Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torebkowamaniaa

chce kupić taką torebkę,ładna czy nie warto?proszę o opinie

Polecane posty

Gość torebkowamaniaa
mi sie podobają tzw duże torebki żeby zawiesic na ramieniu. żadne długie do kolan,albo do ręki.

Gość torebkowamaniaa
ani reklama ani prowokacja, chcialam zapytac o opinie

Gość torebkowamaniaa
kurde bo chce kupic od tego sprzedawcy! a raczej juz kupilam,ale mozna zawsze zamienic.

Gość wredna małpa27
no to po co się pytasz skoro już kupiłaś/

Gość jjdfghgh
no to kup ,badziewna lafiryndo, przeciez juz zdecydowalas, po co nam zawracasz glowe tym szajsem???

w takim razie dlaczego uparłaś się na tego sprzedawce??? zrozum,albo zinwestujesz ponad 100 na cos konkretnego,albo kup to co uważasz za stosowne cenowo...tylko nie oczekun wtedy od ludzi,że będę piać z zachwytu

Gość torebkowamaniaa
kafeteria schodzi jednak na psy, kultury to czesc tu nie ma nic, to jest dopiero problem, styl stylem,ale wyzywanie od... mija sie z celem. papa :)

Gość jjdfghgh
mniej niz za 300zl nie da sie kupic ladnej skorzanej torebki!!!!

Gość mama8lat
skoro spada na psy to do kuchni,obiad rodzinie robić

Gość jjdfghgh
ta ruda jak dla mnie troche za duza,sama mam w podobnym stylu, ale troche mniejsze, ale z taka moglabym wyjsc na miasto, bo z torebkami autorki, to nawet wysrac bym sie wstydzila.

Gość torebkowamaniaa
haa a ja uważam ze ta torebka z linku powyzej pasuje do starej baby po 70-tce :)

Gość adddda
mnie się ona podoba, jest bardzo fajna

Gość adddda
oczywiscie nie mówie o tej powyżej bo rzeczywiscie wyglada jak dla starej baby tylko o tej która ma na mysli autorka

Gość wtrące sie w slowko ale moim
zdaniem ten hit przeraza mnie!są tańsze i piekniejsze torebki,jak dla mnie to nie, może dla 40 latki i jeszcze ta cena!!!!

Gość jjdfghgh
pierdolisz bo cie nie stac, kup za 15 zl i sie ciesz

Gość wredna małpa27
mi się bardzo podoba ta z linku 2 ,cena dość wysoka ale zapewne i jakość lepsza

Gość malinka0986
wiecie co? ja ma chyba z 40 torebek wlasnie za 10,15 zł i wszyscy pytaja mnie gdzie kupiłam :) i nie przyznaje sie gdzie i za ile, nikt nie musi wiedzieć ile kosztowała,fakt ze te tańsze nie wytrzymia długo ale majac ich tyle i czesto zmieniajac mam je wszystkie do dzisiaj,a do biednych nie naleze.nie musze miec dwoch torebek za 100zl a 40 za 10zł :) a do autorki, moje zdanie jest takie ze jest bardzo ładna, wyglada fajnie,ale nie bedzie dobra jakosciowo,jednak podoba ci sie to kupuj i nie sluchaj zazdrosnych tepych mamusiek :)

Gość wredna małpa27
malinka0986 o co zazdrosnych??o torebkę za 15zł ha ha ha ja wolę mieć 2-3 torebki po 200-300zł niż 40 po 10zł

Gość jjdfghgh
ja nie jestem ani zadrosna, ani mamuska, a wszystkie moje torebki kosztowaly od 300zl w gore, czego niby mam zazdroscic?? badziewia za 15zl??/ hahhaha dobre

Gość malinka0986
wy kurwa jestescie o wszystko zazdrosne! gdzie nie popatrzec nie napiszecie miłego słowa!!!!! jesteście zazdrosne nawet o to że dziewczynce matka zakłada opaski na głowke i ma ich tyle że żadna tyle nie ma,ale co...musicie sie wyśmiać i zwyzywać!

Gość podoba ci sie to kupuj
a sie nie pytaj, ile jest takich tematów z linkami i uwierz mi jeszcze nie było takiego topiku żeby każda sie zachwyciła, tu kazdej cos nie pasuje i tyle

Gość jjdfghgh
malinka, lecz sie, czy ty znasz znaczenie slowa zazdrosc??? jak mozna byc zazdrosnym o taka gowniana torebke??/ wysrac bym sie z nia wstydzila

Gość bo taka jest bolesna
prawda,moze nie wy akurat ale znaczna czesc mam siedzacych na kafee wyzywa się,a jak ktos poda link np z ubrankami do sprzedania na allegro wyzywacie od szmat i najgorszych,że były kupione w lumpeksie itp tak jest i nie zaprzeczajcie!

Gość wojna o torebke
:) wyzywam was ja mama z kafee na wojne przeciwko torebce za 15zł!!!!!! szykujcie swoje dzidy i naprzód ku wojnie!!!! :P wy wstrętne nowobogackie szmatławce!!!!