Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieramnazatoki

ból zatok - ratunku!

Polecane posty

Gość umieramnazatoki

bola mnie zatoki, jestem przeziebiona, mam katar i to naljepsze ze zatkana mam ciagle ta sama dziurke w nosie, do tego gardlo mnie pobolewa i co jakis czas piekienie bola mnie zatoki. Juz mnie to dobija a w pracy wysiedziec musze. macie jakies rady, zlote srodki?

Gość szczerze???
nie bylam, bo sie przeziebilam w poniedzialek (w poniedzialek przynajmniej wylazlo to ze nie) i tak sie mecze caly tydzien prawie. Z reszta co powiem lekarzowi, ze mam katar i bola mnie zatoki... wiem, ze jestem przeziebiona i on mi tez to powie a nie chce isc na wolne.

Gość nie polecam oilatum bo jest
da ci l4 i nie bedziesz sie musiala meczyc w robocie

Gość na zatoki
zagotuj wode w garnku, nakryj glowe recznikiem i zrob sobie taka parowke. to odblokowuje zatoki :wydzielina staje sie plynna (wydmuchasz wtedy sporo towaru). jak masz olejek eteryczny-jeszcze lepiej. dodaj pare kropel do tej gorace wody i wdychaj. powinno przyniesc ulge. Ale na powazny bol zatok-niestety antybiotyk.

Gość arek1990
Jakoś od miesiąca mamy w domu inhalator i jest to model Alergia Stop. Dostaliśmy gwarancję na 24 miesiące, w zestawie są wszystkie akcesoria potrzebne do tego, żeby takie zabiegi przeprowadzać, nie mam zastrzeżeń. Instrukcja obsługi jest po polsku, choć tak naprawdę obsługa jest na tyle mało skomplikowana że nawet bez instrukcji bym sobie poradził.