gość Nozeszkurwajegomacno
Amen

Jeśli to nie tylko wyobraźnia to i tak nie masz co się łamać. Myślisz że 15 latki się nie dupczą? Ciesz się- chłopak nie zapomni cię do końca życia :D

Gość pedofilka?
nie wiem czy probował nie mial mojego numeru telefonu nowego adresu tez nie zna, a takie rzeczy jak nk sie nie bawie, a nawet gdyby to napewo nie szuka, pewnie bardziej teskni za psem niz za mna, a czy było mu fajnie napewno bylo

Widać że nie znasz męskiego umysłu... Na bank bardzo chętnie by wpadł do ciebie po jeszcze.

Gość pedofilka?
oj wiem ze by chcial ale wole o tym nie mysles po prostu mam wyrzuty sumienia i jestem zla na siebie chcialabym o tym zapomniec ale nie da sie

Gość ale historia
A sąsiad ojciec jak sie pukał?