Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!!!!!!!-)

Mam dość!

Polecane posty

Gość !!!!!!!!!-)

Co ja mam zrobić? Mąż ma córke(nie mieszka z nami) Ale czesto ją zabieramy do siebie. U nas w domu jest jako tako grzeczna-(nie przeszkadza mi) Oprócz tego ,ze kompletnie brak jej kultury(wychowanie albo brak wychowania ze strony matki) Ale nie o to chodzi-matka utrzymuje z nami kontakt ale jedyne co slyszymy to fakt ,ze nie daje sobie z nia rady i zeby z nią pogadać i jakoś na nia wplynąć. Ja przeprowadzilam rozmowe -dość luzną ale stanowczą. Wyglądalo na to ,ze wszystko do niej dotarło. Jednak sie mylilam.Ile razy prosze męża -zeby z nią porozmawiał bo to jego corka to rozmowa owszem jest-ale zupelnie nie w temacie bez opiepszania i oczywiscie jak by mógł to by jej w dupe wlazł za przeproszeniem. Wkurwilam się okrutnie i zamierzam zabronic jej przyjeżdzqania do nas. Nie wiem jak to mąz zniesie-bo ile razy powiedziałam mu że córka nie bedzie przyjezdzac to w sumie kiwal gowa ,ze mam racje-ale jak co do czego dochodzilo robił tak że i tak konczyło sie tym że przyjezdzala. Teraz kategorycznie chce tego zabronic. Mysle,ze skoro kary nie skutkuja lanie też z tłumaczenie olewa cieplym moczem to może jak nie zobaczy ojca brata i mnie przez rok albo i dłuzej bedzie wystarczająca karą. Ja nie widze innego wyjscia ani działania.I bynajmniej nie obchodzi mnie jej zdanie w tym temacie i to co sobie o nas pomyśli.

Gość ecrrhrc..
to sa braki w milosci, ona potrzebuje zrozumienia, milosci, mamy i taty,

Gość !!!!!!!!!!!:-)
napewno masz racje -ale co ja mam zrobić? Przeciez jak przyjezdzala to miłości z naszej strony jej nie brakowało. Nie wiem ale mam wrazenie że ona chce wszystko zrobić żeby matka w koncu ja wywaliła z domu zeby mogla mieszkać z ojcem. Tylko sęk w tym-ze ona nie zdaje sobie sprawy z tego-ze jak ja matka w koncu wywali to my jej nie wezmiemy bo za przeproszeniem ale ja mam swoje problemy i dziecko i nie zamieżam się uzerac i tracic nerwów z "obcym"

zresztą najlepiej faktycznie bedzie jak ja oleje tak jak ona olewa wszystko co się do niej mowi. Jej wybor -w sumie nie obchodzi mnie juz ona kompletnie ja nie bede sobie szarpac nerwów jakims bachorem

Gość matko!kolejna idiotka,co chce
walczyc,z malym dzieckiem!wez Ty sie ogarnij kobieto,bo byc moze,sama niedlugo,matka zostaniesz!

Gość TRTRRT
w jakim wieku dziecko jest?????

ma 10 lat.

Gość TRTRRT
jestes ogranoiczona jesli mąż sie zgodzi aby na tak dlugi czas z corka z nim sie nie widziala, predzej ciebie kopnie w 4 lietry niz nie bedzie miec konaktu z wlasnym dzieckiem.Kazdy ojciec by tak zrobil

mam pytanie.czy Ty,kochasz swego faceta?jezeli tak,to powinnas postarac sie,pokochac i to dziecko.

Gość TRTRRT
nie widział..mialo być

zgadza sie TRTRRT

Gość TRTRRT
a co ona takiego robi wobec was ze az ja karacie i bijecie?? Podaj przyklady jej zachowania co cie w niej wkurza ze mąż ma zmienic jej zachowanie??

Ale ja nie napisalam ,że jej nie kocham. Poprostu skoro matka nie daje sobie z nią rady to niby ja miala bym to zrobić? Chyba wyraznie napisalam ze przyjezdzala do nas normalnie-nic jej nie brakowalo i bylo ok. Ale skoro rozmowy nie pomagaja i tłumaczenia to chyba największa kara dla niej bedzie że nie bedzie sie z nami poprostu widywać

Gość zaprzeczasz sobie
....U nas w domu jest jako tako grzeczna-(nie przeszkadza mi)..... WIĘC W CZYM PROBLEM AUTORKO? tu piszesz ze jest grzeczna i nie przeszkadza tobie a na koncu dodajesz ze ma do was nie przyjezdzac , gubisz sie w swoic wpisach, zaprzeczasz jedno drugiemu

nie udala Ci sie niunia,ta prowokacja!hehe!

Gość TRTRRT
pytam sie poraz kolejny co dziekco takiego robi ze zabronilas jej przyjezdzac do was???to jest naistotniejsze w tym przeciez a migasz sie z odp

TRTRRT Oszukuje matke ile wlezie,nie uczy sie pyskuje ucieka z domu szwęda się po mieście itp. To jest nie normalne zachowanie 10 cio letniej dziewczynki Prosilam nie raz tlumaczylam. Ale ona nie jest nauczona szacunku do nikogo i tak sie zachowuje.Więc uwarzasz że ja mam zrzerać sobie nerwy ???? ile mozna tłumaczyc prosic? Chyba jak w koncu doprowadziła do tego ze ja jej u nas nie chce to moze w koncu zda sobie sprawe ze czas sie zmienic. Mąz jak by mógl w rozmowie to by sie zesrał.On nawet nie umie zwrucic jej uwagi bo sie boi żeby czaem córeczka sie nie obrazila.A ona jak by mogla to by mu nasrala na glowe.! Ja na to nie pozwole bo mam juz dosc.

Tak bo u mnie w domu zawsze byla grzeczna.Siedziala nic złego nie robila pogadala posmiala się.Ale w domu daje matce tak po piżdzie że szok.

A mnie wkurwia cos takiego! W domu matce na glowe wlazi a tutaj przed tatusiem robi z siebie słodką idiotke co by do rany przyłóż . I to mnie wkurwia-między innymi takim zachowaniem z nas robi idiotow.Sęk w tym że ja sobie nie pozwole.

Gość zaprzeczasz sobie
dlaczego piszesz ze ma brak kultury i jest niewychowana jelsli na wstepie piszesz ze do was jest grzeczna i nie przeszkadza wam?? jedno drugiemu znow zaprzecza!! to wkoncu jest grzeczna czy jest niegrzeczna =niewychowana.Jak to wkoncu? Weź kobieto uscislij swoje wpisy bo same zaprzeczenia w tym co piszesz Na samym poczatku piszesz ze ci nie przeszkadza, na koncu dodajesz ze ci jednak przeszkadza... jak to kurwaa wkoncu napisz jedno myslnie bo juz dziecko z podstawowki tak nie kręci jak ty to robisz

prowo jak tralala!

Gość TRTRRT
ALE CO CIĘ OBCHODZI jaka ona jest do swojej matki?? piszesz ze do ojca i do ciebie jest grzeczna , wiec jakim prawem wtracasz sie jaka ona do jakiejs obcej baby jest ktorej nie znasz?? nie przeszkadza tobie, jest grzeczna do ciebie wiec dlaczego nie chcesz jej w swoim domu jestli prawidlowo sie zachowuje? To ze matka nie umie sobie z nią poradzic to jej problem nie wtracaj sie do tego jak ona z dzieckiem ma relacjie bo wiadc fatalne, , mala do was jest wporządku wiec czego chcesz??

Grzeczna u nas w domu-czyli nie lazi nigdzie,nie pyskuje itp. udaje ze jest ok. wraca do domu daje matce po garach. Nie wychowana jest to swoją droga nie zna nawet grzecznosciowych slow.Ale ja jej na nie zwracam uwage.W domu na to nie zwracają. Nie przeszkadzala mi w sensie,że nie robila nic co by moglo mnie wkurzyc (az tak bardzo) Ale jak jej u nas nie ma to ciagle slysze co ona wyrabia itp

Gość zaprzeczasz sobie
ale to ona matce wlazi na głowe a nie wam, i z czym sobie nie pozwolisz ?????bo nie rozumiem ostatniego zdania?ciez sie ze do was jest bardzo uporządkowana.I nie widze aby tu z kogos idiotow robila bo ty wychodzisz na idiotke

TRTRT chodzi o to że znam jej matke i ona bardzo by chciala zebyśmy mieli na nia jakiś wpływ. A zreszta chyba teraz trzeba z tym cos zrobic niz jak przylezie z brzuchem albo co gorsza zadzwonią z komendy

zaprzeczasz sobie. Robi robi idiotow. Bo u nas tralala a w domu szatan. Mysli ze jestesmy głupkami i nie wiemy o tym jaka ona jest . Zreszta glównie chodzi o to ,że mąż wlazi jej w dupe byle tylko.Zamiast strzelic w pysk na opamiętanie

dziesieciolatka z brzuchem?wez sie lecz kretynko!

Gość zaprzeczasz sobie
...Ale jak jej u nas nie ma to ciagle slysze co ona wyrabia itp... I co sie zmieni jesli ona juz wcale do ojca nie bedzie przyjezdzac????wtedy takze bedziesz calky czas sluchac co ona wyrabia i co to da gdy u was jej nie bedzie? przeciez u was jest spokojna KJuz nie pierdool z tym brzuchem 10 letniego dziecka i komenda, u was jest spokojna, i nawet jakby do ojca nie przyjezdzala to by byla jeszce gorrsza Pytam sie co sie wtracasz jak ona sie zachowuje do wlasnej matki?? do ciebie ejst ok , wiec co ci do tego??

i to mnie własnie wkurwia że nie zainteresuje się jej wychowaniem.Przeciez jest ojcem i tak jak matka ma coś do powiedzenia.A zjego strony jest wielkie nic. Twierdzi ze nie bedzie na nią krzyczal ani jej tlumaczyl bo u niego jej wszystko wolno bo przeciez nie miaszka z nami . I nie widzi jej codziennie wiec uwarza że skoro tak jest to nie moze jej urazic. Nosz kurwa mac.Chowa sobie bandziora tylko sobie sprawy z tego nie zdaje.

piszesz i skladasz zdania jak jakas niedorobiona