Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anstazjaaaa

ile płacicie za fotografa i kamerzystę?

Polecane posty

Gość anstazjaaaa

j.w dostałam ofertę od pewnego fotografa w granicach cenowych od 2100 do 6500zł. taka w miarę opcja 2900. czy to dużo ?

Gość Wrocek
anstazjaaaa po co założyłaś ten temat? Teraz pewnie pojawia się proponowani fotografowie z ich cenami. Normalna osoba nigdy by takiego pytania nie zadała.

Gość Dziewczyna Ja
za fotografa zaplacilam 800 a za kamerzyste 1300

Gość RozbawionaL
A co on ci ten fotograf za te 800 zł zrobił no bo chyba nie profesjonalne zdjęcia?

Gość Szczery Doradca
Normalna osoba za 2900 decyduje się na petting.

Gość dziewczyno
czy za te 800 zł choć miałaś orgazm no bo w tej cenie nikt ładnych zdjeć nie zrobi

Gość Elodreip
Tyle kasy na pierdoły a pewnie goście zamiast kwiatków musza przynieść karmę dla psów albo maskotki do domu dziecka ? :D o rzesz!

Gość stara mężatka
to zalezy co Ci oferuje za tę cenę

Zależy w jak dużym mieście będziesz szukała fotografa. Jeśli małe lub średnie to ceny od 1500zł, jeśli takie typu Warszawa to ceny od 2000zł (uwierz, że znajdziesz coś przyzwoitego w tej cenie, a wysoka cena nie zawsze idzie w parze z dobrymi zdjęciami). Za 6tys. to już powinnaś mieć sesję profesjonalną. Nie pakuj się w fotografów za 800zł i tych darmowych.

Gość dwa i pół
fotograf 3200 kamerzysta 1200

Gość huhu ale macie wymagania
a ja mam foto za 900 zl i jak ogladalam jego zdjecia to bardzo mi sie podobaly dodam ze to bez pleneru, koles ma inna prace umie robic zdjecia, zajmowal sie wystawami fotograficznymi, nie jest to jego jedyne zajecia a raczej hobby dlatego duzo nie bierze, a widzialam zdjecia za ktore rzadali 2500 i byly tragiczne ja bym lepsze zrobila, byly oklepane, bez pomyslu

Gość hej huhu
Jak się robi na czarno i by;e czym to i cena będzie 900 zł Nie wierze aby ktoś kto nie siedzi w temacie ślubnym zrobił dobre zdjęcia. Jednak jak się już się ma te swoje foty to zawsze są najpiękniejsze.