Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torebkowamaniaa

chce kupić taką torebkę,ładna czy nie warto?proszę o opinie

Polecane posty

Gość jjdfghgh
jak autorka zadaje pytanie, to kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie!!! chyba ze jedyna prawidlowa odp brzmi "tak, sliczna", no to niech jej bedzie , torebka sliczna, smialo kupuj

Gość mammamiami
bo to jest kafe :)

Gość no ale co wy chcecie od niej
a jakby cena była np 150zł to pisałybyście super!!! i wlasnie jestescie materialistkami! bo kosztuje 15zł... zastanówcie się. ta za 300zl torebka-nigdzie bym w takiej nie wyszla,a ta od autorki ładnie sie prezentuje co widac ze paniom sie podoba skoro sprzedali pare sztuk.

Gość jjdfghgh
bo to byly panie z takim samym badziewnym gustem co ty i autorka. jak nie widzisz roznicy pomiedzy porzadna skorzana torebka a tym szajsem, to twoj problem

Gość mammamiami
ha ha ta druga też się podoba :)

Gość mammamiami
ciekawa jestem jak się ubieracie skoro kupujecie takie ,,piękne,, torebki zapewne w lumpeksach lub na bazarach, uważam że ta torebka jest zupełnie tandetna

Gość to może zrobimy
tak że każda wklei link z torebką która jej się podoba :)

Gość jjdfghgh
podobac to mi sie moze nawet i chanel, al mnie na taka nie stac, wiec takie wklejanie jest bez sensu. a to ze ktos kupuje takie badziewie tylko swiadczy o tym ze ogolnie jego ubior tez jest w zlym guscie

Gość ewelkaaaaa
Ktos wyzej napisal ze pewnie sie ubieracie w lumeksach a nawet gdyby ktos sie ubieral w lumexie to co ? znaczy ze stylu nie ma? Ja mam tyle ciuchow z lumexow ze glowa mala i dzuo perelek lepszych niz z sieciowek:0 Mam w sojej garderobie drogie ciuchy z nowych sklepow mango guess itd ale i ciucholandy odiwedzma bo lubie byc wyjatkowa i nie spotykac swoich ciuchow na co drugiej pani na ulicy..

Gość mammamiami
tylko wiesz -nie wiadomo kto w tym chodził ble...

Gość jjdfghgh
jakie perelki??? szmaty szmaty i jeszcze raz szmaty, kiedys bylam z kolezanka , bo szukala lachy na impreze tematyczna i masakra, w zyciu bym nie zalozyla takich szmat!!!!11

Na kafe nawet nie masz sie co pytac czy kupic co kolwiek zawsze połowa ci odpisze ze to badziewnie i jeszcze cie zjedzie... taka rada.

Gość tobereczkam
torebka jak dla dziewczyny z wiejskiej zabawy

A jeśli będziesz miała taką możliwość, to odłóż trochę pieniędzy i kup coś porządniejszego.

A mnie się podoba ta z linku autorki. Nie jest taka zła. Najfajniejsza jest z 1 klinku scarlet ale zostały byle jakie kolory, ktore zazwyczaj do niczego nie pasują. Jeśli chodzi o cenę torebek... Mieszkam niedaleko hurtowni torebek. Maja tam kilkaset wzorów do wyboru i co tydzień jest dostawa. Ceny od 30 do 400 zł. Zależy od metrialu, wzoru, koloru i od tego jak się sprzedaje i jak sprzedawcy je chętnie kupują do sklepów. Ostatnio byłyśmy tam z siostrą bo szakała czegoś dla siebie. Wcześniej kupiła torebkę za 200 zl i się jej rozleciała. Znalazła taką za 3 stówy i kobieta jej po prostu odradziła- właścicielka tej hurtowni. Powiedziała, ze to nie ma sensu kupować drogiej torebki bo poniszczy się dokładnie tak samo jak ta tania. Lepiej kupić 10 tanich i mieć co chwile świeżą i nową niż jedną drogą. To nie buty ze musza być wygodne, dopasowane i lekkie, nie uwierać, dobrze się nosić a na samym końcu jeszcze wyglądać. To tylko torebka. Ona ma za zadanie głównie wyglądać i mieścić wszystkie bibeloty. W tym wypadku droższe wcale nie znaczy lepsze jeśli się tej torebki używa na co dzień. No bo jak się ma ich naście to wiadomo, ze się nie zużyją.

Gość tandeta i kicz, tragiczna
ta torebka zero klasy, stylu zrozumiałabym, jakby to kupiła 18 latka, ktora dopiero uczy sie, eksperymentuje z wygladem, nie zna sie, nie musi wyglądac powaznie.... ale 30latka? troche niepowazna ta torba

Gość frdgfaegt
Jakie perelki? Ja nop zal;azlam pasek moshino koszule burbebry kurtke dzinsowa swietna za 1zl wyniemac dalej? mam mnostwo torebek wszystko piore wiec ... nie wyjezdzaj mi tu z szmatami. Nie sztuka fajnie wygladac za grube pieniadze a raczej siwetnie za male:) Pewnie jestes jedna z tych kobiet ktore nie maja wojego gustu tylko narzucaja na siebie jedna kurtke cala zime para drozszych zwyklych kozakow i jedna torba . Codzien tak samo szaro nudno

Gość ciezaroweczkaawere
o Boze jaka wiocha, masakra, szczerze to gustu u Ciebie brak, w zyciu bym tak czeresniackiej torebki nie kupila

Gość gość
Darujcie sobie te wszystkie torebki, najlepsze według mnie możecie znaleźć tylko na barellybags.pl :P