Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kopa w tylek

wyłącza mi sie komp...czego brak?

Polecane posty

resetowałam kompa ostatnio...teraz gdy chce obejrzeć film czy właczyć coś na you tab automatycznie komputer mi sie wyłącza i uruchamia ponownie-jaka jest tego przyczyna i co musze zainstalować,żebym mogła ogladać swobodnie filmy i te inne....

Gość poruszenie_W_bokserkach
płyta główna pewnie

tak się dzieje tylko przy filmach? Jeśli tylko przy filmach to prawdopodobnie kodeki. usuń je i też usuń flash playera. Po czym zainstaluj kodeki cccp i flash-a

Gość gdziesieudac
włącz do prądu 🖐️

Gość taki jeden samcowaty
Kurwa komputerowcy na tym forum... Nowy komp na pewno. A w nowych kompach jest brak cyny ołowiowej. Więc im lepsza grafa tym szybciej pada. Bo wytwarza większe ciepło - szybciej się odlutowuje. Trzeba zrobić rebaling układu graficznego. Ok 200 -300pln... Kodeki kurwa mać..........

Gość taki jeden samcowaty
NAPISALEM CI ?? Wpisujesz w google rebaliing + twoje miasto. Dajesz kompa do naprawy i po problemie. Sory ale nie mam dzis humoru. To norma w nowych lapach z zewnetrzna grafia

To równie dobre może być wadliwy sektor na dysk twardym jeśli w grach też się tak dzieje. Może być też wina DirectX ;] ewentualnie uszkodzenie systemu

Gość nie znam się na tym ale
mnie jak sie tak komp wyłączał to się okazało że coś z kartą graficzną, ale i dziwny obraz był :)