Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!!!!!!!-)

Mam dość!

Polecane posty

Gość TRTRRT
:o :o :o :o jednak PROVO JAK NIC daje -1200/10

Gość !!!!!!!!!!!:-)
Nie nie bede wysłuchiwac.Bo jak nie bedzie przyjezdzac to bedzie spokuj .Zmienie męzowi nr telefonu sobie tez i niech sie tam juz pozabijaja

Niedorobiona to jest ta dziewucha. I ja na to nic nie poradze.Jedyne wyjscie to odizolowac bąka od nas i będzie spokój

Gość matko!kolejna idiotka,co chce
TRTRRT masz racje.od pierwszych zdan czulam ze to prowo

Nie obchodza mnie jej uczucia i to co sobie pomysli . I tak z niej nic specjalnego i wartościowego nie wyrośnie więc ja sobie nie bede nią zaśmieać swojego życia

To nie prowokacja do dyskusjii a moje wyzycie sie.Chyba lepiej zebym to na jakims forum zrobila niz w koncu nie wytrzymala i powiedziala prosto w twarz co o niej mysle

dobra ide stad...nie ma co czytac!hihi!

to spier papier:-)

jaka ty dziecinna jestes...

Gość zaprzeczasz sobie
ja tez spadam :o zaluje ze tyle daremnych lieterk nastukalam na obrzydliwego troolucha

Gość gffgdfdd
spierz ją pasem po golym tylku to ci ulzy wiesz????

chyba troche za duza na lanie;-) Ale taka kara to nie kara. Dostanie pasem i dalej bedzie robić swoje bol minie . A jak zabronie jej przyjezdzac to dopiero będzie kara.

Gość do !!!!!!!!!!!:-)
a ja bym Cię chętnie sprała za te błędy które sadziszw co drugim słowie... wracaj do książek

mam dysgrafie:P Więc nie mozesz mi nic zrobić:P:P

teraz dzieci i mlodziez ma wciaz jakies,,dys,,a to jest zwykle lenistwo!

Gość ja mam pomysl
moze nie tyle oper jej sie nalezy, ile terapia ona jest z rozbitej rodziny, mozliwe ze dlatego jest problematyczna idzcie z nia do specjalisty ;)

Gość ja mam pomysl
albo... jesli was lubi, bo z tego co piszesz to lubi, sprobujcie sie ja wypytac o rozne sprawy, powiedzcie jej ze wiecie o tym co sie dzieje i ze mama sie na nia zali ona chyba dorasta i weszla w ten cielecy wiek, do tego rozrabia z takimi dzieciakami trzeba rozmawiac nawet jesli beda robic to dalej co robia

Gość ja mam pomysl
jakbym miala takiego meza ...ech ile on ma lat??? mozesz mu wjechac na ambicje i postawic sprawe w ten sposob, ze on idzie na wygode, dzieciak sie szlaja, on o tym wie i nic z tym nie robi dla mnie to jest tak, jakby ona byla mu obojetna jako dziecko, ojca powinno ruszyc to, ze jego dzieciak sie po miescie wloczy, a jego nic nie interesuje poza tym ze jest ok jak ona jest u was on chyba malo jest swoja corka zainteresowany jako ojciec to jest jego dzieciak, powinien tak jak i matka zajac sie jej wychowaniem-po to ona przeciez do niego przyjezdza a czego jest nauczona? na to pytanie chyba sama znasz odpowiedz

ja mam pomysł. A no to faktycznie nie głupi pomysl. Może namówie męza żeby o tym porozmawial z matką. może faktycznie to cos pomoże? Ja juz sama nie wiem. Wiem ,ze trzeba rozmawiac i tłmaczyc-ale ja juz nie wyrabiam. Naprawde duzo z nia rozmawialam az w pewnej chwili stwierdzilam,ze moje gadanie jednym uchem z zaciekawiem wchodzi a drugim poprostu spier.... Nawet nie wiesz ile mnie to wszystko nerwow kosztuje. Prbowalam olac sytuacje i wmówic sobie ,że ona mnie nie dotyczy-ale jednak sie nie da. Tak ona nas lubi bo czuje sie u nas dobrze. ja na nia sie nie wydzieram -pod nos ma podane z pod nosa wziete. Jest cholernie za ojcem -mam wrazenie ze to dlatego ze ja=ej na wiecej pozwala niz matka. Ręce mi opadaja.Kto nie jest w mojej sytuacjii nie rozumie. Byc moze chaotycni ewszystko opisalam ale to wszystko w zlości pisane.

tak tak dzieki wlasnie chociaz ty to zrozumialas. Tak to wlasnie wyglada ze on kladzie lage na to co sie dzieje poza domem naszym. Jezuuu w koncu ktos mnie rozumie

Gość ja mam pomysl
kurcze widzisz to taki glupkowaty wiek :( musicie nad nia pracowac, szkoda zeby wpadla w jakies nieciekawe towarzystwo, czy nie daj Boze narkotyki bardzomnie dziwi jej ojciec ze jest na to taki obojetny moze jak ja kiedys znajdzie pobita albo nacpana albo w szpitalu, to sie obudzi z wielkiego snu moze tutaj nie chodzi o to ze ona jest fauszywa jak jest u was? moze wlasnie jest soba? moze ma przesrane w domu? wiesz, dzieciaki potrzebuja wyjsc na dyske, spotkac sie z przyjaciolmi, nie wiem jak jest i gdzie lezy problem, moze jej matka za krotko ja trzyma? gdzies musi byc sedno problemu