Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

do klejnoty i nie tylko :(

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Niestety nie skorzystam z tej oferty pracy. OŚMIESZYŁAM się jako sprzątaczka w Holandii. Tyle mam do napisania oraz że miałam po 1 dniu spadać. TO WSZYSTKO. Co oni sobie nie myślą? Że mnie było lekko w życiu? Bez sensu. Nie ma szans i tyle. Niestety nigdy im się nie dam i koniec. Musiałam 2 razy zmieniać zawód przez nich. Teraz mam 2 zmianę zawodu już po cichu - to będę robić w przyszłości i się cieszę. Żadna matma oczywiście czy raczej NIESTETY, ale kasę też będę liczyć. Żeby nie było że jestem archeologiem. R. Nic z tego i tyle :( Siostry są inne bo nie miały żadnego R w swoich imionach i nazwiskach to je sobie BEZ SENSU dodały i W SUMIE miałyby rację, ale też je R zabiło i też ich mają gdzieś zwłaszcza ze wszystko bez sensu. Bo sobie kombinują coś - nie one były razem i razem popełniły samobójstwo. To wszystko. A ja jedynie, ze do nich nie dołączyłam bo niczego nie rozumiałam. A bez literki R? Hmmm... w sumie 2 filologi. Ale tak sie zaburzyły, do takiej szkoły chodziły. O R nie wiedziały i tyle. A tam jest tylko tyle. Kto to wie to wygrywa , a tak? Nic :(

Gość Agnieszka_śmieszka
oddawaj 10 euro ty polskie genitalia Basia!